S.C Otp Bank Romania S.A INFRANTA in instanta pentru clauzele abuzive inserate in contracte. Vedeti sentinta castigata aici. Sentinta clauze abuzive contracte bancare.

OTP BANK a inteles ca cea mai simpla solutie este sa cedeze creantele si sa scape de clienti cu probleme,  impovarandu-i cu sarcina de a se judeca cu banca din strainatate, insa instantele din Romania au dat castig de cauza indatoratilor bancii. Cele mai multe abuzuri se refera la o calculare ERONATA si ABUZIVA a dobanzilor, cat si perceperea comisioanelor de abuzive de ACORDARE si GESTIUNE.

Vedeti sentinta aici

 

 

 

IMG_0008

 

 

IMG_0009

 

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept

2 comments to “S.C Otp Bank Romania S.A INFRANTA in instanta pentru clauzele abuzive inserate in contracte. Vedeti sentinta castigata aici. Sentinta clauze abuzive contracte bancare.”
  1. BUNA ZIUA ,MA NUMESC FLORIN SI LUCREZ AN DOMENIU BUGETAR ,AS VREA SA-MI RASPUNDETI LA UNELE ANTREBARI , AM 7 CREDITE LA CARE AM DAT CATIVA ANI BUNI ,DIN ANUMITE MOTIVE NU AM MAI PUTUT DA ,ACUM MI SA FACUT PROPRIRE PE SALARU UNA DE LA KRUK ALTA DE LA ALTA ,SI PROPRIRE PE SUVENIA ADICA BANI CARE MIOR INTRAT DE LA SUVENTIE DAR E POSIBIL DIN ACESTI BANI TREBUIA SA-MI PLATESC IMPOZITU LA SUVENTIA E POSIBIL ACEST DOMN CARE SE DA CA E EXZECUTOR ARE UN CONT DESCHIS SI TOT CE OPRESTE E LEGAL CUM POT FACE VA ROG SAMI RASPUNDETI CA NUMI POT PLATI NICI IMPOZITU LA FINANTE CA MI SA OPRIT TOTI BANI CARE IAM DE LA SUVENTIE E LEGAT CHIAT TOTI ASTEPT UN RASPUNS

    • Buna ziua. In legatura cu solicitarea dvs. in primul rand haideti sa determinam ce doriti sa faceti. Eu inteleg ca treceti printr-o perioada grea insa trebuie sa stabilim, cu ce banca sunteti in litigiu, de fapt cu ce banci fiindca sunt 7 credinte, in ce moment al executarii silite sunteti, samd. Reveniti va rog cu o completare la intrebare. Cu stima, av Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.