Executare Silita NGB Leasing Suspendata – Leasingul Voia Sa Le Vanda Casa Instanta Suspenda Executarea Silita – Avocat Cuculis

Executat Silit De NGB Leasing Cum Te Poti Trezi Fara Casa Daca Ai Facut Un Leasing? Se Pare Ca NBG Leasing Are Raspunsul Insa Instanta De Judecata A Dispus Suspendarea Executarii Silite Imobiliare – Avocat Cuculis

NGB Leasing a solicitat, obtinut si pus in executare un dosar de executare silita IMOBILIARA! Mai pe scurt, urmarea vanzarea imobilului debitorului, desi discutam de un leasing si nu de un credit bancar! Executat Silit De NGB Leasing in mod abuziv.

Pe fondul cauzei, in dosarul de instanta, au fost invocate aparari(in cadrul contestatiei la executare) referitoare la existenta clauzelor abuzive, ori atata vreme cat instanta ce a suspendat executarea silita a luat aceasta masura, inseamna ca “aparenta de drept” alaturi de urgenta, a conturat ideea judeactorului ca aceste contracte de leasing, au clauze abuzive inserate in parcursul contractelor.

Vedeti solutia mai jos !

Dosar: 23997/301/2016

NumeCalitate parte
DINU DOBRITAContestator
DINU GHEORGHEContestator
NBG LEASING IFN SAIntimat

 

Şedinţe

09.09.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: C 30 Civil
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de suspendare provizorie a executării silite. Dispune suspendarea provizorie a executării silite în privinţa executării imobilului situat în Bucuresti, str Lunca Bradului, nr. 6, bl M31, sc A1, ap 50, sector 3 ce face obiectul dosarului de executare nr. 68/2016 al BEJ Chitescu si Marchidanu până la solutionarea cererii de suspendare a executării formulată in cadrul contesta?iei la executare ce face obiectul dosarului nr. 10314/301/2016, aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucuresti. Fără cale de atac. Prezenta încheiere se va comunica de îndată executorului judecătoresc. Pronun?ată în sedin?ă publică, azi, 09.09.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    09.09.2016

http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000515043&id_inst=301

av. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

Aflati procedura de suspendare a executarii silite – aici –  Executat Silit De NGB Leasing

Suspendarea executarii silite – Efecte – Procedura – Cand trebuie facuta? Suspendarea executarii silite in cazul contractelor cu clauze abuzive incheiate cu bancile.

2 comments to “Executare Silita NGB Leasing Suspendata – Leasingul Voia Sa Le Vanda Casa Instanta Suspenda Executarea Silita – Avocat Cuculis”
 1. Buna dimineata !
  Am si eu o intrebare pentru dstra !
  in 2008 am semnat intr-un credit ca coplatitor, rangul 1 din CF s-a vindut in conditii neclare fara a recupera suma pentru stingerea creditului, din contra s-a marit , zilele trecute imi vine la serviciu notificare sa platesc suma mai mare decat creditul si cheltuieli de judecata .
  Au trecut exact 5 ani de cind imobilul evaluat le 68ooo euro s-a vindut in conditii foarte stranii la 25 000 euro fara a se scade ceva din credit .
  Cineva minte ,incertitudinea ma face sa cred ca Suport Colect ma expune la o hartuire si o umilire fara margini ,niciodata legatura cu imprumutatul nu a fost lamurita si imi cere mie,, socoteala,, pentru neregulile pe care le-a facut !
  ce trebuie sa fac sa stopez aceasta aberatie de somatie ,care in 15 zile poate intra in actiune !
  o zi buna dle Avocat !
  Valer Novac 0744 838 s

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.