Recuperari Creante

 

Oferta:  Recuperari Creante

 

In contextul actual al crizei, tinand cont de situatia mai mult sau mai putin precara prin care trecem cu totii incercand sa depasim problemele actuale, noi consideram  “ca orice problema are o rezolvare” de aceea orice problema intampinati Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii va sta la dispozitie in a gasi cele mai eficiente si potrivite mijloace pentru solutionarea problemelor dumneavoastra.

Pentru a depasii aceasta situatie singura posibilitate este recuperarea creantelor de la debitorii dumneavoastra.

In acesta perioada ofertele noastre pe departamentul recuperari creante sunt urmatoarele:

 • PENTRU SUMELE DE PANA IN  5000 RON – ONORARIU ESTE DE  19% DIN VALOAREA CREANTEI RECUPERATE;
 • PENTRU SUMELE CUPRINSE INTRE  5000 RON – 99.999 RON –ONORARIUL ESTE DE 12% DIN VALOAREA CREANTEI RECUPERATE;
 • PENTRU SUMELE PESTE   100000 RON – ONORARIU ESTE DE 5% DIN VALOAREA SUMEI RECUPERATE.

PRINCIPIUL NOSTRU ESTE URMATORUL:

“CLIENTUL NU PLATESTE NIMIC DACA NU RECUPERAM NIMIC”

 

Cristian Deca

Birou de Avocatura Cuculis si Asociatii
www.indrumari-juridice.eu
Tel.  004.0724.417.920

        004.0754.839.082

        004.0768.055.289
Tel/Fax: 031.412.48.88

 

7 comments to “Recuperari Creante”
 1. Buna ziua,am primit o somatie de la Credit Express in vederea recuperarii asa zisului “debit” pe care l-as avea ,pe motiv ca nu am mai platit facturile pentru servicii de internet furnizate de firma Omninet, cumparata intre timp de New Com Telecomunicatii.
  Din moment ce ei nu au inregistrat cererea mea de reziliere de contract din 2008 august(ultima factura platita in iulie a fost) , si au suspendat furnizarea serviciilor de internet datorita neplatii*evident), ei doresc acuma recuperarea asa zisei sume restante. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? Se prescrie asa zisa datorie , considerata debit? Mai este valabila aceea lege , ca “datoriile” se prescriu dupa 3 ani?Multumesc.

  • Creantele se prescriu in termenul general prevazut de instituita prescriptiei generale adica 3 ani. Termenul de prescriptie va fi intrerupt daca se introduce cererea de chemare in judecata. Va raspuns av. Cuculis din cadrul biroului de avocatura in parteneriat cu Indrumari Juridice. Cu stima.

  • Biroul nostru de avocatura are un departament specializat pe recuperari creante. Cu siguranta va putem ajuta sa va recuperati banii in cel mai scurt timp.
   Cu stima, Cristian Deca – 0722298011

 2. Ce șanse am să recuperez 12.000 euro, pe care i-am dat unei persoane în 2021 pentru a isi cumpăra un apartament cu credit bancar? Banii băncii nu au fost suficienți. Precizez că nu am nicio dovadă că i-am dat acești bani.

 3. Dacă doar eu am contribuit la sume pentru întreținerea concubinei și a ficei sale, timp de 26 de ani, pot recupera acel drept de creanță? Menționez că în tot acest timp, ea nu a avut venituri iar eu am cumpărat, modernizat locuința, o parte din documentele fiind distruse! Mulțumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.