Cuculis Si Asociatii & Forest & Co. Solicitors – Avocati Romani In Londra -Avocati Reprezentare Legala In U.K Marea Britanie

Romanii din UK cu probleme juridice au un nou sprijin legal. Parteneriatul Cuculis&ASOCIATII si Forest & Co. Solicitors Londra , U.K.

Cu deosebita placere si entuziasm anuntam semnarea partaneriatului dintre SCPA CUCULIS&ASOCIATII si FOREST&CO. SOLICITORS, in interesul romanilor rezidenti in Romania sau in Marea Britanie  care se confrunta cu probleme juridice.

Avocati Romani  Londra – Parteneriatul incheiat intre Societatea Civila Profesionala De Avocati Cuculis&ASOCIATII si partenerii nostri , avocati care profeseaza in U.K. Londra. Forest & Co Solicitors ofera servicii profesionale la standarde ridicate, cetatenii romani care sunt rezidenti si isi desfasoara activitatea profesionala si comerciala in UK, fiind sprijiniti din punct de vedere legal.

 • Grup de avocati romani in Londra, autorizati in Anglia pentru a se implica in rezolvarea problemei dvs. juridice si pentru a va prelua cazul;
 • Avocati autorizati in Anglia, vorbitori de limba romana;
 • Experienta profesionala a echipei Forest&Co. Solicitors de peste 10 ani in instantele din Marea Britanie care va asigura ca problema dvs. juridica este pe mainile profesionistilor;
 • Echipa de lucru transfrontaliera care se va asigura de aplicarea celei mai bune strategii in cazul dvs de drept international, potrivit prevederilor legale din U.K si Romania;
 • Posibilitatea preluarii cazului dvs. intr-o echipa alcatuita din peste 50 de avocati din Romania si Marea Britanie;
 • Recunoastere profesionala internationala.

Fie ca discutam despre o posibila rapire intenationala ( dosar ce se poate inainta in Romania sau in U.K sau pur si simplu de o chestiune legala ce poate sa tina de un dosar penal, mostenire sau relatii comerciale cu partenerii de afaceri, aspecte ce se pot trata de catre Partenerii nostri de la Forest&Co – Solicitors LONDRA, intodeauna in urma analizarii problemei dvs. veti primi raspunsul cel mai potrivit situatiei legale in care va aflati.

Despre Avocatii de la Forest & Co. Solicitors Londra, U.K – Avocati Romani pe care va bazati in Marea Britanie

Avocati Romani In Londra - Forest & Co Solicitors

Forest & Co. Solicitors este o societate de avocati modernă, cu sediul în Londra care oferă cea mai bună consiliere și reprezentare juridică atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, în diferite domenii de drept, fiind specializați cu precadere în:

 • LITIGII CIVILE si COMERCIALE ( Inc. Construcții si dispute tehnice/Accidente rutiere);
 • DREPTUL FAMILIEI (Inc. Divorțuri, Incredințare Minori, Partaj);
 • DREPT PENAL VATĂMĂRE CORPORALĂ/NEGLIJENȚA MEDICALĂ;
 • DREPTUL MUNCII;

Impreuna, prin noul parteneriat incheiat intre societatile de avocati Cuculis&Asociatii si Forest&Co. Solicitors Londra, in prezent oferim asistenta juridica in toate domeniile dreptului, inclusiv in domeniul dreptului afacerilor: litigii si arbitraj, dreptul societarilor comerciale, drept bancar si financiar, drept fiscal, achiziții publice, proprietate intelectuala, dreptul muncii, insolventa si reorganizări judiciare, sănătate si produse farmaceutice, energie si resurse naturale, asigurări, imobiliare, piețe de capital, transport maritim si aviație, dreptul mediului.

In relația cu clienții noștri, putem spune ca ne bazam pe principii de afaceri moderne, axați pe soluții win-win, cu alte cuvinte – câștiga clientul, câștigam impreuna.

Spectrul specializarilor noastre este extrem de larg, prestand servicii de drept civil, penal, comercial, achizitii publice, dreptul muncii, etc.

Forest & Co. Solicitors este coodonata in prezent de catre Av. Mihaela Padure.

Despre Cuculis&Asociatii – Avocatii pe care va bazati in Romania

Primii specialisti din Romania in Executare Silita Si Contestatii La Executare – ‘SCA Cuculis&Asociatii ocupa locul primar in topul avocatilor ce se ocupa de contestarea executarilor silite! De asemenea printr-un numar mare al avocatilor prezenti in societate, avem departamente de drept societar, civil, penal, GDPR, consultanta, litigii, contencios administrativ si dreptul familiei.

Am adus in premiera in tara sistemul de Case Board, adica un numar de 5 avocati va verifica cazul si sub semnatura domnului Cuculis Adrian vi se emite o opinie pentru cazul dvs- Cuculis si Asociatii – Partenerii in drept pentru rezolvarea situatiilor dvs. Juridice!’

In prezent societatea este condusa de catre avocatul coordonator conform statutului, domnul Cuculis Adrian, in calitate de managing partner si de alti doi asociati care au in grija arii separate ale societatii.

Ce inseamna parteneriatul dintre Cuculis&Asociatii Romania si Forest&Co. U.K ?

In primul rand suntem dedicati respectarii tuturor principiilor nationale, europene si internationale de desfasurare a cooperarii intre confratii avocati si suntem deosebit de incantati ca putem sa ne strangem mainile si uni puterile intelectuale pentru a oferi servicii peste granitele tarii si tocmai catre romanii din Marea Britanie.

Cuculis&ASOCIATII si Forest&Co. Solicitors, cred in urmatoarele principii pe care le respecta si le ridica la rang de lege:

(a) Independenţa şi libertatea de a asigura apărarea şi consilierea clientului său;
(b) Respectarea secretului profesional şi a confidenţialităţii cauzelor ce i-au fost încredinţate;
(c) Demnitatea, onoarea şi probitatea;
(d) Loialitatea faţă de clientul său;
(e) Scrupulozitatea în materie de onorarii;
(f) Competenţa profesională;
(g) Respectarea confraţilor;
(h) Respectarea Statului de drept şi contribuirea la o bună administrare a justiţiei;

De asemenea Parteneriatul semnat intre cele doua societatii de avocautra reafirmă principiul general conţinut în Declaraţia de la Perugia şi statuează că este în interesul practicienilor din domeniul jurisprudenţei de a menţine relaţii de încredere reciprocă şi colaborare.

Astfel, atunci cand o problema juridica are rezolvare in Anglia, vom activa in interesul superior al justitiabilului, Parteneriatul strategic pentru apararea intereselor cetatenilor romani aflati in Anglia, pentru a putea identifica problema legala cu care se confrunta un cetatean roman din Anglia si pentru ca Partenerii nostri de la Forest&Co. Solicitors sa o poata angaja si sa ofere remediu juridic persoanei interesate.

Suntem dedicati intereselor clientilor nostri si vom face tot ceea ce este necesar si legal pentru ca afacerile lor juridice sa fie rezolvate.

De astazi incepem Parteneriatul sub egida ” Legal Services form Bucharest To London ” Cuculis si Asociatii , Romania – &- Forest&CO. – Solicitors, Londra U.K

Legal Advices, all the way from Bucharest to London! Av.Drd. Cuculis Adrian & Padure Mihaela.

Intampinati probleme de natura juridica pe teritoriul Marii Britanii ( U.K ) ? si cu precadere in Londra? Completati formularul de mai jos iar pentru contact rapid, folositi aplicatia Whatzapp!.

Puteti de asemenea completa si formularul de mai jos in vederea trimiterii situatiei cu care va confruntati, pe email.

22 comments to “Cuculis Si Asociatii & Forest & Co. Solicitors – Avocati Romani In Londra -Avocati Reprezentare Legala In U.K Marea Britanie”
 1. Buna ziua sunt ținut într-un spital abuziv nu am probleme mental și m-a tine abuziv va pot spune mai multe aștept sa fiu contact

 2. Buna seara
  Fiul meu este arestat aici in uk,are o pedeapsa de 16luni ,pt buna purtare redusa la 8luni.
  El vrea sa refuze deportarea.
  Va rog sa mi spune ti, in acest caz ,va ramane inchis 8 luni sau va trebuii sa si faca toata pedeapsa
  Va multumesc!

  • Bună seara, as dori un răspuns… soțul meu a primit 100 de ore de munca în folosul comunității și o amenda de 200 de lire, in Regatul unit, după ce a fost prins ca a consumat alcool la volan. In acel moment eu eram în spital, deoarece am o sarcina cu risc. După ceva timp eu a trebuit sa plec de urgenta în România din cauza problemelor mele de sănătate, acum ne am dori sa ne întoarcem înapoi, însă nu știm dacă poate intra în uk fără a fi arestat sau fără alte probleme…sper sa ma ajutați cu un răspuns, mulțumesc!

 3. Problema juridica: Buna ziua, numele meu este Blanka Pop, locuiesc in Irlanda de Nord, doresc sa divortez si as vrea sa ma ajutați cu câteva informații.
  As vrea, dacă se poate, sa fiu contactata prin email
  Va mulțumesc,
  Cu stima
  Blanka Pop

 4. Buna ziua, Locuesc in Basildon Essex, cu sotia si 4 copi intr o casa inchiriat a privat de 6 sase ani.
  Am probleme cu unul dintre vecini, care tot cheama politia repeat impotriva families noastre.

  Sunt multe detail ale problemelor ce le avem din cauza acesteia persoane, daca puteti sa ma ajutati va pot face un rapport in detaliu si trimite prin email.
  Va multumim Valentin B.

 5. Buna as avea nevoie de un raspuns am plecat din londra de vreo jumate de an si miam lasat acolo niste plati neachitate( un mic abonament council si o mica chirie ) as putea fi executata sau ?

 6. Buna dimineata.
  Va puteti ocupa si de probleme legate de early release dintr-un contract ASTA?
  Va multumesc

 7. M-am căsătorit de curând cu partenerul meu și as dori să aplic pentru spouse viza ca să raman și eu în Anglia,problema este ca eu am 2 copii dintr-o relație anterioară și vreau sa depun acte și pentru ei.Înainte să ne căsătorim am fost în vizită la partenerul meu pentru câteva luni,timp în care i-am înscris pe copii la școală acolo în Anglia.Ce posibilități am în situația aceasta ,având în vedere că eu nu vreau să întrerup școala copiilor,dar ei sunt de mai mult de 6 luni acolo?

 8. Va rog f f mult cum as putea sa rezolv o problema urgenta .Fiica mea a decedat în Anglia pe 11 februarie bolnava de o boala crunta dar și bătută crunt de concubin.Noi fam ne dorim sa o aducem în tara dar nu avem.bani .Ea a lucrat în regula în Anglia. Nu se poate sa avem.un ajutor de inmormanaresi repatriere. Sora ei cea mica refuza sa meargă la școală etc suntem devastati de durere .A suferit și violente domestice doveditoare la politie, ea a fost în spital și a făcut pușcărie el doar 2 săptămâni, apoi când a ieșit iarăși bătută pana la deces .

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.