Contestatie La Executare Definitiva Banca Transilvania Cu Anularea Integrala A Executarii Silite Constatarea Clauzelor BT Ca Abuzive Si Restituirea Banilor Platiti Pe Clauze Abuzive-Avocat Cuculis

Decizie Definitiva Pe Anularea Executarii Silite Inceputa De Banca Transilvania-Instanta Dispune Anularea Executarii Constata Ca Parte Din Clauzele Folosite Sunt Abuzive Si Dispune Restituirea Sumelor Incasate Cu Titlu De Clauze Abuzive – Tribunalul Ilfov – Avocat Cuculis

Introducere: Ma bucur asa, precum un copil atunci cand vad un dosar de executare silita anulat.(sigur, este o placere vinovata).

Farmecul anularii unui dosar de executare silita este incomparabil, astfel ca nu-l poti pune pe aceeasi scara cu castigarea unor comisioane incasate abuziv si nici cu castigarea unui alt proces, insa stiind pentru tine ca avocat, ca persoana care ti-a intrat pe usa si ti-s zis in cadrul primei discutii cu ea, acum o luna, 3 sau un an, ca esti ultimul front de aparare si ulterior poti sa-i dai o asemenea veste, face fiecare zi petrecuta in avocatura sa fie plina de satisfactii!  Nu vreau sa aud/vad nici “hateri” si nici postaci care imi vor spune ca nu e asa, cred ca sunt in masura de atatia ani sa spun ca am rescris practica in materie de executare silita. Soarta unui dosar tine de atat de multe elemente incat nici nu poti sa faci un “ghid” precis, dar sper ca in toti anii acestia am reusit sa aduc informatii pertinente in materia executarii silite.

Fondul cauzei: Anularea intregii executari silite si nu doar atat ci si restituirea comisioanelor de natura abuzive ale bancii Transilvania!

Dosar: 2096/1748/2015

MIHAI VALERICA CU DOM. ALES LA BIR. AV. CUCULIS SI ASOCIATII Contestator
MIHAI STEFAN CU DOM. ALES LA BIR. AV. CUCULIS SI ASOCIATII Contestator
VOLKSBANK ROMANIA SA Intimat

Şedinţe

16.11.2015
Ora estimata: 13:00
Complet: Filipescu Anca – amânări de pronunţare
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite in parte contestatia la executare . Constată nulitatea absolută a următoarelor clauze din conventia de credit 0054835/06.06.2006, încheiată între părti: – art.5 lit. a,c din conditiile speciale initiale si art. 3.5 din conditiile generale; – art.3 lit. d, din conditiile speciale. Obligă pârâta să modifice conventia de credit în sensul eliminării clauzelor constatate ca fiind abuzive. Obligă pârâta să întocmească un nou grafic de rambursare. Obligă pârâta să ramburseze reclamantilor sumele de bani încasate în temeiul clauzelor abuzive. Anuleaza actele de executare intocmite in dposarul de executare 287IC/2015 . Respinge capatul de cerere privind micsoararea onorariu executor judecatoresc. Obligă pârâta la 350 lei cheltuieli de judecată reprezentând taxa timbru. Cu apel. Pronuntată în sedintă publică, astăzi 16.11.2015.
Document: Hotarâre  4275/2015  16.11.2015

Dosarul de apel:

Sedinte de judecata:

Partile din dosar si Calitatea acestora:
IntimatMIHAI VALERICA CU DOM. ALES LA BIR. AV. CUCULIS SI ASOCIATII
Intimat Intimat – MIHAI STEFAN CU DOM. ALES LA BIR. AV. CUCULIS SI ASOCIATII
Apelant Apelant – BANCA TRANSILVANIA SA

Data: 2017-03-21 Ora: 09:00Complet: A3 Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 21.03.2017.

http://portal.just.ro/93/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=174800000000075616&id_inst=93

Ce a facut instanta? a anulat si executarea silita si a dispus si restituirea banilor incasati ilegal! Felicitari instantei care a vazut nedreptatea, debitorilor ca au avut rabdarea necesara si increderea ca vor reusi!

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

6 comments to “Contestatie La Executare Definitiva Banca Transilvania Cu Anularea Integrala A Executarii Silite Constatarea Clauzelor BT Ca Abuzive Si Restituirea Banilor Platiti Pe Clauze Abuzive-Avocat Cuculis”
 1. Domnule avocat,
  Daca instanta de executare este cea de la domiciliul debitorului iar executorul a introdus cererea de incuviintare a executarii silite la o alta judecatorie, necompetenta teritorial, eu unde introduc contestatia la executare: la instanta de la domiciliul meu sau la instanta necompetenta care a incuviintat executarea? Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc.

 2. Am o problema cu care ma judec de 12 ani. In anul 2001 am cumparat in Brasov pe str. Postavarului un apartament intr-o
  casa. Celelalte apartamente din casa au fost cumparate de la RIAL, inainte de a cumpara eu. Am cumparat la notar iar pe CF-ul meu nu era trecut nici o servitute sau vreun acces. Este adevarat ca era mentionat 50% din scara de acces la etaj si pod, dar la intrebarea mea mi s-a spus ca este o exprimare doar asa.
  Apartamentul a necesitat multe reparatii, indeosebi usile si balconul(0.90 m x 4,50 m). In anul 2007 dupa o altercatie cu vecina de la etaj dansa a afirmat ca detine 50 % din balconul meu, ca acolo isi tinea cainele doberman si pisicile si ca v-a urca la pod pe la mine prin casa si nu pe scara care ducea din
  camara balconului sau in podul sau. Mi-a facut proces penal pt. tulburare de posesie si lucrari efectuate fara aprobare la un monument istoric. Mentionez ca nimeni nu mi-a spus ca casa ar fi monument istoric si ca de abia in inoiembrie in anul 2012 a aparut pe imobil placuta de monument istoric. In CF-ul depus de vecina aparea ca are drept de trecere prin balconul meu spre podul sau in urma unui partaj voluntar incheiat intre proprietara si persoana care i-a vandut vecinei mele in anul 1987. Desi lotul vecinei era dublu ca valoare partajul s-a facut fara nici o sulta data proprietarei care era foarte in varsta si de nationalitate maghiara. Sotul sau murise dupa ce fusese inchis la Jilava desi ulterior fusese decorat. Desi initial nu a obtinut castig de cauza, pentru ca i-am permis accesul prin balconul meu, prin bucataria mea, prin podul meu si de aici in podul sau, a adus mesteri cu care a acoperit accesul sau din camara proprie, iar acum dupa 12 ani in urma unei Ordonante prezidentiale poate intra din balconul sau in balconul meu, deci nu prin usa de acces in apartament, fara ca eu sa am nici un control insensul ca usa mea este permanent deschisa si numai dansa isi incuie usa dansii din balconul propriu. Doamna este foarte in varsta, are 92 ani, dar foarte sanatoasa si violenta. In fata executorului judecatoresc a afirmat si dansul a consemnat ca ” vrea sa intre la pod nu ca sa repare, ci sa sa dea foc”. Mi-a lovit fiica care are 30 ani si este medic chirurg, mi-a apostrofat pe strada mama care are 89 ani, asta iarna mi-a spart geamul termopan de la balcon unde am centrala termica. Fiind in varsta am indurat toate mizeriile facute, dar a trec prin apartamentul meu ziua cand nu sunt acasa, noaptea cand dorm, etc. mi se pare prea mult. pana acum numai dansa m-a dat in judecata, eu de fiecare data m-am aparat cu avocati, dar nu a ajutat la nimic. ma aflu in aceasta situatie imposibila. Fiica a ramas in Bucuresti, neputand suporta situatia. Am cautat in Targu-Mures fiul proprietaresei de la care am cumparat, dar a murit la fel si sotia sa. Mai este doar fiica dansilor dar care nu pare ca m-ar putea ajuta cu ceva. Am cautat notarita la cabinetul careia am cumparat, dar isi declina orice responsabilitate. Ce am de facut? Va rog ajutati-ma!

  • Buna ziua, situatia dvs. se rezolva insa doar cu plangere penala mai degraba avand in vedere si violentele. Consider ca trebuie sa existe si un proces de fond pentru obligatia de a face. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.