Instanta De Judecata Suspenda Executarea Silita A Unui Contract De Credit Pentru Existenta Caracterului Incert Si Neexigibil Al Creeantei

Astfel, instanta, apreciind asupra circumstantelor invocate de catre contestatoare, instanta retine ca pentru a preveni o eventuala paguba ce s-ar putea produce in patrimoniul acesteia, in sensul ca titlul pus in executare este contractul de credit 0115117, cocntract ce a fost atacat in justitie pentru clauze abuzive prin contestatia formulata si luand in considerare faptul ca s-a achitat si creditoare, ca urmare a intarzierii executarii, instanta va admite cerere de suspendare a executarii silite[….].

Sentinta mai jos:

Goga Suspendare (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hotarare Ciolacu 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avocat Cuculis Adrian

0314124888

avocat@indrumari-juridice.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 comments to “Instanta De Judecata Suspenda Executarea Silita A Unui Contract De Credit Pentru Existenta Caracterului Incert Si Neexigibil Al Creeantei”
 1. si eu am o problema cu acest executor jud , si tot cu o exec silita pe un credit , dar pana acum nu am atacat in instanta !

 2. Invoc Politicul pentru ca datorita lui s-a ajuns aici!!!!! TELEFON 0735854xxx

  Executat Silit
  Sunt extrem de calm si indiferent , tinand cont ca azi am primit prin posta , fara sa semnez de primire notificarea prin care am fost Executat Silit pentru neplata Creditului in Euro facut la Raiffeisen Bank!Nu este un Credit Ipotecar , poate ca de aceea si atitudinea mea nu este una disperata!! Sunt persoane care isi pierd casele pentru ca , acesti CAMATARI, speculeaza ordinar de saracia oamenilor simplii!
  Daca calculez dupa chitantele stranse in aproape sase ani , banii care i-am luat de la JEGURILE astea , i-am dat cu varf si indesat!
  Da GHINION pentru mine ca am semnat si nu ma Cheama UDREA, sau BASESCU ca doar datorita Politicii lor am ajuns in situatia de a nu mai putea platii si ultimii 1400 euro din contract!Acesti ultimi s-au transformat intre timp , au crescut precum aluatul iar contractul cu Raiffeisen ce sa vezi s-a transformat si el!Intai l-au plasat catre TOP FACTORING SRL, fara sa ma anunte desi eu am cerut un nou acord!GHINION : nu sunt UDREA sau Basescu si legea e doar penteu mine DOBITOCUL!Astia la care am fost plasat , de parca asi fi SCLAV , au sunat de doua ori da ,nu au acceptat un acord nou Doamne fereste, ce dracu nu sunt BASESCU sa-l sun pe Ghetea!!
  Acum am aflat cine este CREDITORUL FINAL: GLASRO HOLDINGS LTD, din CIPRU, Nr .HE242168, CIF.18496757 Nicosia!!
  Interesant traseul nu!
  Executorii sunt : BUCUR SERBAN CONSTANTIN SI DUMITRU NICOLAE de la Curtea de Apel Bucuresti. Ori fi si astia agreati, precum IOANA BASESCU de GazProm!!!Sa nu uit EXECUTAT IN LIPSA! CE DRACU SA CAUT EU, la ACTIUNE ce sunt Basescu!!

 3. Buna seara ! Sunt foarte curioasa cum s-a putut schimba radical situatia, cum a putut demonstra debitorul ca el de fapt nu a primit acea suma de bani. Sunt intr-o situatie asemanatoare , am dat trei mii euro unei persoane pt. a da avans la cumpararea unei case , actul e scris de mana , pe o bucata de hartie , semnat si scris ,, am primit suma de … ” , de catre debitor . Martori nu au fost, precizez ca sunt o femeie de 40 ani iar el un tip solid de 32 ani , deci nu se pune problema de constrangere . Debitorul mi-a transmis ca nu va recunoaste ca a primit vreun ban si ca a semnat fara sa-i dau banii si ca eu nu pot demonstra ca i-am dat suma de trei mii euro. Sunt din vestul tarii , nu pot ajunge la Bucuresti, dar daca binevoiti sa-mi raspunde-ti si sa-mi da-ti vreun sfat , as aprecia. Va multumesc si astept un raspuns !

  • Buna ziua.Trebuie sa aveti in vedere urmatorul aspect : atata vreme cat aveti chiar si acea bucata de hartie semnata de mana debitorului, atunci ea reprezinta inceput de dovada scrisa si cu siguranta puteti sa castigati in instanta. Cu stima, av Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.