Campania De Executare Silita Fortunato Debtservice-Noua Inventie A Recuperatorilor De Creante-Avocat Cuculis

Fortunato Sau Debtservice Srl, Recuperator De Creante Gaseste O Noua Metoda De Intimidare-Campania De Executare Silita-

Desi apare inregistrata la ANPC, in registrul special, de la inceputul anului, debitorul a primit deja 3 instiintari, notificari de plata, evident acest lucru daca ne uitam in OUG 52/2016, este interzis.

Atentie-Nu exista O Campanie De Executare Silita Ci Este O Forma De Intimidare-Avocat Cuculis

Documentul de mai sus, reprezinta o incercare de intimidare provenita din partea unui recuperator de creante, intimidare ce nici macar nu ar fi reprezentat o problema, atat vreme cat suma nu ar fi fost in esenta prescrisa.

Astfel, atata vreme cat nu sunteti sigur, atunci cand primiti o asemenea insiintare, de faptul ca este chiar obligatorie plata solicitata, prima data verificati cu un profesionist, daca nu cumva datoria este fie prescrisa, fie eronata, fie exista un alt viciu de procedura ce ar face inoperabila aceasta “notificare”.

Modul “campanie de executare” si amenintari precum ”  daca nu platiti in 10 zile, va vom vinde bunurile mobile si imobile si alte asemenea, sunt de natura sa determine orice debitor de buna crediinta, sa faca o plata ceea ce ar intrerupe termenul de prescriptie si l-ar repune in termenul de executare silita pe creditor,(aveti grija ce demersuri faceti).

Executat silit? Aflati totul despre executarea silita, mai jos –

http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/totul-despre-executarile-silite-posibilitatile-de-anulare-si-invocare-a-clauzelor-abuziveevacuarisuspendari-de-executare-si-executari-silite-ilegale-avocat-cuculis/

 

av. drd. Cuculis

avocat@indrumari-juridice.eu

 

 

11 comments to “Campania De Executare Silita Fortunato Debtservice-Noua Inventie A Recuperatorilor De Creante-Avocat Cuculis”
 1. da DAR MIE MI-SA RETINUT DIN PENSIE. ,FARASA FAC,PARTE DIN PROCES,,SI NU POT SAMI RIDIC PENSIA DE PE CARUL DELA BCR,,ESTE VORBA DE EXECUTORI JUDECATORESTI MATEI SI ASOCIATI,TIMISOARA,.

 2. Domnule Avocat, daca permiteti , am o singura intrebare : prevederile oug 52/2016 se aplica si creditelor de consum ?
  va multumesc !
  cu respect, dan chiru

  • Nu, cititi expunerea de motive , va rog! Oricum vedeti de asemenea ca nu se aplica nici pentru celelalte contracte in sensul ca doar pentru cele semnate ulterior lunii septembrie 2016 Cu stima, av.drd Cuculis 0722298011

 3. Pana in ianuarie nu am timp sa ma ocup de voi.In ianuarie va voi da in judecata pentru hartuire.Nu am nici un contract de nici un fel cu voi.Ce am eu cu BRD e treaba mea.Ca ati semnat voi cu BRD e treaba voastra.Am toate plicurile trimise de voi si inaintea primului termen o sa scot si de pe telefon toate mesajele ce mi le-ati trimis.

 4. Buna ziua . In 2014 am avut un contract la vodafone la internet dula cateva luni am parasit romania iar de curand am primit o foaie la fel ca in exemplul te sus prin care sunt instiintata va voi fi supusa la executare silita tin sa precizez ca nu am stiut nimic pana la momentul asta. As dori sa stiu ce se intampla daca nu voi plati? Multumesc o zi buna

 5. Buna ziua!Am luat credit in 2007 de 4200lei pe 10 ani si am platit pana in 2014 si dupa multe telefoane si amenintari am primit o hartie ca cea de sus+- cu suma de 3750 leiIn max. 7 zile!Ce sa fac

 6. Buna ziua m-ar interesa si pe mine sa stiu in situatia in care noi ne-am.judecat cu banca pentru un apartament luat prin credit si am pierdut in instanta dupa sa facut recurs de ce acum am primit notificarea ca vor scoate apartamentul la licitatie asa repede ma intereseaza ce putem sa facem nu vrem ca banca sa ne ia apartamentul

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.