Recuperare salarii restante OK Medical

Angajatii OK Medical isi cer salariile in instanta

De data recenta se pare ca firma OK Medical , firma care facea testele din pandemie a ajuns sa nu-si mai plateasca sute de angajati.

Mai mult decat atat am intrat in posesia unor inregistrari unde se pare ca in cadrul societatii , conducerea acesteia isi umilea la propriu angajatii.

Desigur, fiindca este un conflict de munca aflat in desfasurare si inca sunt multe de pus cap la cap, ne rezumam sa facem o informare publica despre faptul ca OK Medical nu doar ca nu si-a mai platit angajatii de cel putin 3 luni dar ii pune sa isi dea demisia lucru care cunoastem deja ca nu este legala.

Demisia este un act de onoare sau un act prin care angajatul refuza sa mai continue activitatea in cadrul unei firme si nu un act pe care angajatorul il pune sub nasul angajatului si il forteaza sa il semneze.

Avand in vedere ca in momentul de fata exista 3 categorii de personal al OK Medical in sensul ca 150 de persoane sunt cu demisiile deja semnate, alte sute de persoane sunt in procedura insolventei iar altele sunt inca angajate insa NU mai sunt platite dar in acelasi timp existand si sute de plangeri inregistrate la ITM si nu doar, incercam sa identificam daca aceasta problema pe care noi o consideram sistemica este in toata tara sau doar localizat pe Bucuresti iar ulterior vom decide in functie de cate persoane sunt cum vom actiona in instanta.

Ati fost sau sunteti angajat al OK Medical si nu ati primit drepturile salariale ? Completati formularul de mai jos:

Cum recuperez banii de salarii de la OK Medical ?

Litigiile de munca pentru recuperarea salariilor pot fi deschide atat individual impotriva Ok Medical sau alte firme pe care ati lucrat sub marca OK Medical dar si colectiv. Evident aici fiindca am fost contactati de cel putin 150 de persoane, TOATE care spun ca nu si-au mai primit salariile de 3 luni de zile, indicat este ca litigiul pentru recuperarea salariilor de la firma OK Medical sa fie deschis in mod colectiv.

Avem 3 situatii de angajati a-i firmei OK Medical.

 1. Angajatii care si-au dat demisia fiindca asa li s-a spus si din declaratiile lor care vor sta dovada au fost abuzati , hartuiti si umiliti la locul de munca;
 2. Angajatii care au mers alaturi de OK Medical in insolventa si asteapta Fondul de garantare al angajatilor
 3. Angajatii care sunt in continuare in relatii de munca cu Ok Medical fie pe firma initiala fie prin alte firme deschise pentru angajari si reangajari.

In principal sunt foarte multe situatii prezentate atat de catre fostii angajati dar si de catre cei care in continuare sunt angajati acolo si prezentul articol il vom modifica in functie de situatiile pe care le vom primi de la cei implicati in acest litigiu colectiv de munca.

In functie de mesajele primite din partea angajatilor vom initia inclusiv o actiune de poprire asiguratorie dar si actiunea de pretentii iar ulterior probabil vom solicita inclusiv insolventa societatilor daca se vor indeplini conditiile.

Vaselor Nr. 16
Bucuresti
7 comments to “Recuperare salarii restante OK Medical”
 1. Bună ziua ,mă numesc Manolache ,aș dori dacă se poate sa va întreb ce este de făcut .în cadrul societăți în care lucrez în statul de plata nu ne plătește sporul orelor de noapte care se plătește după lege cu 25 la suta ,ne plătește spor de tura cu 15 la suta ,va rog frumos dacă ma puteți îndruma.

 2. Buna ziua,

  Am gasit articolul dumneavoastra si am completat si eu formularul ca fost angajat OK MEDICAL.
  Ma aflu in aceeasi situatie ca si colegii mei si as dori sa stiu daca pot depune si eu plangere impreuna cu ei, am vazut ca articolul este din luna martie. Eu am incetat activitatea in luna iunie 2022, cu preaviz dar nu am primit salariile.

  Cu deosebit respect,
  Ionita Vanessa Cristina

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.