Cum contestam executarea silita prin prescriptie? Prescriptia datoriilor – sentinta admisa- datorie prescrisa BCR cesiune catre recuperatorii de la KRUK si CAPITAL SARL -av Cuculis

Contestatie executare admisa integral prin anularea executarii silite, datorita prescriptiei.
Recuperatorii de creante KRUK si CAPITAL SARL tocmai au pierdut 100000 lei noi aproximativ 25000 E prin efectul implinirii prescriptiei. Ceea ce vedeti mai jos este de fapt o corectare a unui abuz prin care BCR a cesionat creditul catre recuperatori iar acestia pentru un credit prescris l-au pus totusi in executare printr-un executor judecatoresc care stia foarte clar ca acest credit este prescris.
Vedeti sentinta mai jos-

 

prescriptie

7 comments to “Cum contestam executarea silita prin prescriptie? Prescriptia datoriilor – sentinta admisa- datorie prescrisa BCR cesiune catre recuperatorii de la KRUK si CAPITAL SARL -av Cuculis”
 1. Buna ziua,
  Am contestat si noi la Judecatoria Sector 3 executarea silita ptr ca s-a prescris termenul de executare, oare avem sanse sa castigam? termenul de executarea a fost depasit cu 4 ani.
  Multumesc

 2. Buna ziua,
  Asa cum v-am mai spus am contestat executarea silita pentru ca s-a prescris termenul de executare cu 4 ani. Am depus actele pe 22.04.2015, ni s-a dat termen pe 11.06.2015, cand bineinteles s-a amanat.
  13.08.2015
  Ora estimata: 08:30
  Complet: C 8 civil administrativ
  Tip solutie:
  Solutia pe scurt:
  Document:

  11.06.2015
  Ora estimata: 08:30
  Complet: C 8 civil administrativ
  Tip solutie: Amână cauza
  Solutia pe scurt: pentru verificări procedură prealabilă conform Noului Cod de Procedură civilă
  Document:

  Ieri ne-am uitat iar pe site-ul judecatoriei unde am avut o surpriza. KRUK l-a dat pe sotul meu in judecata (pe 28.07.2015), cred, ca noi nu am primit nicio citatie acasa, si au castigat.
  04.08.2015
  Ora estimata: 08:30
  Complet: C 11 ES
  Tip solutie: Admite cererea
  Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune învestirea cu formulă executorie a titlului executoriu depus în copie conform cu originalul. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 04.08.2015.
  Document: 04.08.2015

  Este legal ceea ce au facut? Nici macar nu ne-au anuntat! Oricum noi vrem sa facem contestatie la anulare si sa mergem mai departe cu dosarul pe care l-am depus in aprilie. Avem vreo sansa sa castigam?

  Multumesc anticipat

 3. D-nule avocat asteptam publicarea unor asemenea sentinte in siteul dvs!
  Ce sansa dati recuperarii cheltuielilor de judecata si ce interval de timp? ( adica chiar se recupereaza vreodata aceste cheltuieli cu o simpla cerere? )

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.