Contestatie La Executare Definitiva Banca Transilvania Cu Anularea Integrala A Executarii Silite Constatarea Clauzelor BT Ca Abuzive Si Restituirea Banilor Platiti Pe Clauze Abuzive-Avocat Cuculis

Decizie Definitiva Pe Anularea Executarii Silite Inceputa De Banca Transilvania-Instanta Dispune Anularea Executarii Constata Ca Parte Din Clauzele Folosite Sunt Abuzive Si Dispune Restituirea Sumelor Incasate Cu Titlu De Clauze Abuzive – Tribunalul Ilfov – Avocat Cuculis

Introducere: Ma bucur asa, precum un copil atunci cand vad un dosar de executare silita anulat.(sigur, este o placere vinovata).

Farmecul anularii unui dosar de executare silita este incomparabil, astfel ca nu-l poti pune pe aceeasi scara cu castigarea unor comisioane incasate abuziv si nici cu castigarea unui alt proces, insa stiind pentru tine ca avocat, ca persoana care ti-a intrat pe usa si ti-s zis in cadrul primei discutii cu ea, acum o luna, 3 sau un an, ca esti ultimul front de aparare si ulterior poti sa-i dai o asemenea veste, face fiecare zi petrecuta in avocatura sa fie plina de satisfactii!  Nu vreau sa aud/vad nici “hateri” si nici postaci care imi vor spune ca nu e asa, cred ca sunt in masura de atatia ani sa spun ca am rescris practica in materie de executare silita. Soarta unui dosar tine de atat de multe elemente incat nici nu poti sa faci un “ghid” precis, dar sper ca in toti anii acestia am reusit sa aduc informatii pertinente in materia executarii silite.

Fondul cauzei: Anularea intregii executari silite si nu doar atat ci si restituirea comisioanelor de natura abuzive ale bancii Transilvania!

Dosar: 2096/1748/2015

MIHAI VALERICA CU DOM. ALES LA BIR. AV. CUCULIS SI ASOCIATII Contestator
MIHAI STEFAN CU DOM. ALES LA BIR. AV. CUCULIS SI ASOCIATII Contestator
VOLKSBANK ROMANIA SA Intimat

Şedinţe

16.11.2015
Ora estimata: 13:00
Complet: Filipescu Anca – amânări de pronunţare
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite in parte contestatia la executare . Constată nulitatea absolută a următoarelor clauze din conventia de credit 0054835/06.06.2006, încheiată între părti: – art.5 lit. a,c din conditiile speciale initiale si art. 3.5 din conditiile generale; – art.3 lit. d, din conditiile speciale. Obligă pârâta să modifice conventia de credit în sensul eliminării clauzelor constatate ca fiind abuzive. Obligă pârâta să întocmească un nou grafic de rambursare. Obligă pârâta să ramburseze reclamantilor sumele de bani încasate în temeiul clauzelor abuzive. Anuleaza actele de executare intocmite in dposarul de executare 287IC/2015 . Respinge capatul de cerere privind micsoararea onorariu executor judecatoresc. Obligă pârâta la 350 lei cheltuieli de judecată reprezentând taxa timbru. Cu apel. Pronuntată în sedintă publică, astăzi 16.11.2015.
Document: Hotarâre  4275/2015  16.11.2015

Dosarul de apel:

Sedinte de judecata:

Partile din dosar si Calitatea acestora:
IntimatMIHAI VALERICA CU DOM. ALES LA BIR. AV. CUCULIS SI ASOCIATII
Intimat Intimat – MIHAI STEFAN CU DOM. ALES LA BIR. AV. CUCULIS SI ASOCIATII
Apelant Apelant – BANCA TRANSILVANIA SA

Data: 2017-03-21 Ora: 09:00Complet: A3 Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 21.03.2017.

http://portal.just.ro/93/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=174800000000075616&id_inst=93

Ce a facut instanta? a anulat si executarea silita si a dispus si restituirea banilor incasati ilegal! Felicitari instantei care a vazut nedreptatea, debitorilor ca au avut rabdarea necesara si increderea ca vor reusi!

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

4 comments to “Contestatie La Executare Definitiva Banca Transilvania Cu Anularea Integrala A Executarii Silite Constatarea Clauzelor BT Ca Abuzive Si Restituirea Banilor Platiti Pe Clauze Abuzive-Avocat Cuculis”
  1. Domnule avocat,
    Daca instanta de executare este cea de la domiciliul debitorului iar executorul a introdus cererea de incuviintare a executarii silite la o alta judecatorie, necompetenta teritorial, eu unde introduc contestatia la executare: la instanta de la domiciliul meu sau la instanta necompetenta care a incuviintat executarea? Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.