Comisionul de administrare si de Risc al Volksbank Romania infrante in totalitate.Banca obligata sa plateasca DOBANZI PENALIZATOARE. Comisionul de RISC condamnat la a fi exlcus din contractele de credit. Noutate absoluta priviind comisionul de ADMINISTRARE, care era pana acum sustinut ca fiind legal. Vedeti mai jos sentinta.

avocat clauze

 

 

 

 

 

 

EXTRAS DIN SENTINTA

VOLKSBANK
Faptul ca in cele din urma instantele din Romania au inteles si perceput abuzurile bancii ca o vatamare grava a intereselor justitiabililor, ne aduce in pozitia de a saluta aceasta sentinta data in scopul apararii intereselor legitime ale celor abuzati.
Formularul pentru inscrierea in procesele colective impotriva clauzelor abuzive din contracte, il gasiti aici –
De asemenea emisiunea in care domnul av. Cuculis Adrian a prezentat aceste aspecte o puteti vizualiza aici –
Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii
0722298011
3 comments to “Comisionul de administrare si de Risc al Volksbank Romania infrante in totalitate.Banca obligata sa plateasca DOBANZI PENALIZATOARE. Comisionul de RISC condamnat la a fi exlcus din contractele de credit. Noutate absoluta priviind comisionul de ADMINISTRARE, care era pana acum sustinut ca fiind legal. Vedeti mai jos sentinta.”
  1. Am castigat procesul doar partial adica ne-au returnat comisionul de risc, dar in noul proces pentru comisionul de administrare am pierdut.O sa trebuiasca sa il platim in continuare.In plus acum maitrebuie si sa platim cheltuielile de judecata I valoare de 3600 de lei. Ne terminat de tot.Dar nu Inteleg de ce am pierdut.Altii cum au castigat?Ce mai putem face?Sentinta s-a dat la tribunal si cica e Iirevocabila.De ce a dat Istanta verdictul asta daca legea spune altceva?Va rog ajutati-ma cu un sfat, ceva.Suntem disperati

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.