Credite Si Dobanzi De 2% Fictive – Alternative Fundament SRL Inselaciune Cu Credite Ale Unui Pretins IFN

Ce Pot Face Cei Ce S-au Imprumutat (Fictiv) Sau Mai Bine Spus I-au Imprumutat  Pe Cei De La  Alternative Fundament SRL Si Cum Pot Sa-si Recupereze Banii Platiti – Se Constituie Grupul Pagubitilor De Catre Alternative Fundament SRL

Ce s-a intamplat de fapt?

Zeci de români disperaţi au aflat în cel mai dur mod posibil de ce nu trebuie să crezi toate ofertele de pe internet. Au fost înşelaţi cu credite prea bune ca să fie adevărate, oferite de o instituţie nebancară fictivă.

Practic au fost facute solicitari catre un “Creditor” ce isi punea la dispozitie serviciile de imprumut, printr-un procedeu ce nu presupunea intalnirea creditorului cu debitorul insa cu o chestiune ce tine de ineditul infractiunii! Ca sa poti sa iei un credit , trebuie sa platesti un avans. Minunea de fapt era ca dobanda se cuantifica la 2% ceea ce in Romania in momentul de fata nu este regasit pe nicaieri, deci primul indiciu ca acel credit era de fapt o teapa.

Pe langa faptul ca discutam de o veritabila infractiune, s-au incalcat si normele ce tin de protectia datelor cu caracter personal!

Ce a facut de fapt aceasta firma? Inselaciune, in forma sa agravanta!

Înşelăciunea

(1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

(2) Înşelăciunea săvârşită prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

Calitatea mincinoasa se retine in mod clar!

Legea 677/2001

Art. 1.
(1) Prezenta lege are ca scop garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, in special a dreptului la viata intima, familiala si privata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
(2) Exercitarea drepturilor prevazute in prezenta lege nu poate fi restransa decat in cazuri expres si limitativ prevazute de lege.

Vedeti aici un material video despre situatia data!

av. drd. Cuculis

Ati fost inselat cu plata unor bani in avans pentru a obtine un credit de la aceasta societate? Semnalati aici –

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.