One comment to “Avocat drept bancar si comercial”
 1. Buna ziua,

  Va rog foarte mult daca ma puteti ajuta cu o informatie in urmatorul caz: Mama mea are un credit ipotecar in CHF din 2008. Pana anul trecut, ratele au fost platite, apoi ea a suferit o operatie pe coloana si nu a mai facut plati constant, ajungandu-se la o restanta de peste 1000 de Chf.

  La inceputul lunii August, a fost trimis un sms pe telefonul tatalui meu (el fiind codebitor), in care eram anuntati ca dosarul a fost propus pentru executare.

  La inceputul lunii Spetembrie, mama a sunat la banca, sa intrebe in ce stadiu se afla dosarul si cum am putea sa rezolvam situatia. I s-a raspuns ca va urma sa o contacteze ei. Nu a fost contactata, iar in saptamana urmatoare cand i-a contactat, i s-a spus ca dosarul a fost trimis catre un executor.

  In urma multor telefoane la ei, ni s-a spus ca deocamdata nu l-a preluat nimeni si nu ne pot spune unde va ajunge dosarul si ca va trebui sa asteptam sa fim contactati de executor.

  Le-am explicat ca noi dorim sa nu se ajunga la executor, si ca dorim sa reluam plata ratelor, sa facem un angajament de plata, insa nimeni nu ne spune nimic, nu ne dau mai multe informatii.

  Ce este de facut in acest caz inainte sa se ajunga la executare, avand in vedere ca dosarul nu a fost inca preluat de nimeni si se afla inca la banca.

  Cum ii putem convinge sa reluam plata ratelor?

  Va multumesc,

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.