Succes impotriva OTP BANK ROMANIA, hotarare castigata Otp BANK ROMANIA pierde un nou proces deschis de clientii nemultumiti. Declarata ABUZIVA MODIFICAREA DOBANZII – CIteste sentinta AICI – Av. Cuculis

Sentinta 2014 Castigata modificare dobanda unilateral ILEGALA!!

 

otp pierde

otp pierde

 

Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti

 

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) :    55109/299/2011
Data inregistrarii    23.12.2011
Data ultimei modificari:    04.04.2014
Sectie:    .
Materie:    Civil
Obiect:    obligaţie de a face
Stadiu procesual:    Fond

Părţi
Nume    Calitate parte
BOTA FLORIN CRISTIAN    Reclamant Domiciliul ales la C.Av. Cuculis si Asociaţii
OTP BANK ROMANIA S.A.    Pârât

Şedinţe
02.04.2014
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet amanari de pronuntare pt. jud. RADU B.
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune, ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei de obiect, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea precizată . Constată caracterul abuziv al clauzei contractuale conţinută de art. 6. 2 din contractul de credit pentru nevoi personale garantat cu ipotecă pentru persoane fizice nr. C2204/1000/10080/30.05.2008 în partea având următorul conţinut: “pe parcursul derulării contractului , Banca poate modifica unilateral nivelul comisioanelor şi taxelor fără consimţământul clientului”. Respinge în rest cererea precizată, ca neîntemeiată. Obligă reclamantul să plătească în contul BLET suma de 800 lei cu titlu de onorariu de expert. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 02.04.2014.
Document: Hotarâre  5760/2014  02.04.2014

Legea 193/2000 filtrata prin dispozitiile OUG 50/2010  va poate scuti de dureri de cap priviind dobanda. Prin constatarea dobanzii ca fiind abuzive puteti sa impuneti bancii FIXAREA UNEI MARJE si astfel rata poate scadea cu pana la 50%.

Actionati in interesul dvs. fiindca se anunta modificari drastice!

 

 

Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii

av. Cuculi s0722298011

031.412.48.88

avocat@indrumari-juridice.eu

14 comments to “Succes impotriva OTP BANK ROMANIA, hotarare castigata Otp BANK ROMANIA pierde un nou proces deschis de clientii nemultumiti. Declarata ABUZIVA MODIFICAREA DOBANZII – CIteste sentinta AICI – Av. Cuculis”
 1. Impotriva bancii Raiffeisen nu aveti castigate procese (CHF) ? Eu am semnat 2 acte aditionale prin care desi banca renunta la comisionul de administrare dar a majorat inca din anul 2009 marja fixa, ajungand sa platesc o rata dubla (de la 1300 la 2800 lei).

  • Din pacate fenomenul este identic peste tot si anume la toate contractele cu dobanda variabila si unde nu a fot fixata marja de la inceput. Inselaciunea sa o numim asa pleaca de la semnarea actelor aditionale prin transformarea dobanii in MARJ. Procese cu Raiff. sunt castigate si sentintele le gasiti pe site-ul nostru. O zi buna, av Cuculis 0722298011

 2. deja se strang tot mai multe sentinte impotriva otp , si eu am de gand sa ii dau in judecata tot din cauza dobanzii , dar incerc sa le fac si o sesizare la ei sa vad cam ce au de zis si incerc sa le atatsez si cateva sentinte , puteti sa-mi trimiteti si mie sentinta pe adresa de e-mail tavi_ana_neacsu@yahoo.com . Multumesc

  • Nu va ajuta cu nimic sentintele daca le anexati, va spun cu siguranta. Am facut mii de medieri/concilieri si nici macar una nu a fost inchisa in termeni rezonabili macar.
   Aveti la dispozitie formularul de inscriere in procesele colective. O zi buna, av Cuculis 0722298011

 3. pe mine m-au dat spre executare silita…din cauza k am ajuns cu restante din cauza cresterii chf-lui si sunt si bugetar si am avut taierea de salar…se mai poate face ceva?

 4. E un proces pierdut si nu inteleg de ce il promovati? Nu vad castigat ceva material. Ati eliminat doar o clauza ipotetica.

 5. Buna ziua,
  Am un credit ipotecar in CHF luat de la OTP in anul 2006 in valoare de 24000 . Astazi am fost sunat de catre banca prin care ma instiintau ca au scazut dobanda pe o perioada de 3 luni iar eu trebuie sa fac o cerere in sensul acesta . Intrebarea mea este sa fac cererea respectiva ? Eu vreau sa dau banca in judecata pentru inghetarea cursului cu o marja de 20% maxim fata de data semnarii contractului. Daca fac acea cerere ma poate afecta pe viitor cand am sa-i dau in judecata ?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.