Inregistrare Sofer IPS Teodosie Si Deputatul Balasoiu

IPS Teodosie si Arhiepiscopia Tomisului il actioneaza in judecata pe Cristi Calin , falsul calugar care a calominat si a adus acuzatii extrem de grave fara probe, in scopul prejudicierii imaginii B.O.R

A fost anuntat deja faptul ca falsul calugar Cristi Calin, care a adus acuzatii nefondate si neprobate la adresa IPS Teodosie, urmeaza sa fie chemat in judecata.

Fiindca actiunea este una complexa si a necesitat o munca de 4 zile in cadrul unei echipe a SCA CUCULIS&ASOCIATII , formata din 5 avocati in coordonarea av. Cuculis Adrian, actiunea la instanta urmeaza sa fie depusa in cursul zilei de luni 10.10.2022.

In sprijinul faptului ca intradevar discutam despre o incercare de discreditare si afront adus Bisericii per total dar mai cu seama cu titlu particular, unui inalt prelat , in cauza IPS TEODOSIE , va prezentam mai jos o inregistrare din c

are reise clar ca acuzatiile aduse de catre falsul calugar CRISTI CALIN, sunt absolut MINCINOASE.

Facem precizarea ca analizam oportunitatea depunerii unei plangeri penale pe numele lui CRISTI CALIN avand ca obiect Practicarea unei profesii sau activitati , fara drept.

Art. 348. – Cod Penal

Exercitarea, fără drept, a unei profesii sau activităţi pentru care legea cere autorizaţie ori exercitarea acestora în alte condiţii decât cele legale, dacă legea specială prevede că săvârşirea unor astfel de fapte se sancţionează potrivit legii penale, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Inregistrare dintre soferul IPS Teodosie (acuzat de o serie de lucruri imorale, absolut nedovedite)si deputatul Balasoiu – urmeaza a fi depusa proba la proces

Avocat Cuculis Adrian

Comunicatul initial dat de catre noi , in urma analizei si discutiilor facute cu IPS TEODOSIE

In urma aparitiei in spatiul public a unor informatii care fac trimitere catre IPS Teodosie, facem precizarea ca urmeaza ca in zilele ce succed, persoana ce se prezinta in spatiul public a fi “detinatoare de imagini” si “probe” cu privire la persoana IPS Teodosie, sa fie identificata prin interogarea si atasarea la dosarul civil ce-l vom deschide, a dosarului penal instrumentat de catre P.G, urmand a fi trasa la raspundere civila pentru propagarea de informatii cu caracter vadit mincinos, dar si daca va fi cazul, sesizarea parchetului cu privire la fapta de denuntare calomnioasa.
Facem precizarea ca in acest punct, in demersul judiciar, va fi angrenata Arhiepiscopia Tomisului si IPS Teodosie, pentru combaterea afirmatiilor mincinoase si voit denigratoare asupra Arhiepiscopiei Tomisului, dar si asupra IPS Teodosie. Acesta califica afirmatiile facute de catre “denuntatorul” de la Parchetul General ca avand o directie tintita in scopul discreditarii sale personale (IPS Teodosie) si un afront adus Bisericii.

Concluzionand astfel, apreciem ca nu exista nicio proba care sa duca macar spre o posibilitate ca ceva dintre cele proferate de catre CRISTI CALIN sa fie real , fapt pentru care orice speculatie in acest moment cu privire la IPS TEODOSIE este automat calificata ca o denigrare publica si fapt calomnios la adresa IPS.

Av. Cuculis Adrian – SCA CUCULIS SI ASOCIATII

One comment to “Inregistrare Sofer IPS Teodosie Si Deputatul Balasoiu”
  1. Cred ca nu este corect sa prezentati posibile probe din dosar, tinand cont ca il reprezentati pe Teodosie ca avocat. Eu nu ascult tot felul de inregistrari dar constantean fiind stiu foarte multe despre seful bisericii din Dobrogea, multe la limita legalitatii. Cred ca BOR este prejudiciata mai mult de ceea ce face Teodosie din punct de vedere al activitatii sale profesionale. Sa ma rezum numai la indemnul de a nu da voie sa se demoleze o capela construita ilegal, un alt lacas de cult in constructie fara respectarea legislatiei si nu in ultimul rand despre deturnarea de fonduri europene la ferma de la Nazarcea (preluata de Arhiepiscopie cu sprijinul bunului sau prieten Adi – fost prim ministru) si care a fost scos basma curata de marele judecator Deliiorga care dupa ultimul dosar rezolvat (al lui Teodosie) a iesit la pensie si a ajuns direct la CCR. Asa se face justitie in Romania si spre rusinea multor avocati si cu sprijinul lor.
    Apropo. Nu il aparati in justitie si pe soferul lui Teodosie (pentru depasire de viteza cu seful in dreapta)? Dar cum banii nu au miros…… prevad o noua crestere a pretului lumanarilor in bisericile din Dobrogea.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.