Medlife Malpraxis Raspunderea Civila A Doctorului – Speta – Avocat Cuculis

Malpraxisul O Problema Tot Mai Des Intalnita –

Problema Juridica:

Redau mai jos cosmarul pe care l-a trait timp de 2 luni bebelusul nostru de nici macar un an, in spitalele din Romania. In iunie sotia a mers cu fetita la un consult pediatric, dupa ce inainte fusese internata intr-un alt spital de copii. In urma analizelor s-a decis internarea,cu diagnosticul Norovirus. S-a administrat perfuzie si s-au recoltat analize de sange, a evoluat favorabil dar dupa 3 zile starea s-a inrautatit.  Proasta ingrijire a dus la alterarea starii. I s-a administrat prin branula o doza de dexametazona pentru stoparea temperaturii. S-au efectuat si alte analize de sange intrucat s-abanuit contactarea unei infectii intraspitalicesti. Ingrijirile medicale audecurs in aceeasi maniera defectuoasa si in zilele ce au urmat externarii,infectia s-a instalat la piciorul stang unde fusese mutata branula,dezvoltandu-se o flebita.  Am achitat fara retinere pentru investigatii si internare o suma consistenta. In zilele urmatoare infectia s-a extins, locul punctiei a inceput sa supureze iarcircumferinta piciorului s-a marit cu 1cm fata de celalalt piciorus. Copilul ainceput sa faca zilnic febra mare si am fost sunati de catre cei de la spitalpentru a ni se comunica faptul ca pe ultima hemocultura rezultatul indica:Stafilococ Auriu (bacterie foarte periculoasa). La recomandarea medicului am inceput tratament cu antibiotic si vizite zilnice la spital pentru supravegherepediatrica si chirurgicala. Din acel moment am mers la spital si a fostingrijit piciorusul in regim ambulatoriu, in fiecare zi, consult pediatric sichirurgical pt igienizarea ranii.  Am facut sio reclamatie la receptia spitalului in care relatam proasta ingrijire siexplicam ca nu vom mai achita alte costuri. O noua hemocultura a dezvaluit o suprainfectie cu Stafilococ Epidermidis. Ne-am internat cuNorovirus, iar ca urmare a internarii copilul a facut: flebita, bacteriemie(infectie nosocomiala intraspitaliceasca) si artrita septica. Pentru catratamentul nu a avut efectul de a elimina infectia din organism, copilul afost internat la alte 2 spitale unde a fost supus unor proceduri medicaleinvazive si periculoase (analize de sange, radiografii si tratament cuantibiotic perfuzabil).  In cadrul ultimei internari bebelusului i-a fost administrat un cocktail de 3 antibiotice foarteputernice pentru a slabi infectia generalizata si a impiedica afectareairemediabila a articulatiei umarului stang.  Acum, dupa ce amstabilizat copilul, am intrat in dialog cu reprezentantii spitalului care si-aurecunoscut vina si au spus ca vor sa contribuie la vindecarea, recuperarea sidezvoltarea normala a copilului. Oferta lor a constat in niste abonamente cureduceri pt servicii, ceea ce nu ma intereseaza pt ca nu vreau sa mai ajung la ei si pe deasupra sa dau si bani.

Ce solutie am in acest moment? Ii pot da in judecata? Ce sanse de castig am? Ce tip de avocat sa caut pt aceasta speta? Ce daune materiale si morale pot solicita?

Cat dureaza un astfel de proces? Inainte de deschiderea unui proces am nevoie de rezultatul inspectiei directiei de sanatate publica? Multumes anticipat!

Raspunsul avocatului il puteti primi trimitand un email la avocat@indrumari-juridice.eu 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.