Din 2017 Recuperatorii De Creante Trebuie Sa Fie Autorizati Altfel Executarea Silita Este Nula – Avocat Cuculis

Cum Putem Scapa De Recuperatorii De Creante Si Cum verificam daca un recuperator de creante este autorizat si cum putem folosi informatia aceasta pentru a obtine anularea executarii silite incepute de catre recuperatorii de creante – Recuperatorii De Creante Trebuie Sa Fie Autorizati – Avocat Cuculis

Recuperatorul de creante nu este inregistrat la ANPC? Atunci este ilegal si activitatea sa este ilegala putand fi folosit acest argument in cadrul contestatiilor la executare!

Începând cu 1 ianuarie 2017  activitatea de recuperare creanţe va putea fi desfăşurată numai de către entităţile înregistrate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), potrivit Oug 52/2016. Recuperatorii trebuie să depună o cerere şi o serie de documente, prevăzute într-un proiect de act normativ.

ATENTIE – Cum se poate ca un recuperator de creante sa fie inchis?

Sunt cateva conditii in care poate fi dispusa radierea recuperatorului de creanta din registrul ANPC ! Cum putem “ajuta” la radierea unui recuperator de creante?

  • renunţă în mod explicit la înregistrare sau nu a desfăşurat activităţi de recuperare creanţe timp de şase luni;
  • a obţinut înregistrarea prin declaraţii false ori înşelătoare sau prin alte mijloace nelegitime;
  • nu mai îndeplineşte cerinţele în temeiul cărora a fost înregistrat;
  • încalcă în mod repetat prevederile legale – in aceasta sectiune intra inclusiv punerea in executare cu rea credinta a contractelor cumparate si prescrise dar si apelarea la ore nejustificate sau abuzurile de intimidare nelegale.

Atentie  – Daca sunteti executat silit in 2017 de catre un recuperator de creanta verificati si inregistrarea acestuia in registrul unic al ANPC

Exemplu de abuz vedeti mai jos,  atunci cand Recuperatorii De Creante Trebuie Sa Fie Autorizati si ei nu sunt!

Executat De Eos Ksi Romania Si Cum Am Anulat Executarea Silia Inceputa Dupa 16 Ani – Avocat Cuculis

Recuperatorii De Creante Trebuie Sa Fie Autorizati tocmai pentru a se da legitimitate procesului pana acum nereglementat al recuperarilor de creante! 

av. drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

One comment to “Din 2017 Recuperatorii De Creante Trebuie Sa Fie Autorizati Altfel Executarea Silita Este Nula – Avocat Cuculis”
  1. Buna si eu sunt executată de Eos am trimis hârtiile la doamna avocat Catalina si am un răspuns va rog ajutați ma si pe mine

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.