Credit Europe Ipotecar IFN Clauze Abuzive – Avocat Cuculis

Credit europe ipotecar ifn – clauze abuzive comisionul de administrare –

Definitiva pe comisionul de administare, instanta constata ca abuziv comisionul de administare al  Credit europe ipotecar ifn

Ora estimata: 13:00
Complet: C5-APEL
Tip solutie: Schimbat în parte
Solutia pe scurt: Cu majoritate: Admite apelul declarat . Schimbă sentinţa apelată şi, în consecinţă: Admite, în parte, acţiunea, astfel cum a fost precizată. Constată caracterul abuziv al clauzei stipulată în contractul de credit nr.106369/12.05.2008 la art. 5.1 lit.c referitoare la perceperea unui comision de administrare. Declară nulitatea absolută a clauzei menţionate anterior. Obligă pârâta să plătească reclamantilor sumele încasate în mod nelegal în baza clauzei constatate ca fiind abuzivă si declarată nulă(comision de administrare), în lei, functie de cursul oficial leu-CHF stabilit de BNR, la data plăţii efective, sume la care urmează să se calculeze şi dobânda legală aferentă, de la data încasării lor şi până la data achitării efective a acestora de pârâtă. Respinge celălalt capăt de acţiune, ca nefondat. Cu opinia separata a doamnei judecător G. Rolea, în sensul respingerii apelului ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 23 decembrie 2016.
Document: Hotarâre  4604/2016  23.12.2016

av. drd. Cuculis

Inscrierea in procesele colective ce vizeaza formularul pentru denominarea la cursul de la data acordarii creditului cat si eliminarea clauzelor abuzive din contracte, de tip, adeziune alaturi de recalcularea dobanzii creditului. Informatii generale procese colective banci.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.