Recuperatorul Efg New Europe Funding II B.V Si Bancpost Cesiuni Ilegale Si Clauze Abuzive

Definitiva Impotriva Recuperatorul Efg New Europe Funding II B.V Si Banca Bancpost

Dobanda Bancara, Comisionul De Acordare Si Comisionul De Administare Eliminate Din Contract

Restituire Totala si curatare de clauze abuzive a contractului bancar printr-o hotarare definitiva iar Recuperatorul Efg New Europe Funding II B.V obligat la plata sumelor ce deriva din clauzele abuzive introduse in contract de Bancpost si cesionate catre recuperatorii de creanta ILEGALI.

Bancpost a fost obligata recent sa restituie toate dobanzile externalizate catre entitati de tipul celei prezentate mai sus adica Recuperatorul Efg New Europe Funding II B.V .

Recuperatorul Efg New Europe Funding II B.V

                             Recuperatorul Efg New Europe Funding II B.V

 

Foarte multe dosare colective au fost castigate impotriva Bancpost si Efg New Europe Funding II BV

Daca pe fondul cauzei a fost admisa ca abuziva doar dobanda contractuala, in apel in complet de divergenta si prin majoritate, au fost anulate atat clauza comisionului de acordare dar si clauza comisionului de administrare.

MOLDOVEANU LUCIA cu dom. ales SCA Cuculis&Asociatii Apelant Reclamant
SC BANCPOST SA Apelant Pârât
MOLDOVEANU FLORENTIN cu dom. ales  SCA Cuculis&Asociatii Apelant Reclamant
EFG NEW EUROPE FUNDING II B.V. Intimat Pârât

 

Şedinţe

12.09.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C12-APEL
Tip solutie: Schimbat în parte

Solutia pe scurt: Respinge apelul declarat de apelanta-pârâtă Bancpost S.A. împotriva sentinţei civile nr. 3162/ 09.03.2016 pronunţate de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti în dosarul nr. 37598/ 300/ 2015, în contradictoriu cu intimaţii-reclamanţi Moldoveanu Lucia şi Moldoveanu Florentin şi intimata-pârâtă EFG New Europe Funding II B.V., ca nefondat.

În complet de divergenţă, cu majoritate: Admite apelul declarat de apelanţii-reclamanţi Moldoveanu Lucia şi Moldoveanu Florentin împotriva sentinţei civile nr. 3162/ 09.03.2016 pronunţate de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti în dosarul nr. 37598/ 300/ 2015, în contradictoriu cu intimata-pârâtă Bancpost S.A. şi intimata-pârâtă EFG New Europe Funding II B.V.

Schimbă în parte a sentinţa civilă apelată, în sensul că:

Constată caracter abuziv şi nulitatea absolută a clauzelor prevăzute la art. 4.10 lit. a) şi b) din contractul de credit nr. HL16784/ 24.10.2007, în ceea ce priveşte comisionul de acordare şi comisionul de administrare.

Obligă pârâtele să restituie reclamanţilor sumele achitate cu titlu de comision de acordare şi de comision de administrare în temeiul clauzelor constatate ca abuzive. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate. Cu opinia separată a doamnei judecător Anca-Laura Vîlceanu, în sensul respingerii apelului declarat de apelanţii-reclamanţi Moldoveanu Lucia şi Moldoveanu Florentin, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 12 septembrie 2018.
Document: Hotarâre  3665/2018  12.09.2018

http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000369085&id_inst=3

Dosarul de fond  unde s-a admis initial actiunea in parte prin care s-a eliminat clauza prin care era stipulata modalitatea de calcul pentru dobanda contractuala.

Şedinţe

09.03.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Oancea
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea.

Constată caracterul abuziv al art. 4.5 din contract şi dispune înlăturarea acestei clauze din contract. Respinge cererea în rest ca neîntemeiată. Respinge cererea de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată.

Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cale de atac care se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei instanţei conform art. 396 alin. 2 Cod proc. civ.
Document: Hotarâre  3162/2016  09.03.2016

Clauzele abuzive pot fi eliminate din cadrul contractelor.

Avem mii de cauze prin care instantele de judecata efectiv au expulzat din cadrul conventiilor de credit, clauzele de natura abuziva cum ar fi modul de calcul al dobanzilor dar si comisioanele abuzive de tip comision acordare sau comision de administrare sau dobanda penalizatoare ce poate sa va creasca valoarea de plata a creditului mai ales pentru cei aflati in executare silita foarte mult.

Pentru cei ce sunt in procedura de executare silita trebuie sa stie de esenta ca existenta clauzelor de natura abuziva in cadrul titlurilor executorii si anume in contractele de credit ii poate ajuta prin invocarea caracterului abuziv la anularea intregii executari silite.

Nu va pierdeti sansa juridica de a va recupera toti banii pe care i-ati platit catre entitatile de recuperare a creantelor din afara tarii, ele sunt ilegale si toti banii pe care i-ati platit cu titlu de dobanda catre ei trebuiesc restituiti catre dvs.

In cazul Bancpost exista deja decizie. Mai multe puteti citi mai jos –

Formular Plangere Penala Credite Exportate Pentru Care S-au Incasat Dobanzi Bancare Ilegale De Catre Recuperatorii De Creante – Avocat

 

Daca aveti un contract de credit ce poate sa contina clauze abuzive, il puteti verifica iar daca sunteti in executare silita puteti sa o anulati daca ea este ilegala si mai ales daca este pornita de catre un recuperator de creante-

Stabiliti o programare la SCA Cuculis&Asociatii aici.

 

3 comments to “Recuperatorul Efg New Europe Funding II B.V Si Bancpost Cesiuni Ilegale Si Clauze Abuzive”
  1. Mi sa pus proprire pe salariu dar eu nu am primit nimic acasă nici o înștiințare m-au anunțat prin telefon că mi sau blocat contururile ce trebuie să fac plus de asta mi-au oprit o sumă de bani foarte mare.

  2. Bună ziua vă rog frumos ajutatima și pe mine am 1 preoprire din 2015 am primit 1 anstintare si ami arata tot suma de care o am 117717 euri,cum e posibil asa ceva, mulțumesc frumos astept raspuns

  3. Am proprie pe firma dar am ajuns la înțelegere dau 500 ron pe luna si totusi propria la banca a rămas din partea eczecutorului e normal

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.