Decizie Definitiva Inghetare Curs Valutar Chf OTP Bank Tribunalul Bucuresti – Avocat Cuculis

Decizia Data De Catre Tribunalul Bucuresti Vizeaza Inghetarea Cursului Valutar La Un Nivel De 2.4 lei/franc elvetian! Instanta Dispune Denominare In Moneda Nationala A Creditului-Avocat Cuculis

Decizia pronuntata de catre Tribunalul Bucuresti a fost data in decembrie insa astazi a fost facuta comunicarea catre noi!

Practic instanta a inghetat cursul valutar si a operat o modificare in moneda creditului! Astfel cursul valutar aplicabil va fi de 2.4 lei/frac.

Dosar: 553/299/2016

Nume Calitate parte
VASILE CHILUT – DOMICILIUL ALES LA C.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢII Apelant
OTP ROMÂNIA S.A. Intimat

Şedinţe

12.12.2016
Ora estimata: 12:00
Complet: C5-APEL
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Cu majoritate: Admite apelul . Schimbă sentinţa apelată şi, în consecinţă: Constată şi caracterul abuziv al clauzelor stipulate în contractul de credit nr.C2204/3200/8443/17.03.2008 la art. 9.2, 9.3 şi 9.4. Declară nulitatea absolută al clauzelor menţionate anterior. Dispune stabilizarea(îngheţarea) cursului de schimb valutar CHF-LEU, pentru efectuarea plăţilor în temeiul contractului sus menţionat, la valoarea de la momentul semnării contractului, respectiv, la valoarea 2,4269 lei/CHF, curs ce urmează să fie stabilit pe toată perioada derulării contractului. Dispune denominarea, in moneda nationala, a plătilor. Cu opinia separată a doamnei judecător Rolea Gabriela în sensul: Respinge apelului declarat de apelantul reclamant ca nefondat. Definitivă Pronunţată în şedinţă publică azi, 12 decembrie 2016.
Document: Hotarâre  4330/2016  12.12.2016

av. Cuculis Adrian

Inscrierea In Procesele Individuale Si Colective Ce Vizeaza Formularul Pentru Denominarea La Cursul de la data acordarii creditului cat si eliminarea clauzelor abuzive din contracte, de tip, adeziune alaturi de recalcularea dobanzii creditului. Informatii generale procese colective banci.

 

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.