Dosar De Executare Silita Anulat Dupa 9 Ani-Prosperocapital Si Kruk Pierd 22500 Euro-Debitor Salvat De La Executare-Avocat Cuculis

Dosarul De Executare Silita Deschis In 2009, Anulat In 2018 De Catre Instanta De Judecata-Dupa Cesiuni Succesive De La Banca La Recuperatorii De Creanta Debitorul Scapa 9 Ani De Zile Mai Tarziu De Executarea Silita-Avocat Cuculis

Instanta de judecata anuleaza dosarul de executare silita al BEJ GONT

Era si o vorba, ca nu aduce anul, ce aduce ceasul, ei bine, soarta dosarului de executare silita s-a schimbat de la o ora la alta dupa ce mai bine de 9 ani de zile debitorul a fost urmarit silit si astfel a reusit anularea intregii executari silite.

Dispozitiile vechiului cod de procedura civila permit invocarea mai multor incidente procedurale printre care si perimarea, intr-un mod mai facil decat in noul cod, desi noului cod ii este permisa perimarea si in cazul popririlor.

Solutia de mai jos, poate fi folosita cu titlu de exemplu in cazul a mii de executari silite ce inca se desfasoara pe procedura veche. Astfel, daca aveti un dosar de executare silita deschis inainte de februarie 2013 atunci decizia poate fi folosita in vederea anularii actelor de executare silita.

In lucru, statistic, sunt peste 9000 de dosare de executare silita deschise pe vechea procedura si inca nefinalizate, toate putand fi anulate pentru motivul respectiv daca se constata trecerea perioadei de perimare in care creditorul a stat in pasivitate.

Vedeti decizia mai jos-

Dosar: 3584/300/2018

VOICA GABRIELACU DOM ALES LA SCPA CUCULIS SI ASOCIATII Contestator
PROSPEROCAPITAL SARL PRIN KRUK ROMANIA SRL Intimat

 

Şedinţe

04.05.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Pena
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată. Dispune anularea tuturor formelor de executare în dosarul nr. 3000/2009 aflat pe rolul Biroului Executorului Judecătoresc „DORINA GONŢ, LUCIAN GONŢ ŞI MARIAN PANAIT” Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 2400 de lei cu titlu de onorariu avocat. Dispune restituirea către contestatoare a sumei de 1000 de lei achitată cu titlu de taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare ce urmează a fi înregistrat la Judecătoria Sectorului 2 Bucure?ti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 04.05.2018.
Document: Hotarâre  4670/2018  04.05.2018

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000483303&id_inst=300

av.drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Executat silit si trebuie sa formulati o contestatie la executare? Click aici pentru programare la consultanta.

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

2 comments to “Dosar De Executare Silita Anulat Dupa 9 Ani-Prosperocapital Si Kruk Pierd 22500 Euro-Debitor Salvat De La Executare-Avocat Cuculis”
  1. Buna ziua. In situatia in care cumpar la licitatie un imobil, iar ulterior executarea silita este anulata dintr-un motiv sau altul (dincolo de vreo greseala a mea), eu va trebui sa renunt la respectivul imobil? Mentionez ca dupa cumparare, ar urma sa fac investitii importante, pentru ca respectivul imobil este vandalizat.
    Creditorul este EOS Credit, publicitatea si publicatia de vanzare s-a facut corect, eu ar urma sa fiu dobanditor de buna credinta (daca o sa castig).
    Fiind vorba de sume mari, as vrea sa cunosc exact riscurile.
    Multumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.