Raiffeisen si Bcr-Bancile Pentru Locuinte Au Fraudat Consumatorul Si Statul Roman-Avocat Cuculis

Ce Au De Facut Consumatorii In Cazul Depozitelor Pentru Locuinte? – Avocat Cuculis

Situatie juridica pe care o prezinta un pagubit!

Problema Juridica: Am reclamat la ANPC Dambovita privind incalcarea unui contract intrfe subsemnatul si Banca Raiffaisen, Banca pentru locuinte.Contractul are o durata de 5 ani si prevede atribuirea unei prime de stat la suma depusa.Comform Curtii de Conturi cei care au peste 65 de ani nu au dreptul la aceasta prima.Am solicitat sa primesc banii depuside mine fara sa mai primesc prima de stat.Banca invoca contractul, opreste comision in continuare pentru un serviciu care nu-l mai face si nu restituie suma depusa decat dupa 5 ani.Cei de la ANPC nu au vrut sa citeasca contractul si mi-au trimis raspunsul bancii .Ce pot face in primul rand impotriva ANPC care trateaza cu dispret consumatorul? Unde sa ma adresez?

In principal si media de specialitate a abordat problema-vedeti aici!

Contractele de economisire, prevedeau achizitionarea unei locuinte cu ajutorul statului, un soi de prima casa insa mai rudimentar, insa faptul ca avem o curte de conturi ce a blocat acest program, asta nu inseamna ca bancile nu au obligatia sa respecte contratul semnat inrtre banca si deponenti.

In principal se naste o raspundere civila contractuala, iar daca banca nu da curs solicitarii de retragere, de acumulare a dobanzii si platii acesteia, atunci puteti sa o actionati in instanta in vederea recuperarii sumelor de bani capitalizate!

av. drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

5 comments to “Raiffeisen si Bcr-Bancile Pentru Locuinte Au Fraudat Consumatorul Si Statul Roman-Avocat Cuculis”
  1. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca BRD poate fi chemata in judecata, in cazul unui credit imobiliar, pentru comision de administrare credti in procent de 0.080% la sold?
    Multumesc

  2. Buna ziua . Pot da in judecata banca dacă mi s a oprit un comision de internet banking care nu figurează în contract și alți bani de pe asigurări nereturnati . Banca spune că nu se vede de unde sunt aceste opriți . Vă mulțumesc .

  3. Am economisit timp de cinci ani, la BPL BCR, iar dupa inca doi ani cand am cerut banii, nu mi-au mai dat nici macar primele de la stat pe care le primisem pe primii doi ani, dar mi-au oprit toate comisioanele de administrare, inclusiv comisionul de deschidere de 550 lei! Ce pot face?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.