Scutire de la plata cautiunii! Inca un succes inregistrat de biroul de avocatura Cuculis si Asociatii in priviinta platii cautiunii! Scutire de la plata cautiunii si suspendarea executarii silite. Vedeti sentinta mai jos!

Banca  incearca sa execute orice tip de creanta ATENTIE LA CREANTELE PRECRISE.

Sfatul avocatului – Demarati actiunea de CONTESTATIE LA EXECUTARE, se poate obtine SCUTIRE INTEGRALA de la plata oricarei CAUTIUNI!

 

JUDECATORIA SECTORULUI 1

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) :    14570/299/2014
Data inregistrarii    24.03.2014
Data ultimei modificari:    04.04.2014
Sectie:    .
Materie:    Civil
Obiect:    suspendare provizorie
Stadiu procesual:    Fond

Părţi
Nume    Calitate parte
DAMIAN GABRIELA CU DOM ALES LA CAB AV CUCULIS ŞI ASOCIAŢI    Contestator
SC PIRAEUS BANK ROMANIA SA    Intimat

Şedinţe
03.04.2014
Ora estimata: 14:00
Complet: Complet Special-Preşedinte (civil )
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune suspendarea provizorie a executarii silite, pana la limita sumei de 15.000 lei (astfel cum a fost contestată), pana la solutionarea cererii de suspendare formulata in cadrul contestatiei la executare, ce face obiectul dosarului nr.14569/299/2014.Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica, azi, 03.04.2014
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    03.04.2014

27.03.2014
Ora estimata: 14:00
Complet: CAM. DE CONSILIU CompletSpecial-Preşedinte(civil)
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite in parte cererea de ajutor public judiciar, formulata de petenta DAMIAN GABRIELA, privind scutirea de la plata taxei de timbru si a cautiunii, privind cererea avand ca obiect „suspendare provizorie”, după cum urmează: Dispune scutirea petentei DAMIAN GABRIELA de la plata taxei de timbru judiciară în cuantum de 50 lei. Dispune reducerea cautinii aferenta cererii avand ca obiect „suspendare provizorie de la valoarea de 10% din debitul contestat, la valoarea de 1 % din debitul contestat, respectiv de la suma de 1500 lei, la suma de 150 lei.Irevocabila. Pune in vedere contestatoarei să achite cautiunea la valoarea de 1% din debitul contestat, respectiv suma de 150 lei. Pronuntata in sedinta publica, azi, 27.03.2014.
Document: Încheiere de şedinţă    27.03.2014

 

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Specialist in Drept Penal si Comercial

9 comments to “Scutire de la plata cautiunii! Inca un succes inregistrat de biroul de avocatura Cuculis si Asociatii in priviinta platii cautiunii! Scutire de la plata cautiunii si suspendarea executarii silite. Vedeti sentinta mai jos!”
  1. am depus o contestatie la executare impotriva actiuni inaintate de bancpost si se tot amana darea unei solutii in acest dosar.Ultimul termen sa stabilit pe 17.09.2014.
    Ce pot face?

  2. Pentru executia unor lucrari am contractat un credit la Banc post Lucrarile au fost terminate in 2009 dar nu au fost platite de autoritatile statului nici chiar la aceasta data creditul a fost de 150000 euro pt. care pina in 15 01 2114 am platit dobinzi de105000 euro (din care bani personali=50000 euro pt care sint docum.bancare) Actualmente firma e in insolventa . Pt.obtinerea creditului in afara de garantiile firmei am pus si locuinta personala Acum s a incuviintat executarea silita (ca fidejusor ) a locuintei.Am facut contestatie pt suspendarea executarii ,mi s a stabilit ocautiune de 12000 lei pt. toata val. creditului care e de 699000 lei desi locuinta mea mea e evaluata la100000 lei ,am facut cerere pt. scutirea sau reducerea cautiunii fiind pensionar fara alte venituri si avind inca un membru al fam. in intretinere ,mi s a respins invocind se leg. 51 ,am refacut cererea folosindu ma de sfaturile de pe NET ale d voastra(art, din CONVETIE,ect..) dar acelasi complet mi a respins Reexaminarea cererii .NProcesele judecatoresti pt recuperarea creantelor se taraganeaza …VA ROG DA TI MI UN SFAT ! Va multumesc !

  3. Pentru executia unor lucrari am contractat un credit la Banc post Lucrarile au fost terminate in 2009 dar nu au fost platite de autoritatile statului nici chiar la aceasta data creditul a fost de 150000 euro pt. care pina in 15 01 2114 am platit dobinzi de105000 euro (din care bani personali=50000 euro pt care sint docum.bancare) Actualmente firma e in insolventa . Pt.obtinerea creditului in afara de garantiile firmei am pus si locuinta personala Acum s a incuviintat executarea silita (ca fidejusor ) a locuintei.Am facut contestatie pt suspendarea executarii ,mi s a stabilit ocautiune de 12000 lei pt. toata val. creditului care e de 699000 lei desi locuinta mea mea e evaluata la100000 lei ,am facut cerere pt. scutirea sau reducerea cautiunii fiind pensionar fara alte venituri si avind inca un membru al fam. in intretinere ,mi s a respins invocind se leg. 51 ,am refacut cererea folosindu ma de sfaturile de pe NET ale d voastra(art, din CONVETIE,ect..) dar acelasi complet mi a respins Reexaminarea cererii .NProcesele judecatoresti pt recuperarea creantelor se taraganeaza …VA ROG DA TI MI UN SFAT ! Va multumesc !

  4. Buna ziua. Am formulate contestatie la executarea silita demarata de Banca Transilvania pentru neplata ratelor in perioada cat am fost somer. Banca a declarat creditul de 8.400 lei scadent, onorariul executorului judecatoresc a fost cca 2.000 lei. Primul termen a fost stabilit la 3 luni de la depunerea contestatiei, timp in care banca mi-a poprit conturile si am fost nevoita sa ma imprumut pt. a achita debitul. Doresc sa formulez cerere pt. ajutor public judiciar, atat pentru cheltuielile de executare, cat si pentru taxa de timbru aferenta contestatiei (630 lei). Pana la solutionarea cererii privind ajutorul public judiciar, contestatia la executare se suspenda? Este necesara adeverinta de la fisc cu privire la faptul ca nu am realizat venituri de niciun fel in ultimele 3 luni sau este suficienta o declaratie notariala in acest sens?

  5. Spuneti-mi va rog frumos se poate obtine un ajutor public judiciar pentru plata unei cautiuni intr-un dosar de suspendare a unei executari silite? Din OUG 51/2008 reiese ca nu se acorda sau sunt situatii cand se poate acorda . De cine depinde acest lucru?
    Va multumesc mult pentru un raspuns!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.