Procese colective taieri salariale de -25% pentru cadrele M.A.I – MAI si pentru ceilalti bugetari, din sistemul de stat. Medici, judecatori, politisti cu totii au avut taieri salariale de -25%. Sindicatele nu au miscat un deget sa ii ajute si atunci cand au facut-o nu si-au dat interesul pentru a castiga procesele. La cererea exprea a bugetarilor anuntam DESCHISE INSCRIERILE PENTRU PROCESELE COLECTIVE PENTRU RECUPERAREA SALARIILOR TAIATE, A NORMELOR DE HRANA, SPORURILOR PENTRU ARMA SI VECHIME. – Cu totii, intr-un proces MAMUT putem invinge!

OPINIA JURIDICA EMISA PENTRU PARTICIPAREA LA PROCESELE COLECTIVE

Opinie Juridica Politisti (1)

CITITI TOTUL AICI –

http://www.politisti.ro/topic/8563-recuperarea-drepturilor-salariale-retinute-abuziv/

http://www.ziare.com/tv/cum-pot-recupera-bugetarii-drepturile-salariale-taiate-cu-25-la-suta-941-inregistrare-emisiune

 

 

 

FORMULAR INSCRIERI PROCESE COLECTIVE DIMINUARI SALARIALE

CLICK AICI PENTRU FORMULAR

http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/inscrieri-procese-colective-bugetari/
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept Penal si Comercial

19 comments to “Procese colective taieri salariale de -25% pentru cadrele M.A.I – MAI si pentru ceilalti bugetari, din sistemul de stat. Medici, judecatori, politisti cu totii au avut taieri salariale de -25%. Sindicatele nu au miscat un deget sa ii ajute si atunci cand au facut-o nu si-au dat interesul pentru a castiga procesele. La cererea exprea a bugetarilor anuntam DESCHISE INSCRIERILE PENTRU PROCESELE COLECTIVE PENTRU RECUPERAREA SALARIILOR TAIATE, A NORMELOR DE HRANA, SPORURILOR PENTRU ARMA SI VECHIME. – Cu totii, intr-un proces MAMUT putem invinge!”
 1. Buna ziua!Am aflat,din pacate abia astazi de acest proces colectiv.Se mai pot face inscrieri?Primiti si cadre din Jandarmerie?Multumesc!!!

  • Buna ziua stimate domn. Va pot spune ca au aplicat, medici, asistenti, jandarmi, politisti – spir, spp, armata, etc. Completati formularul si un coleg avocat va contacteaza pentru toate detaliile. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 2. cAM TIRZIU M-AM TREZIT SI EU DAR VREAU SA DISCUT CU D-VOASTRA DE A INTRA IN ACEST PROCES COLECTIV, DAR MAI VREAU SI SPOR DE STUDII SUPERIOARE, CUANTUMUL ACESTUIA SI TIMP LIBER PENTRU ZILELE DE SIMBATA SI DUMINICA SI SARBATORILE LEGALE. IN CAZUL CONTACTARII VOM DISCUTA AMANUNTIT. MULTUMESC ANTICIPAT.

  • Buna ziua, aceste probleme s-au ridicat de ani de zile de catre noi, insa cei implicati nu au avut reactia decat atunci cand a fost prea tarziu. Cei ce au intrat in aceste litigii au castigat deja. av Cuculis 0722298011

 3. Buna ziua!
  Am aflat,din pacate de cateva zile de acest proces colectiv.Se mai pot face inscrieri?
  Acest 25 % e o cauza pierduta datorita prescrierii (3 ani de la “magarie”)?

  Multumesc!!!

  • Buna ziua stimate domn! Conform codului muncii, este prescrisa. Depinde pana la ce moment ati avut taiate aceste salarii si faceti calculul cu 3 ani. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 4. 1. Salariile au fost restabilite cu 15% din 01.01.2011;
  2. cu 8% din 01.06.2012;
  3. si cu 7.5% incepand cu 01.12.2012.
  Mai pot fi demarate actiuni in instanta ?
  Multumesc !

 5. Buna ziua,
  Consilierii juridici din administratia publica centrala, care au raporturile de munca reglementate prin Legea nr.188/1999 se pot alatura initiativei menționate mai sus. Pentru anul 2012, la momentul actual se mai pot face inscrieri?

  Multumesc anticipat!

 6. Buna ziua,
  as vrea sa demarez pe taierea salariilor, deoarece nici la aceasta ora nu s-a revenit la salariul din 2010. Pot apela la dumneavoastra? Multumesc.

 7. Bună seara!
  Aş dori să ştiu dacă există o hotărâre judecătorească definitivă pentru poliţişti prin care s-au recuperat tăierile salariale de 25%.
  Şi dacă cumva nu aţi iniţiat acţiuni pentru sporul anticorupţie de 30% care nu se acordă poliţiştilor?
  Cu respect! O seară plăcută!

 8. BUNA ZIUA,AM LUCRAT LA POMPIERII MILITARI,SUNT PENSIONAT MEDICAL,DIN FEBRUARIE 2013,MAI POT ACTIONA IN INSTANTA?

 9. Buna seara,
  Spuneti-mi va rog daca ne puteti ajuta sa mai demarati un proces comun mai multor scoli sau institutii pentru recuperarea celor 25% din taieri,macar pe anul 2012. Sau scoala noastra. Daca ne puteti ajuta va rog sa-mi spuneti de ce acte este nevoie.
  Multumesc mult. Cu respect.

  • Buna ziua, exista mai multe grupuri astfel conform solicitarii revenim la dvs. cu un raspuns pe adresa de email pusa la dispozitie. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 10. Acum in anul 2016 se mai poate da in judecata statul pentru obtinerea drpturilor salariale retinute de 25% in 2010 ? Cum sa procedam ? Multumesc !

 11. Buna ziua, va rog un raspuns la solicitarea mea privind recuperarea drepturilor salariale cu procentul de 25%. Incadrarea mea in munca a fost la momentul 2008-2011 in functia de expert, in domeniul invatamant, (personal nedidactic) cu toate ca activitatile care se desfasurau la departamentul cercetare din Ubb) -erau doar cu personalul didactic -cercetatori, profesori, studenti si studenti doctoranzi ) nu am beneficiat de nici o recuperare a procentului “taiat “in anul 2010.Solicitarea mea care vine destul de tarziu este sa ma indrumati , sa-mi comunicati va rog, daca se mai poate recupera ceva. Personalul nedidactic din Ubb nu a primit nimic pana la acest moment. Sunt si membra de sindicat dar se pare ca fara nici un sprijin. Multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.