Bomba In Randul ANEVAR-Frauda Cu Evaluarea Imobilelor Vandute La Licitatie Publica-Banca Ii Forteaza Pe Evaluatori Sa Faca Rapoarte Fictive-Avocat Cuculis

Frauda Piraeus Bank-Executari Silite NULE-Bancile Fac Presiune Pe Evaluatori Pentru A Intocmi Rapoarte False!! – Rapoarte De Evaluare Fictive, Imobile Vandute Pe Nimic,Debitori Aruncati In Strada Si Executori Care Nu Stiu Ce Executa-Evaluatorii Anevar NU Au Dreptul Sa Faca Evaluari Ale Imobilelor-Avocat Cuculis

Declaratie HALUCINANTA a evaluatorului ce a intocmit raportul pentru vanzarea imobilului debitorului!

Informatiile pe care o sa le cititi mai jos, dintr-o adresa emisa chiar de catre un membru ANEVAR, evaluator ce intocmea rapoarte de evaluare dupa cum spune, la ordinul si presiunile bancii si pentru care nu primea acte suficiente dar si informatii inexacte, arata de fapt ADEVARUL pentru majoritatea executarilor silite.

Evaluatorul isi cere constatarea NULITATII ABSOLUTE a propriului raport de evaluare!!!

“Intreaga evaluare este prezentata pe baza de informatii insuficiente determinarii corecte a valorii imobilului evaluat, la presiunea exercitata de catre banca, am fost nevoita sa elaborez raportul de evaluare pe informatiile insuficiente furnizate de catre banca si executorul judecatoresc.[…]”

Cate lucruri, ILEGALE, duc la o subevaluare a imobilului?

Lipsa de informatii, presiunea nelegala a bancii, evaluarea de catre un corp profesional ce nu are calitatea necesara sa faca expertize, gresita aplicare a legii prin faptul ca se indica o ipoteca INEXISTENTA, situatia de fapt trecuta gresit.

Cate imobile or fi fost vandute si nimeni nu a facut nimic pentru a combate acest fenomen? Asta este intrebarea care se naste la momentul actual, cand de fapt, observa, ca avem o crestere a executarilor silite, evaluatori si nu experti tehnici fac aceste rapoarte de evaluare si casele de-o viata ale oamenilor sut vandute pe nimic.

Pot membrii Anevar, oricum sa faca aceste evaluari in cadrul dosarelor de executare?

Nu, doar expertii agreeati MJ pot face aceste expertize, deci oricum , raportul intocmit este NUL!

Haideti sa nu-i mai lasam!!!

Sunteti executat silit imobiliar? Completati tabelul de mai jos-

 

Vedeti mai jos totul despre rapoartele de evaluare!

Executari Silite Imobiliare ILEGALE-Aproape Toate Evaluarile Imobiliare Pentru Vanzare La Licitatie Sunt Nule Art. 836 Procedura Civila-Avocat Cuculis

One comment to “Bomba In Randul ANEVAR-Frauda Cu Evaluarea Imobilelor Vandute La Licitatie Publica-Banca Ii Forteaza Pe Evaluatori Sa Faca Rapoarte Fictive-Avocat Cuculis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.