Suspendarea executarii silite – Efecte – Procedura – Cand trebuie facuta? Suspendarea executarii silite in cazul contractelor cu clauze abuzive incheiate cu bancile.

Ceea ce trebuie sa aveti in vedere in momentul in care sunteti in executare silita imobiliara sau mobiliara iar titlul dvs. executoriu este un contract de credit  cu BANCA, este ca PUTETI SUSPENDA EXECUTAREA SILITA strict din motivul clauzelor abuzive inserate in contractele cu consumatorii. In acest sens pentru toti cei interesati depunem alaturat spre larga informare, cum apare o pronuntare data intr-un dosar de INSTANTA privind suspendarea executarii silite. Practic, clientul nostru are suspendata ORICE FORMA DE EXECUTARE pana la data de 12 septembrie 2013 si ulterior pana in 2014 cand se va termina procesul de stabilire a clauzelor abuzive, ce elegant si extrem de legal au fost disjunse de catre domul judecator in acest dosar.

Prin urmare, toti cei care se afla in executare silita trebuie sa depuna o CONTESTATIE LA EXECUTARE, si ulterior sa ceara o suspendare provizorie, altfel temeiul unei suspendari provizorii neexistand.

executare silita suspendata

 

Atentie la clauzele abuzive din contract, DUC LA DEFIINTAREA INTREGII EXECUTARI SILITE SI SCAPATI DE EXECUTAREA SILITA A IMOBILELOR DVS.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept

 

19 comments to “Suspendarea executarii silite – Efecte – Procedura – Cand trebuie facuta? Suspendarea executarii silite in cazul contractelor cu clauze abuzive incheiate cu bancile.”
 1. Bună ziua,
  As dori să fac o programare la domnul avocat Cuculis, vă rog să îmi spuneți cum ar trebuii să procedez!
  Menționez că am o problema cu un credit bancar!
  Mulțumesc anticipat!

 2. Buna ziua
  Sotul meu in anul 2008 a facut un credit de 390 mil vechi la ING si nu a mai fost platit deloc, el oricum este din 2010 in Germania.
  Nu a venit nimic cum ca ar fii dat in executare, nu are nimic pe numele sau in Romania
  Daca eu ca sotie primesc de la parintii mei o casa prin donatie/mostenire acea datorie ma poate urmarii si pe mine?
  El cand a facut creditul noi nu eram casatoriti
  Multumesc anticipat

 3. Sunt negativ în biroul de credite de 10 ani pentru o administrare de CARDBANK POST cu 250 RON cum pot scăpa,?

 4. Buna ziua.Mama mea a făcut un împrumut in banca acum vre-o 10ani, și nu a mai plătit de vre-o 6-7 ani,tot încearcă sa se angajeze dar când intra la salariu Banca trimite către angajator sa îi oprească salariul….ma puteți ajuta,și cât ma costa ca sa ma ajutați va rog frumos

 5. Bună ziua! În urma cu 4 ani am avut un credit cetelem la care am depășit data. În urma cu 2 ani am achitat toată datoria dar am rămas cu istoric în banca. Se poate face ceva în aceasta privința?

 6. Buna ziua… Am.primit nu demult un mesaj de la banca cu poprire pe suma de 10200 lei pt niste activități PFA de acum aproximativ 4 ani… Se mai poate face vreo ceva ??

  • Buna ziua.In anul 2015 am obtinut o refinantare la Banca Transilvania pentru 5 ani Din acesti ani am platit doar 1 an deoarece am ramas fara loc de munca.Mi-am gasit un job dupa ce am terminat ajutorul de somaj,timp in care dobanzile,penaluzari au crescut si m-am aflat in incapacitatea de a mai plati.In anul 2019 am fost data in judecata de catre Banca Transilvania iar disarul meu se afla la un executor judecatoresc de unde imi opreste lunar din salariu.Problema cea mai mare este ca din anul 2017 cand a avut loc prima raportare in B.C.si pana in prezent imi raporteaza la 4 zile sau 6 zile cum ca nu achit nimic,afica apare zero iar pe data cand iau salariu imi arata in B.C o suma diferita de ceea ce imi opreste iar la acel interval de timp cum imi rapirteaza numai 0 ,imi creste suma la loc ca si cum nu as fi dat nici un leu desi eu am sunat executorul si l-am intrebat cum a preluat dosarul meu,integral sau partial de la banca,iar executoru mi-a confirmat ca a preluat dosarul integral si sa rezolv cu banca.Diferenta de suma care este catre executor si ceea ce imi raporteaza Banca Transilvania este de 13000 lei.Ce inseamna acest lucru?Am cerut de la banca nenumarate explicatii pe aceasta tema dar in zadar a fost,asa ca va rog pe d-voastra sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat ca sa ramana dosarul la executor sau ce ar trebui ca sa fac cu aceasta banca si cat m-ar costa toate taxele daca voi volabora cu d-voastra.Va multumesc.O zi buna!

 7. Buna ziua… Am.primit nu demult un mesaj de la banca cu poprire pe suma de 10200 lei pt niste activități PFA de acum aproximativ 4 ani… Se mai poate face vreo ceva ??

 8. Buna ziua, suntem familia . Lazar, din comuna Cuza Voda, jud Calarasi, sunt casatorit de 15 ani, am 4 copii, 2 fete si 2 baieti, cu varste de 13-14 ani si 10-4 ani, sotia Lazar Nina, a parasit domiciliu cunjugal, are aproximativ 4 luni, de cand este intr o relatie, am discuta sa se intoarca acasa, dar nu mai e nici o sperianta, rugamintea noastra, este sa ne ajuati cum e mai bine.

 9. Bună ziua domnul avocat am și eu o întrebare la dvs soția a făcut o asigurare de juniori la uniqa și din cauza ne ajunsurilor nu am mai putut contribui cei de la banca zic ca nu mai putem recupera bani ca se pierd este posibil asa ceva mulțumesc

 10. Bună ziua. Domnule avocat, am primit o executare silită, în urma unui contract incheat la data de 23.08.2007. Am luat un telefon în rate și nu am mai putut să-l achit. Astăzi mi-a venit un plic de la executor, cu ca trebuie să achit o sumă de 4.076.38 lei. Vă rog sa ma ajutati să-mi spuneti ce e de facut. Vă mulțumesc.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.