Executare Silita Anulata Integral Pentru Imprumut Intre Persoane Fizice – Contract Cu Dobanda – Camatarie

Ce trebuie sa fac daca am luat bani cu dobanda sau daca am semnat un contract de imprumut fara sa fi primit banii?

In prezenta cauza, instanta de judecata a constatat ca de fapt imprumutul fictiv pe care creditorul l-a dat debitorului nu poate face obiectul unei executari silite avand in vedere ca in esenta, sumele de bani nu au fost predate niciodata debitorului executat si astfel s-ar fi produs un dezechilibru in sfera patrimoniului debitorului executat.

Anulare contract executare silita

Daca pe fondul cauzei instanta a respins solicitarea de anulare a intregii executari silite, pe in apel solutia a fost rasturanta integral si astfel a fost anulata intreaga executare silita –

Daca ati luat vre-un imprumut de la o persoana fizica, cu dobanda sa stiti ca puteti sa il anulati integral in instanta, sau daca imprumutul respectiv NU este unul real si a fost semnat contracatul prin violenta sau prin constrangerea vointei dvs.

a)camătă – dobândă pe care o ia cămătarul pentru sumele date cu împrumut Darea de bani cu dobândă, ca îndeletnicire, de către o persoană neautorizată constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

Av. Cuculis Adrian

0314124888 sau avocat@indrumari-juridice.ei

4 comments to “Executare Silita Anulata Integral Pentru Imprumut Intre Persoane Fizice – Contract Cu Dobanda – Camatarie”
  1. am luat si eu bani cu dobanda si am fost data in judecata dand inapoi dublu sumei .as vrea sa stiu daca pot fc cv ptr asta era camatarie curata
    va multumesc ptr raspuns daca l voi primi

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.