Fals In Actele De Cesiune Ultimo Portfolio Investment – Executare silita – Avocat Cuculis

Pentru un credit de la Provident cedat spre Ultimo Portofolio Investement s-a obtinut de catre executorul judecatoresc incuviintarea executarii silite de la judecator.

Am verificat actele trimise de catre executor.Exista in cadrul lor doar contractul cu Provident din 14.06.2012.La punctul 13 din contract exista prevederea conform careia Provident ,printr-o simpla notificare poate cere scadenta anticipata a creditului.Nu exista o astfel de notifcare.Daca de la data emiterii acestei notificari curge termenul de 3 ani la finele caruia se constata prescrierea dreptului la executare silita,ce se intampla in cazul de fata cand nu avem aceasta notificare?

Sa solicit societatii Provident acesta notificare?

Credeti ca,in conditiile in care ea nu exista cei de la Provident pot intocmi una in fals ,cu data mai recenta pt a se incadra in termen?Multumesc!Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

Raspuns: Termenul de prescriptie curge de la momentul platii ultimei rate sau ultimei sume catre creditor. Nu de putine ori s-a constatat ca s-a incercat “prefabricarea” unor pretinse notificari, insa acest lucru se demonteaza destul de usor, avand in vedere ca trebuiesc tinute registre pentru toate comunicare.

 

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.