Rechilibrare Contract Credit Brd S.A-Clauze Abuzive Comision Gestiune – Avocat Cuculi

Solutie Inedita-Admite Actiunea De Reechilibrare  A Contractului De Credit Dar Si Al Actului Aditional Al Brd-Avocat Cuculis

 

Solutia Instantei pe reechilibrarea contractului de credit-

Pe fondul cauzei in mod cert discutam despre o restituire de suma in urma constatarii ca abuzive a clauzelor respective, insa de esenta, observa ca instanta impune si sanctiunea reechilibrarii contractului prin recalcularea sumelor de bani(implicit emiterea unui nou grafic de rambursarea) in care sa nu apara acest comision de gestiune.

Dosar 1560/193/2017

ZAMFIRESCU STELA, CAB.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢII Reclamant
ZAMFIRESCU VALENTIN, CAB.AV. CUCULIS ŞI ASOCIAŢII Reclamant
SC BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE SA Pârât

 

Şedinţe

22.09.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: C5
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea precizată având ca obiect restabilire echilibru contractual formulată de reclamanţii Zamfirescu Valentin şi Zamfirescu Stela în contradictoriu cu pârâta S.C. B.R.D. G.S.G. S.A.

Constată caracterul abuziv al clauzei „comision gestiune credit” cuprinsă în contractul de credit nr.125/04.05.2010 cu actele adiţionale şi în consecinţă: Înlătură din contractul de credit al părţilor cu actele adiţionale clauza de comision de gestiune credit.

Obligă pe pârâtă recalculeze obligaţiile contractuale ale reclamanţilor conform prezentei şi să le restituie sumele încasate cu titlu de comision de gestiune credit, respectiv comision de gestiune suplimentar, clauze regăsite pe pct. 7 din contractul iniţial şi punctul 4 a) din actul adiţional. Cu drept de apel ce se depune la Judecătoria Botoşani, în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică.
Document: Hotarâre  4066/2017  22.09.2017

http://portal.just.ro/193/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=19300000000205746&id_inst=193

av. drd. Cuculis

 

avocat@indrumari-juridice.eu

Reechilibrare Contract Franci Cu Bancpost Si Recuperatorul De Creante Efg Europe Funding II Bv-Anulare Clauze Abuzive Comisioane Si Dobanda-Avocat Cuculis

4 comments to “Rechilibrare Contract Credit Brd S.A-Clauze Abuzive Comision Gestiune – Avocat Cuculi”
  1. Buna ziua d-le avocat. Avand in vedere ca in apel ne-a fost respins comisionul de gestiune ( dosar 94535/299/2015 ), ramanand de recuperat doar cel de intocmire, poate fi o varianta aplicabila in cazul meu aceasta cerere de reechilibrare a contractului ?

  2. Cu respect va reamintesc ca,nu mi-ati dat raspuns la mailul in care va solicitam amanunte ,referitoare la recuperarea sumelor de pe 5 Cec-uri cu dobnda si castiguri in autoturisme(fiecare cu suma de 5000 lei),emise in perioada 1978-1981,de CEC Oradea.
    In speranta ca,imi ve-ti da un raspuns lamuritor,va multumesc anticipat,
    Popa Niculina.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.