Procesele Impotriva Oficiului National de Jocuri De Noroc Castigate De Jucatori – Avocat Cuculis

Se pare ca in Romania, toate lucrurile gresite se rezolva doar in instanta de judecata. Am aflat-o cu totii pe pielea noastra.  Ii discutie pe cei 50000 de oameni pe care ONJN voia sa ii amendeze si pe care i-a si amendat.

download (1)

Astazi am castigat inca o lupta impotriva sistemului gresit fundamendat implicit impotriva celor de la Oficiul National de Jocur de Noroc. reusita pe care o reiterez mai jos.

in minte, ca presedintele ONJN spunea ca-si “Face treaba”, pe cand astazi conslierul lor juridic in fata instantei a recunoscut ca i-a tolerat pe toti cei care functionau ilegal online pe teritoriul Romaniei – av. Cuculis Adrian Calin​

Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: În baza art. 406 Cod procedură civilă constată renunţarea la judecată a contestatorului la capătul de cerere privind daune morale. Admite în parte plângerea. Înlocuieşte sancţiunea amenzii contravenţionale aplicată prin procesul verbal de contravenţie seria ONJN/A nr.0002598 încheiat la data de 20.10.2015 cu sancţiunea „avertisment”. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10.02.2016.

http://portal.just.ro/4/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=400000000306426&id_inst=4

 

Aici aflat cum puteti contesta un proces verbal al ONJN – 

 

Av. Cuculis Adrian

 

5 comments to “Procesele Impotriva Oficiului National de Jocuri De Noroc Castigate De Jucatori – Avocat Cuculis”
  1. Daca fiul mai a jucat la jocuri de noroc sume substantiale, se poate cere in instanta interdicția agențiilor de ai mai accepta un cont in acest sens? Daca a primit tratament de la psihiatru ca fiind dependent maniacal poate recupera sumele pierdute?

  2. Bună ziua, doresc sa știu dacă este posibil să pot acționa în instanță un operator de jocuri de noroc și ce șanse am?

  3. Buna ziua. Am un bilet de tip antepost jucat online la efortuna care este necastigator deoarece am avut pe voluntari ca retrogradeaza. Frf a inghetat campionatul ieri dar matematic vorbind daca dinamo mai castiga 2 meciuri din 5 restante ii depaseau pe cei din voluntari in clasament iar voluntari ar fi picat sa joace barajul pt retrogradare. Nu este vina mea ca s-a inghetat campionatul. Am asteptat 36 de ore sa oficializeze rezultatul biletului pana azi dimineata cand am vazut ca este pierdut pariul. Nu era mai normal sa i se dea cota 1 si din 13000 lei sa incasez castigul fara cota acestui meci? Se poate face ceva in aceasta problema?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.