Sentinta castigata Volksbank comision de risc comision de administrare. Volksbank Infranta din nou de clientii nemultumiti! Comisionul de Risc declarat abuziv si intors in conturile debitorilor imprumutati. Vedeti sentinta aici!

Chiar daca lupta nu a fost niciodata egala intre imprumutati, care de la inceput au fost abuzati de catre banci, instantele din Romania, in acord cu legislatia europeana, au inceput sa faca pasi mari spre o normalizare a starii de neliniste ce cuprinsese mare parte din Romania Imprumutata la Banci.

Astfel, inca o sentinta dovedeste, caracterul abuziv, discriminatoriu, discretionar si ilegal al anumitor comisioane practicate de catre banci.

Vedeti sentinta aici –

 

Simion Miahela volksbank castigata sentinta

Formularul de inscriere in procesele colective nationale il gasiti aici. Adeziunea a fost deschisa la cerere expresa a mai multor clienti –

http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/formular-inscriere-proces-colectiv-clauze-abuzive-denominare-transformare-credit-din-chfeuro-in-moneda-nationala-ron-impotriva-otp-bank-romania-s-a-clauze-abuzive-comision-administrare-acordar/

 

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept

2 comments to “Sentinta castigata Volksbank comision de risc comision de administrare. Volksbank Infranta din nou de clientii nemultumiti! Comisionul de Risc declarat abuziv si intors in conturile debitorilor imprumutati. Vedeti sentinta aici!”
 1. Buna seara!
  Ma numesc Lucretiu Moraru,sunt din Bucuresti si sunt ,,homeless”.
  Am mai multe probleme juridice ( mai multe aspecte distincte) , dupa aprecierea mea drepturile mele cele mai elementare au fost incalcate de statul roman, atat mie cat si mamei mele.
  Exista posibilitatea sa ma ajutati si sa ma indrumati pentru a mi se face dreptate? exista posibilitatea sa imi acordati asistenta avocatiala pro bono?

  Cu stima,

  Lucretiu

  Lucretiu Moraru

  • In conditiile aratate, da si nu ati fi prima persoana. Va rog sa va adresati secretariatului nostru cu o intrebare. Cu stima, av Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.