Rabon si Secapital Infranti – Recuperatorii De Creante Nu Sunt Recunoscuti De Catre Instanta – Av. Cuculis

Recuperatorii Rabon si Secapital de creanțe primesc o lovitură grea de la instanțe.

Rabon și Secapital (parte din Kruk) nu au fost recunoscute ca părți civile într-un procesul penal în care inculpații au fost acuzați că au obținut ilegal credite bancare. Unele creanțe au fost cesionate de bănci recuperatorilor.

 

Cei care sunt executati silit stiu ca SECAPITAL este SERVIT in Romania de catre KRUK !!

Astfel, Rabon și Secapital sa nu uitam ca face parte din grupul KRUK au cumpărat până și creanțe de la bănci care erau angrenate într-un proces penal de înșelăciune, fals și uz de fals. Astfel,o parte dintre inculpați au fost condamnați la închisoare cu suspendare și au fost obligați să achite sume de bani către bănci, recuperatorii, care s-au constituit părți civile după ce a preluat creanțe de la bănci, NU AU PRIMIT NICIUN LEU!!!

cuculis avocat recuperatori creante rabon,secapital,executare silita

rabon,secapital,executare silita

În sentinta  Tribunalului Militar Cluj în procesul fostului șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba și a altor 36 de militari, se arată următoarele:

”In baza art. 20 al.7 C.pr.pen. constata lipsa calitatii procesuale active în ceea ce priveste constituirea de parte civila a RABON CREDIT SOLUTION S.R.L. cu sediul în Bucuresti, calea Serban Voda –Central Business Park, Cladire A, nr.133, sector 4 fata de inculpat si în consecinta respinge actiunea civila formulata de aceasta.

In baza art. 20 al.7 C.pr.pen. constata lipsa calitatii procesuale activa a SECAPITAL S.A.R.L. prin reprezentant legal KRUK ROMANIA S.R.L. cu sediul în Bucuresti, Intrarea Nestorei nr.1, et.10, sector 4 (cesionat de la Raiffeisen) în ceea ce priveste constituirea de parte civila fata de inculpat si în consecinta respinge actiunea civila formulata de aceasta.

Respinge pretentiile civile formulate de partea civila SECAPITAL S.A.R.L. prin reprezentant legal KRUK ROMANIA S.R.L. cu sediul în Bucuresti, Intrarea Nestorei nr.1, et.10, sector 4 (credit cesionat de la BRD) întrucât acestea nu fac obiectul prezentei cauze.

Respinge pretentiile civile formulate de partea civila SECAPITAL S.A.R.L. prin reprezentant legal KRUK ROMANIA S.R.L. cu sediul în Bucuresti, Intrarea Nestorei nr.1, et.10, sector 4 (credit cesionat de la BCR) întrucât acestea nu fac obiectul prezentei cauze.”

Se relateaza de asemenea si faptul ca in acest judet,(CLUJ) se pare ca instantele fac dreptate celor care sunt amenintati vanati si executati silit de catre recuperatorii de creante, in sensul ca NICI MACAR CONTRACTELE CESIONATE NU SUNT RECUNOSCUTE CA FIIND TITLURI EXECUTORII.

AICI FORMULARUL PENTRU PLANGEREA PENALA INDREPTATA IMPOTRIVA RECUPERATORILOR DE CREANTE CE AU CUMPARAT CREDITE BANCARE DE LA BANCI SI LE EXECUTA DIN AFARA TARII

avocat Cuculis

 

5 comments to “Rabon si Secapital Infranti – Recuperatorii De Creante Nu Sunt Recunoscuti De Catre Instanta – Av. Cuculis”
  1. Citesc toate articolele despre kruk si ma ingrizesc, mi se face rau si nu stiu incotro sa mai apuc! Daca mai traiesc , poate am sa aud despre falimentul acestui kruk , cred ca mai traiesc! Am un cosmar!

  2. Buna ziua,
    Daca am un proces deja de contestatie la executare impotriva Kruk, si la care mai mult ca sigur voi ajunge sa fac recurs, pot cere la recurs nerecunoasterea calitatii procesuale?
    Mai exact, intrebarea este daca pot reformula contestatia initiala, sau completa cu alte acuzatii (poate gresesc ca si termeni, dar cred ca intelegeti dvs. ce vreau sa spun) pentru a scapa de acesti camatari?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.