Recuperatorul Kruk S.a Pierde Procesul Pentru 26000 Euro – Contestatia La Executare Anulandu-se Actele De Executare Silita

Kruk S.a Pierde Procesul Pe Contestatie La Executare –

Pusese In Executare Un Credit Cumparat Pe 2% Din Valoarea Lui Iar Acum Urmarea Sa Obtina 26000 Euro –

Instanta A Anulat Intreaga Executare Silita Si  Recuperatorul Kruk  Pleaca Infrant- Avocat Cuculis

Dosarul executional deschis in 2016 si-a gasit “sfarsitul” prin anularea pe motive de nelegalitate in 2017 decembrie.

Codul de procedura civila indica clar ca ORICE executare este sub semntul verificarii legalitatii iar asta ii permite oricarui debitor ce primeste un act de executare, sa-l verifice in fata instantei de judecata si mai ales daca nu poate sa-si dea seama daca acele acte sunt legale sau nu.

Recuperatorul Kruk nu are dreptul sa adauge dobanzi penalizatoare.

Astfel, instanta de judecata a admis contestatia la executarea pornita de catre KRUK S.A impotriva debitorului, pentru suma de 26000 Euro, si a dispus anularea intregului dosar executional.

ATENTIE – Contractul de credit fusese inchis in anul 2008 iar daca debitorul nu ar fi contestat executare silita, banii i-ar fi  fost luati si ar fi fost executat in mod ILEGAL!

Recuperatorul Kruk pierde in instanta pentru pornirea  ilegala a executarii silite.

Vedeti mai jos somatia de incepere a executarii silite si solutia data de catre instanta de judecata

 

Dosar: 4054/288/2017

Nume Calitate parte
MICLECI IONUŢ VALENTIN la SCA Cuculis & Asociatii Contestator
BANCA COMERCIALĂ ROMANA SA Intimat
KRUK SA PRIN REPREZENTANT KRUK ROMANIA SRL Intimat

 

Şedinţe

27.11.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Amanare pronuntare – CIVIL
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatorul Micleci Ionuţ Valentin in contradictoriu cu intimata Banca Comerciala Romana S.A. ca fiind indreptată impotriva unei persoane fără calitate procesuală. Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul MICLECI IONUT VALENTIN in contradictoriu cu intimata KRUK S.A. Anulează actele de executare intocmite faţă de contestator in dosarul de executare nr. 1576/2016 al B.E.J. Petroaica Florin Adrian. Cu apel in 10 zile de la comunicare. Pronunţată in şedinţă publică azi, 27.11.2017. 
Document: Hotarâre  6072/2017  27.11.2017

 

http://portal.just.ro/288/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28800000000148945&id_inst=288

Probleme cu executarile silite? Puteti formula o contestatie la executare daca sunteti supusi unor proceduri executionale abuzive.

av.drd. Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

Art. 704 cod procedura civila – 

Nulitatea executării silite

Nerespectarea dispoziţiilor privitoare la executarea silită însăşi sau la efectuarea oricărui act de executare atrage nulitatea actului nelegal, precum şi a actelor de executare subsecvente, dispoziţiile art. 174 şi următoarele fiind aplicabile în mod corespunzător.

Totul Despre Executarile Silite, Posibilitatile De Anulare Si Invocare A Clauzelor Abuzive,Evacuari,Suspendari De Executare Si Executari Silite Ilegale – Avocat Cuculis

 

 

 

 

 

 

 

 

3 comments to “Recuperatorul Kruk S.a Pierde Procesul Pentru 26000 Euro – Contestatia La Executare Anulandu-se Actele De Executare Silita”
 1. Stimate domnule avocat,

  In primul rand, felicitari pentru solutia obtinuta si mult succes in activitatile viitoare!

  As dori sa beneficiez de serviciile oferite de Biroul de avocatura pe care il reprezentati, nu insa inainte de a va expune urmatoarea situatie de fapt si a va solicita un punct de vedere.

  CAZUL NR. 1
  In anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la Banca Transilvania, pe o durata de 10 ani, pentru care am intrerupt plata ratelor la jumatatea anului 2011. In toamna anului 2012 s-a instituit poprire pe conturile bancare personale in urma incuviintarii de catre instanta a executarii silite. Intrucat nu am realizat venituri timp de 4 ani, abia incepand cu toamna anului 2016 au inceput sa se faca plati din contul in care imi primesc salariul, plati ce au incetat in primavara anului 2017 intrucat poprirea a fost desfiintata de pe cont (fara insa ca eu sa primesc instiintare in acest sens).

  La sfarsitului anului 2017 am fost contactat telefonic iar ulterior am primit notificare scrisa prin posta din partea firmei de recuperari creante EOS, ocazie cu care mi s-a adus la cunostinta ca ei au preluat datoria pe care o aveam eu la Banca Transilvania, fiindu-le cesionata. De aceasta data, suma datorata de mine fiind in cuantum de aprox. 59.000 lei.

  In luna Ianuarie 2018, in urma unor verificari pe care le-am facut pe un site de specialitate, constat ca EOS CREDIT FUNDING DAC, prin executor judecatoresc, a obtinut incuviintarea executarii silite impotriva mea. Pana la acest moment insa, nu am primit notificare scrisa la domiciliu despre executarea silita demarata impotriva mea.

  CAZUL NR. 2
  In anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la Piraeus Bank, in valoare de 15.000 lei, pe o duarata de 5 ani. Am platit pana in anul 2011, cand am intrerupt plata ratelor, ramand de achitat aproximativ 2000 lei.

  In toamna anului 2017 am fost contactat telefonic de catre firma de recuperari creante KRUK, ocazie cu care mi s-a adus la cunostinta ca dumnealor au preluat creanta mea, care a fost despagubita de GARANTA ASIGURĂRI SA, urmand ca eu sa achit catre KRUK suma de aprox. 4000 lei pentru stingerea datoriei.

  In luna Ianuarie 2018, in urma unor verificari pe care le-am facut pe un site de specialitate, constat ca firma INVESTCAPITAL MALTA, prin executor judecatoresc, a obtinut incuviintarea executarii silite impotriva mea. Pana la acest moment insa, nu am primit notificare scrisa la domiciliu despre executarea silita demarata impotriva mea.

  ……..

  Stimate domnule avocat, va adresez rugamintea de a va expune punctul de vedere cu privire la cele doua cazuri, in sensul in care intrevedeti ori nu oportunitatea unei contestatii la executare in momentul in care voi fi notificat in scris despre executarea silita si voi avea la dispozitie 15 zile pentru a actiona.

  Va multumesc si astept cu mare interes raspunsul dvs.!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.