10 comments to “Model contract cesiune – Activitati Registrul Comertului – Cesiuni Firme – Modificari sedii sociale – Mutari Sedii Sociale – Societati Comerciale si Societati pe Actiuni”
 1. buna ziua! va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare .am fost asociat ,am facut un act de cesiune sa raman singur pa firma , am facut actul constitutiv ,iar cu contractul de cesiune si cu actul constitutiv le depun la REG. COMERTULTU CARE SUNT TAXE DUMNEAVOASTRA ? am facut si declaratie de acociat unic si specimen de semnatura.
  MULTUMESC!

  • Stimate domn, in general taxele sunt calculate dupa hotararea AGA pe care dvs. o aveti redactata si dupa numarul de cuvinte folosite. In general aceasta operatiune ca si taxe ar insemna 500-600 de ron, in functie si de operatiunile pe care le aveti de facut. Aceste taxe se platesc la ONRC si cu siguranta va putem ajuta in tot ceea ce inseamna cesiuni, modificari, redactari societati comerciale in general. av Cuculis 0722298011

 2. Am construit un imobil pe o socitate cu credit bancar, acum vreau ca acest imobil sa-l transfer pe alta societate (intreprindere individuala),cu aceasta ocazie sa fie preluat si creditul bancar. Aceasta se doreste deoarece societatea are si alte activitati cu multe cheltuieli, Intreprinderea individuale are ca obiect de activitate numai inchirieri imobile astfel s-ar rezolva achitarea ratelor la banca fara alte cheltuieli.Intrebare este ce forma este mai avantajoasa pentru a transfera cladirea in favoarea I.Individuala?

 3. vreau sa cesionez actiunile celuilalt asociat ce rebuie sa fac ? Cu ce acte trebuie sa ma prezint la CCINA C-TA sa nu stau la cozi degeaba . Multumesc

  • O sa aveti nevoie de HOtarare aga, contract cesiune, act constitutiv actualizat, declaratie propria raspundere noul asociat facuta la avocat plus taxele de registru. Cu stima,a v Cuculis 0722298011

 4. in situatia unui asociat unic, SRL, actul modificator (decizia asociatului unic) contine toate detaliile privind cesiunea (nr. parti sociale, val nominala, datele cedentului+cesionarului) precum si semnaturile celor 2, mai este nevoie de contract de cesiune?

 5. Buna ziua.

  Se poate muta activitatea unei firmei de constructii in Slovacia si sa ii angajez pe muncitorii romani acolo ? Ce acte imi trebuie si unde se depun ?
  Precizez ca, firma este nou infiintata .

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.