Bomba In Randul ANEVAR-Frauda Cu Evaluarea Imobilelor Vandute La Licitatie Publica-Banca Ii Forteaza Pe Evaluatori Sa Faca Rapoarte Fictive-Avocat Cuculis

Frauda Piraeus Bank-Executari Silite NULE-Bancile Fac Presiune Pe Evaluatori Pentru A Intocmi Rapoarte False!! – Rapoarte De Evaluare Fictive, Imobile Vandute Pe Nimic,Debitori Aruncati In Strada Si Executori Care Nu Stiu Ce Executa-Evaluatorii Anevar NU Au Dreptul Sa Faca Evaluari Ale Imobilelor-Avocat Cuculis

Declaratie HALUCINANTA a evaluatorului ce a intocmit raportul pentru vanzarea imobilului debitorului!

Informatiile pe care o sa le cititi mai jos, dintr-o adresa emisa chiar de catre un membru ANEVAR, evaluator ce intocmea rapoarte de evaluare dupa cum spune, la ordinul si presiunile bancii si pentru care nu primea acte suficiente dar si informatii inexacte, arata de fapt ADEVARUL pentru majoritatea executarilor silite.

Astfel, tragem concluzia ca rapoartele de evaluare ale celor care au menirea sa fie echidistanti si sa faca o evaluare reala si nu una fictiva, pot fi puse sub semnul ilegalitatii si astfel cei care sunt executati silit trebuie sa se apare prin contestatia la executare silita, in asa fel incat sa anuleze orice acte emise in frauda lor.

Evaluatorul isi cere constatarea NULITATII ABSOLUTE a propriului raport de evaluare!!!

Evaluarea Imobilelor Vandute

Evaluarea Imobilelor Vandute

“Intreaga evaluare este prezentata pe baza de informatii insuficiente determinarii corecte a valorii imobilului evaluat, la presiunea exercitata de catre banca, am fost nevoita sa elaborez raportul de evaluare pe informatiile insuficiente furnizate de catre banca si executorul judecatoresc.[…]”

Cate lucruri, ILEGALE, duc la o subevaluare a imobilului?

Lipsa de informatii, presiunea nelegala a bancii, evaluarea de catre un corp profesional ce nu are calitatea necesara sa faca expertize, gresita aplicare a legii prin faptul ca se indica o ipoteca INEXISTENTA, situatia de fapt trecuta gresit.

Cate imobile or fi fost vandute si nimeni nu a facut nimic pentru a combate acest fenomen? Asta este intrebarea care se naste la momentul actual, cand de fapt, observa, ca avem o crestere a executarilor silite, evaluatori si nu experti tehnici fac aceste rapoarte de evaluare si casele de-o viata ale oamenilor sut vandute pe nimic.

Pot membrii Anevar, oricum sa faca aceste evaluari in cadrul dosarelor de executare?

Nu, doar expertii agreeati MJ pot face aceste expertize, deci oricum , raportul intocmit este NUL!

ATENTIE – Evaluarea Imobilelor Vandute la licitatie publica se poate face doar in conditiile aratate de catre codul de procedura civila si nu de catre orice “evaluator”.

Haideti sa nu-i mai lasam!!!

Sunteti executat silit imobiliar? Vor sa va scoata casa la vanzare in mod ilegal? Completati tabelul de mai jos si salvati-va imobilul –

Vedeti mai jos totul despre rapoartele de evaluare!

Executari Silite Imobiliare ILEGALE-Aproape Toate Evaluarile Imobiliare Pentru Vanzare La Licitatie Sunt Nule Art. 836 Procedura Civila-Avocat Cuculis

3 comments to “Bomba In Randul ANEVAR-Frauda Cu Evaluarea Imobilelor Vandute La Licitatie Publica-Banca Ii Forteaza Pe Evaluatori Sa Faca Rapoarte Fictive-Avocat Cuculis”
  1. Inexact comentariul. Evaluatorul care solicită retractarea raportului de evaluare nu a respectat prevederile Standardelor de evaluare a bunurilor aprobat de ANEVAR. Nici un evaluator nu poate fi, sub nici o formă, forțat să facă o extimare a valorii unui imobil cu încălcarea Standardelor! Doamna evaluator și-a depășit competențele, a intocmit un raport fara să aibe toate datele necesare realizării unei evaluări. Din motive pe care nu ni le divulgă (financiare) a intocmit acel raport și când a sesizat riscurile juridice pe care le-a generat actul său încearcă să se disculpe.
    Referitor la competențele de realizare a unui raport de evaluare numai de către experții tehnici judiciari, opinia mea este că nu este relevantă apartenența la Corpul Experților Tehnici Judiciari întrucât evaluarea bunurilor, în România, se face numai cu respectatea Standardelor de evaluare a bunurilor emise de ANEVAR care în vitrutea atributiilor legale este singura institutie abilitată să stabilească normele de estimare a valorii bunurilor, standarde care guvernează întreaga activitate de evaluare din Romania.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.