Raportati abuzurile savariste de catre institutiile statului in raport cu dvs. Cuculis si Asociatii va sprijina pentru a petitiona catre avocatul Poporului. – Abuzuri Instante, Abuzuri administratii, Abuzuri Loc de Munca, Abuzuri organe de Politie, Abuzuri Executori Judeatoresti.

0bb43a91db623abbe6710d759ac3d8ebAm creeat prezenta pagina tocmai din dorinta de a veni in intampinarea  solicitarilor numeroase prin care vocea natiunii a spus-o clar si raspicat ca exista zeci/sute de cazuri de abuzuri din partea institutiilor si functionarilor publici, angajati si platiti din bani publici.

Daca sunteti victima unui abuz de orice fel si din partea oricarei institutii ale statului publicati problema si abuzul suferit si noi va vom ajuta sa petitionati avocatului Poporului si institutiilor abulitate sa va remedieze problema.

Abuzurile sunt de mai multe feluri – Abuzuri in penitenciare, abuzuri in instituiile administrav fiscale, abuzuri de putere, abuzuri ale functionarilor publici, neglijenta in serviciu, depasirea atributiilor de serviciu, refuzul solutionarii unei cereri si pot duce pana la bruscare, lovire, violente etc.

Articolul 3
(1)Activitatea Avocatului Poporului, a adjuncţilor
săi şi a salariaţilor care lucrează sub autoritatea
acestora are caracter public.
(2)La cererea persoanelor lezate în drepturile şi l
ibertăţile lor sau datorită unor motive întemeiate,
Avocatul Poporului poate decide asupra caracterului

confidenţial al activităţii sale

Toate acestea le puteti DEMASCA – AICI, completand formularul de peetitionare.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.