Definitiv Credit Europe Bank Pierde – Suspendarea Platii Ratelor Bancare Pana La Judecarea Pe Fond A Cauzei – Curtea De Apel Bucuresti – Avocat Cuculis

Curtea de Apel A Admis Suspendarea Platii Ratelor Lunare La Un Credit Bancar si astfel incepe o noua schimbare de optica a instantei de casare.

Credit Europe Bank Pierde incasarea ratelor.

credit europe bank

credit europe bank

Nr. unic (nr. format vechi) : 36751/3/2015 (3353/2015 )
Data inregistrarii 29.12.2015
Data ultimei modificari: 21.03.2016
Sectie: Secţia a V-a civilă
Materie: Litigii cu profesioniştii
Obiect: ordonanţă preşedinţială *suspendare plata rate
Stadiu procesual: Apel

Părţi
Nume Calitate parte
CHITA MIHAELA NICOLETA Apelant reclamant
CHITA IULIUS CLAUDIU Apelant reclamant
CREDIT EUROPE IPOTECAR IFN SA Intimat pârât
CREDIT EUROPE BANK NV PRIN MANDATAR CREDIT EUROPE IPOTECAR IFN SA Intimat pârât

Şedinţe
21.03.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: S5 Complet 10 A
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că: Admite cererea. Dispune suspendarea executării obligaţiei de plată a ratelor lunare aferente contractului de credit nr.103583/21.02.2008 până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.32947/3/2015. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 21.03.2016.
Document: Hotarâre 500/2016 21.03.2016

Art581 Cod Procedura Civila prevede ca instanta va putea sa ordone masuri vremelnice in cazuri grabnice, pentru pastrarea unui drept care s-ar pagubi prin intarziere, pentru prevenirea unei pagube iminente si care nu s-ar putea repara, precum si pentru inlaturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executari.

In acest sens s-a pronuntat si Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia comerciala, in Decizia nr. 3158 din 27 noiembrie 2009:
Ordonanta presedintiala reprezinta un mijloc procedural ce intruneste conditiile unei actiuni civile, avand insa caracter specific determinat de caracterul particular al masurilor ce pot fi luate pe aceasta cale. Astfel, cererea privind ordonanta presedintiala trebuie sa indeplineasca atat conditiile generale necesare pentru exercitarea actiunii civile, cat si cerinte particulare, respectiv urgenta, nerezolvarea fondului cauzei si vremelnicia masurii ordonate.

Mai multe aici suspendarea platii ratelor pe perioada procesului.

avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

One comment to “Definitiv Credit Europe Bank Pierde – Suspendarea Platii Ratelor Bancare Pana La Judecarea Pe Fond A Cauzei – Curtea De Apel Bucuresti – Avocat Cuculis”
 1. Buna ziua,
  Am primit un sms de la banca la care am cardul in care mi se vireaza bursa de studiu de la facultate, prin care am fost anuntat ca am poprire de la un executor judecatoresc.
  Intrebarea este daca banca a procedat legal stiind ca sumele din cont care provin din bursa de studiu nu pot fi poprite.
  Ce ar fi de facut in acest caz?
  Va rog mult sa-mi raspundeti, va multumesc!

  tel. 0727855755

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.