Anrp Despagubiri Obtinute In Instanta Impotriva CNCI-Anulare Decizie De Invalidare Anrp

Cum Puteti Obtine O Anulare Decizie De Invalidare Anrp Daca O Contestati In Instanta

Nu de putine ori am anulat deciziile CNCI

iar Comisia Nationala Pentru Compensarea Imobilelor a fost obligata sa emita o noua decizie de despagubire intr-un alt dosar din multele deschise impotriva ANRP si CNCI

Desi este aproape incredibil ca pe dreptul celor ce au fost nationalizati si nu numai, statul Roman, perfect raspunzator pentru furtul din perioada nationalizarii, nu solutioneaza cererile ce ar fi trebuit solutionate in luna mai 2018.

Mai mult de atat, ca si in cazul de mai jos, desi solutionate, primesc decizii aberante, ce se abat vadit de la norma legala.

Astfel, sunt mai mult de 34000 de dosare deschise impotriva CNCI prin care acestia sunt chemati in judecata de cei absolut saturati sa astepte despagubirile care vor sa vina “candva“.

Exemplul de mai jos este foarte recent cu ceea ce insemana despagubirile Anrp si aici nu vom discuta foarte mult de procedura in sine.

Daca vreti sa aflati mai multe despre cum se pot obtine aceste despagubiri, puteti intra AICI.

 

Anulare Decizie De Invalidare Anrp

                                 Anulare Decizie De Invalidare Anrp

 

Hotararea pronuntata de catre Tribunalul Bucuresti, acolo unde de altfel se judeca toate litigiile pe tema constatiilor impotriva deciziior CNCI, arata inca o data ca dosarele ANRP sunt tratate superficial de catre comisie.

Aveti dreptul la despagubiri, de asemenea puteti sa obtineti obligarea comisiei la emiterea deciziei intr-un termen mult mai scurt decat sa asteptati dupa cei de la comisie sa va emita o decizie ilegala.

Toti cei care NU au primit pana acum decizia in 2018, pot solicita deja instantei de judecata sa oblige comisia sa emita decizia de compensare.

Decizia de compensare emisa cu un cuantum al despagubirilor redus, poate fi si ea contestata la randul ei.

Nu pierdeti sansa de a va recupera drepturile ce v-au fost furate in perioada regimului comunist.

Desi regimul comunist nu mai este, regimul democrat isi bate joc de drepturile dvs.

Legea 165/2013 a ajuns la termenul de emitere a deciziilor.

Ce fac daca primesc o decizie CNCI prin care imi sunt incalcate drepturile de catre ANRP  –  Anulare Decizie De Invalidare Anrp

Conform legii 165/2013 se acorda masuri compensatorii mostenitorilor si posibilitatea de a-si castiga daca este cazul, dreptatea in instanta.

Conform art. 35 din legea 165 deciziile CNCI ANRP emise in mod neintemeiat in defavoarea celor ce au dreptul la despagubiri, pot fi atacte in instanta in termen de 30 de zile de la comunicare

Vedeti mai jos, cum puteti obtine despagubirile –

Avocat ANRP – Despagubiri ANRP, Cum recuperam banii de la ANRP.

Avocat ANRP – Despagubiri ANRP, Cum recuperam banii de la ANRP.

6 comments to “Anrp Despagubiri Obtinute In Instanta Impotriva CNCI-Anulare Decizie De Invalidare Anrp”
 1. Comisia Nationala pentru Compensarea Imobilelor mi-a respins dosarul pentru motivul ca ,,Luand in considerare referatul …. prin care s-au analizat actele ce formeaza gosarul s-a retinut ca dovada dreptului de proprietate la momentul cooperativizarii se face pentru suprafata de 7,89 ha, potrivit registrului agricol din perioada 1959-1963, iar prin Titlul de proprietate s-a reconstituit deja in natura suprafata de 7,89 ha, astfel nu se mai justifica acordarea de masuri compensatoriipentru terenul care formeaza obiectul dosarului de despagubire .”
  Mentionam ca terenul care a intrat in posesia poligonului de la Redea este de 4,87 ha, acest pamant a fost rechizitionat de statul roman in anul 1948 si nu are nici-o legaura cu registrul agricol din perioada 1959-1963, pana cand parintii mei au fost obligati sa se inscrie in CAP obligatoriu.Ma intereseaza daca exista un castig de cauza si cat este onorariul pentru speta in cauza.Va multumesc anticipat.Trebuie sa depun la Tribunalul Bucuresti actiunea pana in data de 20 iunie 2019

  • Buna ziua stimata doamna. V-am si trimis un email prin care va indicam interesul fata de actiunea dvs. de chemare in judecata a CNSC.In acest sens va las si aici un nr. de telefon in ipoteza in care totusi mesajul nostru nu a ajuns in emailul dvs. Cu bine, av. drd. Cuculis 0722298011

 2. Buna ziua,
  Am contestat decizia de compensare emisa initial de CNCI (evaluare imobil eronata) si am obtinut admiterea apelului , admiterea cererii , anularea deciziei vechi si solicitarea de Curtea de Apel , prin Hotarare definitiva , Obligarea paratei ( CNCI) de a emite o Noua decizie cu valoarea reevaluata.
  In cat timp trebuie sa primesc Noua decizie si daca nu o primesc, ce trebuie sa fac ?

  Va multumesc.

 3. Bună ziua Kovacs Ana 84 ani
  In 2020 octombrie în pandemie. Am primit decizie de invalidarea și am depășit cele 30 zile din cauza pandemiei.in aceea perioada au fost cele mai multe îmbolnăviri și decese
  Cum se poate obține o nou decizie
  Se mai poate ataca în instanta decizia de invalidarea, cu o lege sau un art. Dacă ma puteți ajuta, multimesc….
  Cu stima

 4. Pentru contestare decizie invalidare ANRP trebuie sa deschid proces la Tribunalul Buzau . Va rog sa- mi spuneti dacă ma puteți reprezenta sau eventual dacă-mi puteți recomanda un avocat din orașul Buzau familiarizat cu acest tip de proces.
  Multumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.