Top Faktoring si Glasro Holding LTD, adica pe scurt, recuperatorii de creante catre care s-a gandit Unicredit Tiriac sa cesioneze creditele cu “probleme” au avut o surpriza cand instanta le-a anulat executarea silita in ceea ce priveste comisionul de acordare. Asta inseamna in mod evident, ca si atunci cand creditele au fost exportate peste hotare, ca in cazul de fata,discutam despre aplicarea legii 193/2000, chiar daca acestia nu au fost parte a contratului de la momentul semnarii lui.

Clauzele abuzive pot fi invocate si impotriva Recuperatorilor de Creante-

Top Faktoring si Glasro Holding LTD, adica pe scurt, recuperatorii de creante catre care s-a gandit Unicredit Tiriac sa cesioneze creditele cu “probleme” au avut o surpriza cand instanta le-a anulat executarea silita in ceea ce priveste comisionul de acordare. Asta inseamna in mod evident, ca si atunci cand creditele au fost exportate peste hotare, ca in cazul de fata,discutam despre aplicarea legii 193/2000, chiar daca acestia nu au fost parte a contratului de la momentul semnarii lui.
Nu uitati ca cesiunile de creane in sinea lor au caracter abuziv atata vreme cat contractele prevad la discretia bancilor sa “Arunce” aceste conventii catre diferite societati de recuperare care NU au dreptul sa perceapa dobanzi.De asemnea va reamintesc, activitatea de RECUPERARE a creanteloe, nu este reglementata in Romania, in momentul de fata, probabil ne spune BNR de ce, avand in vedere ca dupa ce creditele sunt exportate, nu mai apar in evidentele Bancii Centrale.
Vedeti sentinta mai jos:unicredit tiriac si top factoring glasro 1

 

unicredit tiriac si top factoring glasro 2

 

avocat@indrumari-juridice.eu

0314124888

9 comments to “Top Faktoring si Glasro Holding LTD, adica pe scurt, recuperatorii de creante catre care s-a gandit Unicredit Tiriac sa cesioneze creditele cu “probleme” au avut o surpriza cand instanta le-a anulat executarea silita in ceea ce priveste comisionul de acordare. Asta inseamna in mod evident, ca si atunci cand creditele au fost exportate peste hotare, ca in cazul de fata,discutam despre aplicarea legii 193/2000, chiar daca acestia nu au fost parte a contratului de la momentul semnarii lui.”
 1. Buna ziua, sunt administratorul unui SRL care nu mai are activitate dar are in patrimoniu un imobil ( casa batraneasca) in care locuim, iar pe persoana fizica am accesat un credit pe care din păcate nu l-am mai putut acoperi. In 2014 a fost deschis un dosar de executare silită pe aproximativ 40000 ron. La inceputul acestui an a fost deschis un alt dosar de executare pe același credit dar cu suma de 7600 RON+cheltuieli, de către cei de la Glasro Holding LTD la Top Faktoring.
  Întrebarea mea este dacă exista posibilitatea, riscul de a fi executat pe persoana juridică pentru un dosar de executare la un credit pe persoana fizica?
  Va multumesc anticipat!
  O zi buna!

 2. Buna ziua sunt George,am luat un credit de nevoi personale de la Raiffeisen Bank in 2008,pe kre ulterior nu l-am mai putut achita,iar dosarul a fost preluat de Top Factoring,aici mi s-a comunicat k mai am o restanta de 733 de lei ,fapt pt kre nu am putut sa o plătesc integral,mi-a blocat contul pe kre primesc pensia, aceasta fiind de 520
  Mi-au apus k nu poate sa îmi deblocheze contul pana nu retrage 30% ajungând la 733 lei,asta ar însemna 7 luni de zile,eu cu ce trăiesc in aceste luni,alt venit nu mai am

 3. Buna ziua sunt Carmen,in 2014 am avut o adresa de poprire pe salariu din cauza unui credit care nu am putut sa il mai platesc la momentul respectiv. Din 01.05.2014 pana in iuna 31.03.2015 s-a efectuat plata prin poprire a sumei concurente din dosar .Si normal trebuia sa inchei. In data de 08.05.2017 am primit o adresa de poprire pe acelasi numar de dosar cu o alta suma.Cine poate sa imi spuna ce pot face. (Avocata la care am mers mi-a dat de inteles ca este posibil sa mai platesc). Este revoltator!!!

 4. Anton Adrian Valentin din București cu cnp 170416029 are dosar de executare silita cu dumneavoastră?
  Am câștigat un proces împotriva acestuia și aceasta firma apare ca îl executa silit pe Anton
  As dori sa îmi ziceți dacă e clientul dumneavoastră

 5. Buna ziua,
  Eu am aceasta problema cu cesionarea creantelor din partea firmei de telefonie Orange, de la o firma de recuperare la alta.
  In prezent, datoria este cesionata firmei de recuperari TOP FACTORING SA.
  Dansii m-au instiintat acum 15 zile printr-o somatie ca in aprilie s-a incheiat contractul de cesiune intre ei si firma anterioara (glasro holdings).
  Somatia are in antet, si ca expeditor, pe acest BEJ Ionescu Marian-Daniel.
  Pe somatie este specificata o suna cel putin dubla fata de datoria mea initiala, fara alte specificatii, fara detalii despre cum s-a ajuns acolo. Dansii ameninta ca daca nu platesc eu toata suma aceasta scoasa din burta, ma executa silit.
  V-as ruga frumos, daca se poate, sa imi explicati ce insemnatate are o scrisoare care sustine ca expeditor acest BEJ (Ionescu Marian), ce obligatii au, daca au, de a transmite un desfasurator oficial care sa imi explice aceasta suma. Le-am cerut prin mail acest lucru, am primit confirmarea inregistrarii cererii. Au vreun termen limita pana la care pot raspunde?
  O doamna de la ANPC mi-a spus ca nu sunt obligati sa imi explice suma, ceea ce mi se pare aberant.
  Ce demersuri pot face?

  Va multumesc si sper sa puteti raspunde, deoarece informatiile sunt multe si peste tot.

 6. Buna ziua..ma numesc Iordanescu Mihaela..am avut preoprire pe salariu din luna martie anul trecut..an decembrie am sunat la cei care au facut preiprirea iar ei au spus ca sant pe zero si o sa trimeata adresa sa la banca sa mi deplocheze cardul..am sunat la banca si mii sa spus ca am cardul blocat …am sunat iar la cei care au facut preoprirea si mi au spus ca nu ma pot ajuta ca nu am contract de consultanta cu ei..ce pot sa fac acum platesc la infinit

 7. Buna ziua!

  Am de recuperat de la SRL LOGISTIC D.O.O. Beograd urmatoarele sume: 34.953,63 lei debit +21.601,34 lei penalitati + 0,30% penalitati dupa 31.01.2016 pana la achitare debit (deci, cel putin 38.273 lei doar pentru anul 2017).
  Ar fi un debit total de cel putin 94.827 lei, pentru care posed titlu executor eliberat de instanta romana.
  Daca putem colabora pentru recuperarea acestor sume.
  Rog oferta + cost onorariu.

  Multumesc anticipat!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.