Executat De Eos Ksi Romania Si Cum Am Anulat Executarea Silia Inceputa Dupa 16 Ani – Avocat Cuculis

Cazul Incredibil Al Eos Ksi Romania Care A Incercat O Executare Silita Dupa 16 Ani De Cand Titlul Executoriu (Un Credit La Banca) Era Prescris  – Instanta A Anulat Procedura Executionala A Dispus Intoarcerea Executarii Silite Dar Nu A Acordat Dunele Morale – Executat De Eos Ksi Romania Avocat Cuculis

Decizia Judecatoriei Sectorului 1 vin in contextul in care executarea silita a fost inceputa pentru o datorie din 2001  intre timp omul executat silit a iesit la pensie iar prin blocarea sumelor de bani, se afla in imposibilitatea vadita de a procura mancare si minimul de produse necesare vietii, prin urmare, aceeasi executare silita ILEGALA a fost de natura sa intre in contradictie cu CEDO si CONSTITUTIA ROMANIEI avand in vedere ca dreptul la viata este garantat prin toate legile interne si internationale.

Dosarul : 61329/300/2015

CONSTANTIN PETRE LA C.A.CULIS SI ASOCIATII  Contestator

SC EOS KSI ROMANIA SRL

Intimat

Ora estimata: 15:00
Complet: Amanari pronuntare Ciocan
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestatia la executare formulata de catre contestatorul Constantin Petre in contradictoriu cu intimata SC EOS KSI ROMANIA SRL. Anuleaza executarea silita ce face obiectul dosarului de executare nr.573/DE/2015 al BEJ Duruianu Ionel. Respinge ca neintemeiata cererea contestatorului de obligare a intimatei la plata daunelor morale in cuantum de 100000 Euro. Admite cererea avand ca obiect intoarcere executare formulata de contestator. Dispune restabilirea situaţiei anterioare executarii, prin restituirea de catre intimata a tuturor sumelor incasate de la debitor ca urmare a executarii silite ce a facut obiectul dosarului nr. 573/DE/2015 al BEJ Duruianu Ionel, inclusive comisioane bancare si cheltuieli de executare. Obliga intimata sa achite debitorului suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecata, constand in taxa de timbru pe capatul de cerere avand ca obiect intoarcere executare. Obliga intimata sa achite suma de 182,40 lei catre BEJ Duruian Ionel, cu titlu de cheltuieli de fotocopiere si comunicare a dosarului de executare. In temeiul art.45 alin.1 lit f) din OUG nr.80/2013, dispune restituirea catre contestator a taxei de timbru in cuantum de 584 lei la momentul ramanerii definitive a prezentei hotarari. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare, cerere de apel care se va depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata in sedinta publica, astazi 08.12.2016.
Document: Hotarâre    08.12.2016

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000393257&id_inst=300

S-a sustinut plata unor daune morale de 100000 de euro pentru starea aceasta de pericol creeata de catre executarea silita pornita impotriva sa! Executat De Eos Ksi Romania

În privinţa daunelor morale solicitate, reclamantul  înţeleg să se prevaleze de o răspundere civilă delictuală a băncii/recuperatorului de creanta, invocând reaua–credinţă al acestuia în demararea repetată a unor proceduri de executare silită împotriva acestora, fără respectarea drepturilor lor.

Gravitatea este data de faptul, ca circuitul normal al actelor si increderea pe care cetatenii o au in acest circuit este grav stirbita in conditiile in care pe de-o parte acivitatea de recuperare a creantelor de catre u S.R.L (recuperator de creante) NU este reglementata in Romania si pe mai departe, starea de teama reala pe care o poarta orice imprumutat, peste termenul de prescriptie, ca poate fi executat silit si dupa 16 ani de zile, ceea ce este de natura sa creeze o stare de nesiguranta generalizata.

Val De Anulari Ale Executarilor Silite Constatare A Prescriptiei Datoriilor Impotriva Bancilor -Avocat Cuculis

Avand in vedere ca pensia acestuia este de 500 de lei si insasi viata ii este pusa in pericol prin aplicarea popririi de 1/3 la suma infima pe care o are ca pensie, consideram ca s-au activat toate conditiile raspunderii civile a recuperatorului ce in mod abuziv a pus in executare  un asemenea contract.

av. drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

 

Am Fost La Un Pas Sa Facem Un Exemplu Public

8 comments to “Executat De Eos Ksi Romania Si Cum Am Anulat Executarea Silia Inceputa Dupa 16 Ani – Avocat Cuculis”
  1. Pai daca firmele de recuperare incalca legea si fac executari silite in acest mod,nu ar fi normal sa li se ridice autorizatia si sa li se interzica sa mai presteze pe viitor activitati de recuperare?

  2. Buna ziua.Domnule avocat,si eu am o problema de executare silita cu EOS v-am trimis datele in mare parte prin acel formular.Ma numesc Simion Ion Constantin,executor Petroaica Florin Adrian.

  3. Buna ziua domnule avocat Cuculis.In legatura cu problema mea de executare silita ,am fost contactat de un coleg de la dvs insa nu pot apela la serviciile dvs pentru a face contestare la executare datorita onorariului de 2000 de lei in timp scurt ,eu fiind un bugetar cu 1000 lei pe luna.Cu toate ca am incercat o intelegere amiabila cu banca Unicredit ,am fost refuzat in scris pe motiv ca nu sunt eligibil pentru asa ceva ,si acum sunt executat silit de catre EOS KSI prin poprire a contului de salariu cat si la firma unde lucrez.Mentionez ca banca nu m-a instiintat in scris ca a vandut creditul meu catre acesta firma de recuperare.Cu stima,Simion Ion Constantin,nr contract credit 33112021001582029/29.11.2012

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.