Procesele Impotriva Oficiului National de Jocuri De Noroc Castigate De Jucatori – Avocat Cuculis

Se pare ca in Romania, toate lucrurile gresite se rezolva doar in instanta de judecata. Am aflat-o cu totii pe pielea noastra.  Ii discutie pe cei 50000 de oameni pe care ONJN voia sa ii amendeze si pe care i-a si amendat.

download (1)

Astazi am castigat inca o lupta impotriva sistemului gresit fundamendat implicit impotriva celor de la Oficiul National de Jocur de Noroc. reusita pe care o reiterez mai jos.

in minte, ca presedintele ONJN spunea ca-si “Face treaba”, pe cand astazi conslierul lor juridic in fata instantei a recunoscut ca i-a tolerat pe toti cei care functionau ilegal online pe teritoriul Romaniei – av. Cuculis Adrian Calin​

Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: În baza art. 406 Cod procedură civilă constată renunţarea la judecată a contestatorului la capătul de cerere privind daune morale. Admite în parte plângerea. Înlocuieşte sancţiunea amenzii contravenţionale aplicată prin procesul verbal de contravenţie seria ONJN/A nr.0002598 încheiat la data de 20.10.2015 cu sancţiunea „avertisment”. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10.02.2016.

http://portal.just.ro/4/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=400000000306426&id_inst=4

 

Aici aflat cum puteti contesta un proces verbal al ONJN – 

 

Av. Cuculis Adrian

 

Procesele Impotriva Oficiului National de Jocuri De Noroc Castigate De Jucatori – Avocat Cuculis was last modified: February 10th, 2016 by Avocat Cuculis Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.