Definitiva Anulare De Executare Silita In Valoare De 124000 Euro A Eos Credit Fundind Bl Dac Si Eos Next Services -Avocat Cuculis

Eos Credit Funding Bl Dac SI Eos Next Services Infranti Definitiv – Executarea Ilegala Anulata Dupa Ani De Zile De La Incepere-Poveste Despre O Executare De 124000 Euro Anulata Definitiv Dupa 6 Ani De La Inceperea Executarii Silite-Avocat Cuculis

Sunt multi, foarte multi cei care se ragasesc in povestea familiei Dascalu, insa unii au zis ca atata vreme cat sunt executati de un “organ al statului”cum este executorul judecatoresc, sau de catre o instituie de “recuperare creante”, lucrurile ar trebui sa fie legale si prin ceea ce trec este normal fiindca nu au platit.

Nu este nici macar pe departe asa, fiindca recuperatorii de creante au fost ilegali de cand au aparut prin 2005 si pana in 2016 cand au fost oarecum reglementati, sunt ilegali si acum atunci cand sunt “mandatarii”unor vase de spalat bani din afara tarii si au fost declarati ILEGALI si acum de data recenta, prin decizia numita de catre mine BOMBA, pentru ca nu aveau nici macar dreptul sa ceara executarea silita.

Din fericire foarte multi, mii de oameni au scapat de executarile abuzive,ilegale cateodata insa la fel de multi au stat si au asteptat fie mult prea mult pana sa faca ceva si atunci au pierdut fie n-au facut niciun demers vreodata.

Familia Dascalu, asa cum arata si documentul de mai jos, a fost pentru prima data incunostiintata despre executarea silita, acum 6 ani, in 2012, timp in care o buna parte din timp nu a luat nicio masura. Dupa ce creditul a fost cesionat catre un recuperator de creante, s-a decis si actionarea in instanta.

Pe fondul cauzei , perimarea a fost inteleasa GRESIT de catre instanta insa in APEL, s-a schimbat totul la 180 de grade si dosarul de executare silita vechi de 6 ani cu toate neajunsurile lui, a fost desfiintat de catre instanta, in mod definitiv si inrevocabil.

Executare silita nu era ilegala doar pentru ca se atinsese termenul de perimare dar si pentru ca recuperatorul din afara tarii era reprezentat de un alt recuperator din Romania, fapt ce a fost interzis de catre ICCJ.

Vedeti solutia instantei mai jos si actele de executare ce acum pot fi aruncate la gunoi de catre executor, iar creditorul abuziv isi ia la revedere la creanta cumparata pe nimic pe care o pusese in executare pentru 124000 euro.

Cheltuielile de executare, colosale, de 15000 de lei si ele ANULATE.

 

Intreabarile se pune in felul urmator?

De ce gireaza statul asemenea abuzuri?

Daca debitorul nu isi folosea resursele materiale sa mearga in instanta, ramanea sa plateasca 124000 euro pentru tot restul vietii?

De ce ar fi trebuit sa plateasca 124000 euro pentru sume pe care nu mai trebuia sa le plateasca fiindca executarea silita era ilegala?

 

Dosar: 17824/94/2017

Dascălu Valerică Valentin la S.C.P.A Cuculis&Asociatii Recurent Reclamant
Dascălu Mirela S.C.P.A Cuculis&Asociatii Recurent Reclamant
EOS CREDIT FUNDING BL DAC Intimat Pârât

 

Şedinţe

30.03.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: R1
Tip solutie: Modifică sentinţa
Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică în tot sentinţa civilă recurată, în sensul că: Admite contestaţia la executare. Constată perimată executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. 511/2009 al BEJ Acta Non Verba. Anulează toate actele şi formele de executare silită. Obligă intimata la plata către contestatori a sumei în cuantum de 1.100 lei, constând în taxă judiciară de timbru, precum şi la plata sumei de 1.800 lei, constând în onorariu de avocat, cu titlu de cheltuieli de judecată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.03.2018.
Document: Hotarâre  61/2018  30.03.2018

http://portal.just.ro/93/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9400000000174737&id_inst=93

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

ATENTIE-

Pe scurt, perimarea poate fi invocata ORICAND, aici a si fost de esenta greseala instantei de fond, fiindca nu se poate retine NICIODATA tardivitatea pentru  invocarea perimarii, fiindca esenta perimarii este ca dosarul executional sa ramane NELUCRAT timp de 6 luni, ori acest lucru evident NU poate fi invocat in 15 zile.

 

Problema dvs. juridica necesita o intrevedere cu noi? Programati aici o Consultanta

 

Sunteti executat silit? Completati formularul de mai jos!

 

 

 

 

Prosperocapital Anulare Dosar Execuare Silita Intervenire Perimare Dosar Executional 2012 Gestionat De Si Kruk -Avocat Cuculis

 

2 comments to “Definitiva Anulare De Executare Silita In Valoare De 124000 Euro A Eos Credit Fundind Bl Dac Si Eos Next Services -Avocat Cuculis”
  1. buna ziua am fost instiintata ca sunt executata silit eu nu locuiesc in tara ci in germania nu am facut contestatie ,instiintarea primind-o fostul meu sot ,suma care mi se cere este de 19155,24 euro creditul sa facut in 2007 ,nu am mai putut platii si sa cesionat catre sc suport colect srl ,cum putem proceda?? va multumim

    • Buna ziua, v-am trimis un email cu datele. O sa va las si aici un nr. de telefon pentru a ne putea contacta in legatura cu aceasta contestatie la executare silita impotriva Suport Colect. Cu stima, av. drd. Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.