Executare Anulata-Bcr S.a Si Karpi Expert(Recuperator Creante) Pierd 170000 Euro In Urma Anularii Executarii Silite-Contestatie Executare Banca Admisa-Avocat Cuculis

Executarea Silita A Unui Contract De Credit Vandut Catre Recuperatorul De Creante Karpi Expert, A Ajuns La Cos Dupa Ce Instanta A Anulat Intreaga Procedura De Executare Silita Pornita Impotriva Debitorilor Garanti-Avocat Cuculis

Suma nu este deloc de neglijat, in sensul ca instanta in cadrul contestatiei la executare a anulat suma de 766.412 lei echivalentul a sumei de aproape 170000 Euro.

Chiar din actul de executare silita de mai jos, observam ca sunt elemente ce de la bun inceput duceau catre anularea executarii silite, insa nu o sa le spun fiindca pe aici se mai uita si executorii judecatoresti si nu as vrea sa le facem temele noi:)

Intre timp, atat somatia imobiliara de mai jos dar si restul de acte de executare silita au fost anulare intregral.

Somatia imobiliara ca a fost notata in cartea funcioara a fost anulata. Hotararea este executorie!

Dosar: 13587/299/2017 – Judecatoria 

BARBULESCU MARCELA domiciliul ales la CA Cuculis şi AsociaţiiContestator
BARBULESCU DUMITRU domiciliul ales la CA Cuculis şi AsociaţiiContestator
BCR SAIntimat
KARPI EXPERT SRLIntimat
14.06.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari de pronuntare pt. jud. RADU B.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, ca neîntemeiată. Admite contestaţia la executare. Anulează executarea silită din dosarul de executare nr. 240/EJ/2016 al BEJ Albu Cornel Leonard. Respinge cererea de suspendare a executării silite, ca rămasă fără obiect.

Respinge capătul de cerere privind întoarcerea executării silite, ca neîntemeiat. În baza art.45 alin.1 lit. f şi art. 45 alin.2 din O.U.G. nr.80/2013, dispune restituirea către contestatori, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, a taxei judiciare de timbru în suma de 1000 lei, aferentă capătului de cerere privind contestaţia la executare, achitată cu chitanţa nr. 264887/28.09.2016 în contul Direcţiei Generale Impozite şi Taxe Locale Sector 1. Respinge cererea de restituire a taxei judiciare de timbru în cuantum de 50 lei aferentă capătului de cerere privind suspendarea executării, ca neîntemeiat. Ia act că în speţă contestatorii îşi rezervă dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 14.06.2017.
Document: Hotarâre  4780/2017  14.06.2017

http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000703246&id_inst=299

Printre altele, avand in vedere aceasta anulare a executarii silite, se va mentine clar si faptul ca suma nu va mai putea fi executata silita fiindca ea intre timp s-a prescris.

av Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

One comment to “Executare Anulata-Bcr S.a Si Karpi Expert(Recuperator Creante) Pierd 170000 Euro In Urma Anularii Executarii Silite-Contestatie Executare Banca Admisa-Avocat Cuculis”

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.