Sentinta divort. Divort international cetateani rezidenta in strainatate, (ITALIA), incredintare minor, stabilire domiciliu minior in ITALIA, pensie de intretinere. Vezi sentinta aici si afla totul despre un divort international complet.

Pentru cetatenii romani plecati  in strainatate, instanta din Romania este cea mai comoda si simpla varianta, mai ales ca nu trebuie sa fie prezenti la proces, acestia avand posibilitatea sa delege un avocat.Chiar si la distanta pot obtine, pe procedura internationala de divort, minorul, domiciliul minorului, penisia de intretinere, schimbarea numelui si partajul.

Vezi aici sentinta –

Sentinta divort international

Sentinta divort international

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sentinta voiculet (3)

 

 

 

 

Inregistrare emisiun avocat Cuculis pe ziare.com totul despre divorturile internationale – http://www.ziare.com/tv/cum-pot-divorta-cetatenii-din-u-e-in-romania-939-inregistrare-emisiune

 

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept Penal si Comercial

 

15 comments to “Sentinta divort. Divort international cetateani rezidenta in strainatate, (ITALIA), incredintare minor, stabilire domiciliu minior in ITALIA, pensie de intretinere. Vezi sentinta aici si afla totul despre un divort international complet.”
 1. Buna ziua,
  as dori sa fiu contactata via email de un avocat,in privinta demararii unei proceduri de divort.
  va multumesc.

 2. Buna ziua,pe scurt,sunt din Onesti,cu adresa din buletin in Bucuresti (adresa sotului),certificatul de casatorie din UK,unde trebuie sa divortez? In Bucuresti sau Onesti?Mentionez ca nu avem copii nici bunuri impreuna.Pot la notar?Trebuie sa fim prezenti amandoi?Multumesc

 3. Buna ziua,

  Va rog sa-mi pasii pe care trebuie sa ii urmam in situatie in care un cetatean canadian de origine romana s-a casatorit in romania ,a divortat in Canada si acum vrea sa se casatoreasca in Romania doar ca aceea hotarare de divort canadiana nu este recunoscuta in Romania .Va rog sa – mi spuneti daca imi trimite mie hotararea de divort din Canada eu ce trebuie sa fac mai departe.
  Va multumesc

 4. buna seara,doresc sa aflu cateva informatii despre o casatorie in Italia si un divort in Romania.Divortul va fii de comun acord dar,sunt 2 copii minori in urma casatoriei.Ce acte sunt necesare si cat timp dureaza.Va multumesc.Cu respect.

 5. As dori sa stiu in ce conditii e posibil divortul in absenta partilor, in Ro, pt 2 cetateni romani cu rezidenta in Canada. Admitem ca ambele parti sunt de acord cu divortul si ca exista si un copil minor la mijloc, fara bunuri si averi dobandite in timpul casatoriei. Care ar fi procedura, in mare, durata si costurile…o estimare, desigur. Multumesc.

 6. As dori sa stiu daca ma puteti ajuta vreau sa divortez ca nu mai sunt impreuna cu sotul de 12 ani el e in romania si eu in spania in cit timp as putea rezolva Astept raspunsula d vías trabajo Va multumesc

 7. Buna ziua ,fostul meu sot de care sunt separata in fapt din luna iunie 2012 lucreaza cu forme legale in Anglia.Intrebarea mea catre dumneavostra este:Pe cat timp se intinde in Romania un astfel de proces deoarece instant trebuie sa-l citeze pe el in Anglia sa se prezinte la divort impreuna cu adeverinta de salariat.? Mentionez ca eu locuiesc in Romania.

 8. Am apelat la acest site cu speranta ca voi gasi persoane competente pt a-mi raspunde si mie la o problema.
  Rezumatul fiind acesta : iubita mea actuala a fost casatorita pt scurt timp cu un cetatean turc. cateva luni mai exact, in 2011, acestia s-au casatorit in Turcia, dupa, ea a ramas in Romania si el mai mult la el in tara, s-au despartit din motive de abuz etc. Pb este alta, el a divortat acolo de ea fara ca ea sa fie prezenta. Divortul din ce zice el este efectuat numai ca nu vrea sa trimita actele de divort decat daca ii voi trimite 1000 de euro. Mai nou ia venit si un act de la judecatoria din Turcia cum ca trebuie sa pleateasca 600 ron cheltuieli de judecata si inca 1500 pt avocat, el platind in avans aceste lucruri si acum noi trebuie sa ii restituim lui aceste sume. Intrebarea mea este urmatoarea, daca merg in Turcia, judecatoria de acolo nu sunt obligati sa-mi dea si mie o solutionare a desfacerii casatoriei? sau ceva de genul ? pt a putea divorta si ea aici.

  Va multumesc

 9. Am o nelamurire. Am fost casatorita in Romania si divortata in Italia printrun birou notar pentru ca amindoi am fost de acord. Divortul a fost acceptat in tribunal si actele in mina. Fostul sot sa recasatorit deja de ceva ani buni cu altcineva iar eu nu am reusit sa inscriu divortul in Bucuresti pentru ca potrivit celor de la Primarie vor mentionat pe actul divort cuvintele “definitiv si irevocabil” aici in Italia am alergat cu ani de zile si nici ei nu mai stiu ce sa faca si ce sa’mi dea. Daca sunteti in Bucuresti ma puteti ajuta, eventual sa vedeti ce acte am si ce imi lipseste inaite sa revin in tara si sa inscriu divortul? Am tradus deja divortul din italiana in romineste am apostila si pe act original si pe traducere si am si traducerea apostilei…mi sa spus ca un lucru care nu e in ordine e ca apostila sau traducerea apostilei e pe stinga cind ar trebui sa fie pe dreapta…multe nelamuriri si o confuzie totala…

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.