Executat De Eos Ksi Romania – Executare Anulata Integral De Instanta – Avocat Cuculis

Executarea Pornita De Eos Ksi Romania Anulata De Catre Instanta De Judecata – Executa de Eos Ksi Romania – Avocat Cuculis

Solutia Instantei Judecatoriei Sectorului 6, mai jos-

Sa nu trecem usor peste aceasta sentinta, fiindca ea este de o importanta majora.

Va rog sa observati mai jos, ca se ANULEAZA un dosar de executare silita din 2013, mai precis dosarul 745/2013, ori , daca vom observa, cererea de contestatie la executare a fost depusa in luna a 11-a 2015, adica 3 ani de zile mai tarziu inceperii executarii silite.

In practica(evident nu a noastra), bancile vorbesc despre o imposibilitate de anulare a unei executari silite dupa 3 ani de zile de la primele acte de executare, trebuie sa ne imaginam ca 3 ani de zile executorul si acest EOS KSI ROMANIA si fostul BCR au incasat bani din popriri in mod ILEGAL, iar 3 ani de zile mai tarziu, prin invocarea unui mecansim complex de analiza a titlului executoriu, instanta de judecata, printr-un rationament extrem de precis si corect, a anulat toata executarea silita, motivul necertitudinii titlului fiind luat in discutie cu precadare.

Concluzia?

Atata vreme cat o executare silita a inceput in baza unui titlu cu anumite probleme de certitutine, este doar normal ca si dupa 3 ani de zile sa poata fi anulata executarea silita inceputa in mod abuziv.

Atentie – Contestatia poate fi depusa in 3 ani de zile mai ales daca discutam de un contract bancar!

Dosar: 32858/303/2015

Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 745/2013 aflat pe rolul BEJ Tudor Irina Alexandra. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.07.2016.
Document: Hotarâre    12.07.2016

http://portal.just.ro/303/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30300000000255952&id_inst=303

avocat Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

http://indrumari-juridice.eu/contact.html

One comment to “Executat De Eos Ksi Romania – Executare Anulata Integral De Instanta – Avocat Cuculis”
  1. Buna ziua,

    Ce pot face in situatia in care pentru 2 credite pe care le-am luat de la Unicredit, unul in valoare de 14660 RON altul in valoare de apx. 20718.87 lei, am primit notificare de cesiune a creantei catre EOS KSI, in care sunt instiintata ca incepand cu data respectiva toate platiile le voi face in contul Eos Ksi. Am luat legatura telefonic cu cei de la Eos, pana in momentul actual am platit 2000 ron pt creanta mica si 1000 ron pentru cea mare, insa nu am putut sa cad la un acord cu ei pentru a plati o suma mai mica lunar, cate 500 ron pentru fiecare creanta, mentionandu-le ca doresc sa sting in totalitate aceste sume insa nu am posibilitatea sa platesc lunar atat cat ei imi solicita. Doamna care are in lucru dosarul meu ma ameninta cu executarea silita (eu nu am bunuri pe numele meu insa coplatitorul -tatal meu- este coproprietar impreuna cu mama mea pe casa) si separat primesc mesaje telefonice ca neavand o intelegere de plata mi se va recalcula dobanda legala. Intentia mea nu este sa nu achit aceste creante insa nu gasesc nicio cale de a ajunge la un acord cu ei,

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.