Suspendare Executare Silita In Procedura Urgenta Fond, Raiffeisen Bank Av. Cuculis

In practica s-a aratat ca suspendarea provizorie poate opera in mod normal prin simpla indeplinire a conditiilor cerute de catre cod si anume, urgenta situatiei cat si plata unei cautiuni. Avand in vedere aceste doua elemente si vazand si practica judiciara, putem trage concluzia absoluta ca nu este corecta afirmatia prin care s-ar preciza ca suspendarea intervine in mod automat daca sunt indeplinite cele doua elemente. Spunem asta, fiindca in mod universal ea depinde de constiinta celui care dispune suspendarea si de modul in care este ceruta suspendarea executarii silite de catre cel care o formuleaza cu motivatia aferenta in fapt si in drept.

Mai jos aveti o sentinta de suspendare provizorie in ceea ce priveste materia executarilor silite cu privire la Banca Raiffeisen.

Faceti click pe imagine pentru a vizualiza sentinta in format mare.

hotarare Ciolacu 1

 

hotarare Ciolacu 2

 

Sentinta data,se refera la suspendarea pe care judecatorul a dispus-o cu privire la fondul cauzei, asta insemna ca pana la solutionarea definitiva respectiv fond plus apel, executarea inceputa este suspendata judecatoreste iar executorul nu are dreptul sa mai faca niciun fel de act de executare, sub conditia nulitatii absolute a acestor acte.

Pentru contestarea actelor de executare cat si pentru suspendarea executarii silite, trebuie sa avem in vedere actiunea de contestatie la executare iar cererea de suspendare poate fi facuta fie in cadrul actiunii principale fie pe cale separata.

 

av Cuculis Adrian

031.412.48.88

 

Suspendare Executare Silita In Procedura Urgenta Fond, Raiffeisen Bank Av. Cuculis was last modified: August 31st, 2015 by Avocat Cuculis Adrian
3 Comments
  1. Am un credit la UniCredit Tiriac Bk. din 2008 in valoare de 20.000 EUR am ramas in urma cu ratele , am solicitat capitalizarea si transformarea creditului in RON si nu imi spun nimic ma tin cu debitul pe cont si m-au dat la o firma de recuperatori
    Ce pot face.?
    Va multumesc 0761268xxx

    • Buna ziua. Pana in momentul de fata aceasta capitalizare si transformare a creditului in Ron este privita ca o facilitate acordata de catre Banca fapt pentru care nu puteti decat sa mergeti pe un litigiu de denominare. Cu stima, av Cuculis 0722298011

  2. Buna ziua,
    As dori sa stiu daca a recuperat cineva contravaloare CEC-urilor de 5000 lei cu cistiguri in autoturisme si ce cu ce valoare a fost depsagubit.Multumesc anticipat pentru raspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.