Comisioane bancare reduse. Trebuie sa ne aliem cu totii pentru a nu faciltia mentinerea comisioanelor bancare la nivelul de acum. Bancile se opun aplicarii legii europene. Vedeti totul aici de la av. Cuculis.

Sa nu uitam ca de la aparitia OUG 50/2010 care ar fi trebuit implementata din 2007, moment al intrarii tarii noastre in U.E si astfel s-ar fi prevenit abuzurile ce au dainuit si inca sunt prezente si in 2014.

Aveti mai jos, o interventie a avocatului Cuculis in legatura cu comisioanele bancare aplicabile la tranzactii.

Singuri care se pot opune sunt cei indatorati la banci, singuri care pot face diferenta. Bancile s-au decis sa faca presiuni asupra guvernului pentru a NU implementa legislatia europeana ce face referire la moderarea comisioanelor bancare.

Interventie REALITATEA TV , AV. Cuculis

http://www.realitatea.net/emisiuni/fabrica.html#emisiune27Martie2014-1300

 

Nu uitati ca au fost declarate ca fiind abuzive, urmatoarele comisioane, descoperite in contractele de credit –

Comision de gestiune, comision de acordare, comision de RISC, comision de administrare, comision de schimb si nu in ultimul rand COMISIONUL FONDULUI DE GARANTARE A CREDITELOR.

Sute de persoane deja inscrise in cel mai mare proces colectiv pe care l-au avut instantele din Romania.

Inscrierile se fac aici –

http://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/formular-inscriere-proces-colectiv-clauze-abuzive-denominare-transformare-credit-din-chfeuro-in-moneda-nationala-ron-impotriva-otp-bank-romania-s-a-clauze-abuzive-comision-administrare-acordar/

Nu va lasati  pacaliti  si nu va lasati  abuzati, daca intradevar in contractul dvs. se afla clauze abuzive- acestea pot fi anulate si banii ii puteti recupera in integralitatea lor.

Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii

0722298011

avocat@indrumari-juridice.eu

4 comments to “Comisioane bancare reduse. Trebuie sa ne aliem cu totii pentru a nu faciltia mentinerea comisioanelor bancare la nivelul de acum. Bancile se opun aplicarii legii europene. Vedeti totul aici de la av. Cuculis.”
  1. am o somatie de executare silita pentru un credit neplatit facut de fata adelina larisa nu am acesti bani am la dispozitie o zii ce pot face va rog dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa fac….

    • Buna ziua, nu sunt suficiente detalii pentru a va putea da un raspuns. Contraatacul la o somatie este contestatia la executare.O zi buna, av Cuculis 0722298011

  2. Buna ziua,
    As dori sa stiu daca mai pot face contestatie de vriun fel la procesul verbal de evacuare, .am contestat executarea silita dar fara sa obtin nimic nici suspendarea ,nici anularea ,deoarece nu am avut bani de cautiune ,am contestat procesul verbal de licitatie ,cu acesta ma judec,insa luni am fost evacuata din imobil ,

    • Buna ziua, va sfatuiesc sa va inscrieti in procesele pe clauze abuzive macar recuperati sume de bani trecute. Cu stima, av Cuculis 0722298011

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.