Cat Costa Un Avocat Ca Sa Te Reprezinte In Instanta ?

Cat Costa Un Avocat si Cum lucreaza un avocat dar si la ce sa te astepti atunci cand vrei sa deschizi un proces in instanta

Avocatura este una dintre profesiile filozofice care nu au un punct fix. Desi legile sunt de stricta interpretare, in 30 de ani de activitate a Curtii Constitutionale, aceasta a anulat si declarat ca neconstitutionale nu mai putin de 600 de texte de lege, deci asta inseamna ca avem de-a face cu extrem de multe exceptii de neconstitutionalitate ( cam 25000 la numar ) dar si un numar mare de legi nefixe si nelegale.

Prin urmare, intr-un stat unde legile sunt facute cu largi interpretari, aveti nevoie de avocat ca sa va protejeze de toate neajunsurile unei legi si/sau sa faca toate demersurile pentru dvs. in scopul de a va ajuta sa ajungeti la rezultatul dorit ( atunci cand el este posibil ).

Astazi o sa discutam putin ce inseamna relatia cu un avocat si inclusiv cat costa un avocat pentru a te reprezenta in instanta de judecata, subiectul cat costa un avocat avand un interes crescut in randul justiatiabililor iar la noi la SCA CUCULIS&Asociatii, transparenta primeza.

Sa incepem!

Vrei o cotatie de pret pentru cazul tau? Completeaza formularul de mai jos.

Cand se plateste onorariul avocatului ?

De regula onorariile avocatiale se platesc in integralitatea lor la semnarea contractului de asistenta juridica.

Pe de-o parte ca majoritatea avocatilor agreeaza o astfel de plata avand in vedere ca si avocatul trebuie sa-si asigure o anumita protectie cu privire la activitatea pe care urmeaza sa o presteze dar si pentru a putea avea resursele necesare pentru a incepe fie actiunea la instanta sau alte activitati juridice.

Noi, la SCA CUCULIS&Asociatii am ales inca de la infiintarea societatii de avocati sa solicitam plata onorariilor in transe in asa fel incat suntem singura societate la care mott-ul “Avocatura aproape de oameni”, chiar a fost pus in functiune.

Onorariul avocatului prin urmare se va plati la inceperea relatiilor contractuale fie in integralitate fie in transe, dupa cum agreeaza partile dar si la finalul procesului atunci cand discutam despre un onorariu de succes.

Cum se stabileste un onorariu de avocat ?

Statutul profesiei de avocat stabileste niste criterii destul de clare in legatura cu modalitatea de stabilire a onorariului de avocat.

Astfel, spre exemplu, daca un avocat este notoriu in activitatea sa, atunci onorariul o sa fie mai mare.

Daca ar anumite diplome sau specializari multiple, atunci de asemenea onorariul o sa creasca.

Ideea este ca dvs. trebuie sa aveti parte de cea mai buna asistenta juridica, fapt pentru care este necesar sa alegeti avocatul dupa toate criteriile de mai jos chiar daca veti avea mai mult de platit.

Articolul 127(1) din statulul avocatului arata in funcție de ce factori poate varia onorariul unui avocat.

Astfel, Natura și complexitatea cazului, Timpul alocat, Experiența și reputația, Rezultatul final toate sunt criterii de stabilire a onorariului de avocat.

Pentru activitatea sa profesională avocatul are dreptul la onorariu şi la acoperirea tuturor cheltuielilor făcute în interesul clientului său.

(2) Onorariile vor fi stabilite în raport cu dificultatea, amploarea sau durata cazului.

(3) Stabilirea onorariilor avocatului depinde de fiecare dintre următoarele elemente:

a) timpul şi volumul de muncă solicitată pentru executarea mandatului primit sau a activităţii cerute de client;

b) natura, noutatea şi dificultatea cazului;

c) importanţa intereselor în cauză;

d) împrejurarea că acceptarea mandatului acordat de client îl împiedică pe avocat să accepte un alt mandat din partea unei alte persoane, dacă această împrejurare poate fi constatată de client fără investigaţii suplimentare;

e) notorietatea, titlurile, vechimea în muncă, experienţa, reputaţia şi specializarea avocatului;

f) conlucrarea cu experţi sau alţi specialişti, impusă de natura, obiectul, complexitatea şi dificultatea cazului;

g) avantajele şi rezultatele obţinute pentru profitul clientului ca urmare a muncii depuse de avocat;

h) situaţia financiară a clientului;

i) constrângerile de timp în care avocatul este obligat de împrejurările cauzei să acţioneze pentru a asigura servicii legale performante.

Cat costa un avocat 2022 ?

Ati fi uimiti sa aflati ca desi un avocat ar vrea sa va incaseze un onorariu mai mic, nu ar putea?

Asta pentru ca UNBR a promovat si adoptat o hotarare cu privire la cat de putin pot solicita avocatii cu titlu de onorariu, clientilor acestora.

Puteti verifica onorariile MINIMALE AICI!

Desigur, un avocat implicat, intotdeauna se va apleca asupra clientilor sai si daca acestia sunt in pericol sa-si piarda un drept prin neexercitarea unor cai de atac sau actiuni, onorariul de avocat poate fi si micsorat, daca clientii fac dovada imposibilitatii de plata.

Asa cum am indicat si mai sus, onorariile de avocat se vor stabili in functie de mai multi parametri, prin urmare, la intrebarea, cat costa un avocat, raspunsul este dat si determinat de fiecare situatie in parte.

In partea de jos, veti gasi un formular pentru cotatie onorariu avocat pe care il puteti completa, trimite si noi va raspundem cu cotatiile pentru actiunile dvs. in instanta.

Calcul onorariu avocat 2022

Onorariul de avocat se calculeza in functie de ce timpul necesar rezolvarii unui anumit caz.

Spre exemplu, cateodata, un simplu inscris poate sa valoreze 10000 de euro pe cand in alte dati, un proces intreg poate fi sustinut cu 1000 de euro.

Toate se calculeaz inclusiv in functie de starea financiara a celui care solicita asistenta juridica.

In mod obiectiv, SCA CUCULIS&ASOCIATII au preluat si vor prelua si in continuare dupa cum bine stiti, cauze de tip PRO BONO, adica pentru BINELE PUBLIC, astfel incat in functie si de acest lucru se poate ajunge la concluzia ca justitiabilul nu are de platit un onorariu la inceput sau poate chiar nici la finalul dosarului.

Consultatie avocat

Inainte de a incepe un litigiu in instanta si de a stabili un onorariu, este esential si indispensabil sa obtineti la avocat o consultanta juridica.

Acest pas antemergator deschiderii procedurii in fata instantei sau a parchetului, va asigura sau va lumineaza din punct de vedere juridic, cu ajutorul unei consultante juridice la avocat, daca dvs. aveti un caz sau nu, daca ar fi bine sau nu sa deschideti anumite demersuri in instanta si ce presupun ele.

In cadrul consultantei juridice puteti afla termene de judecata si durata procesului, onorariul avocatului si cat costa celelealte taxe de timbru sau experti ori proceduri/comunicari dar si temeiul de drept al actiunii dvs. cu sansele sale de reusita.

Nu uitati ca daca in 2006-2007-2008 cei care s-au imprumutat in franci elvetieni ar fi obtinut o simpla consultanta juridica de 300 de lei, nu ar fi ajuns sa fie jecmaniti si inselati de catre banci.

Tragem astfel concluzia ca o consultatie la avocat este ESENTIALA atunci cand vrem sa deschidem un proces, sau avem de luat o hotarare cu esenta juridica.

Cititi si :

Onorariul unui avocat poate fi de mai multe tipuri

Asa cum explicam mai sus insa fara a ataca exhaustiv aceasta situatie, onorariile avocatilor cunosc mai multe tipuri de forme, dupa cum urmeaza:

(1) Onorariile pot fi stabilite astfel:

a) onorarii orare;

b) onorarii fixe (forfetare);

c) onorarii de succes;

d) onorarii formate din combinarea criteriilor prevăzute la lit. a)-c).

Cat costa un avocat si ce inseamna onorariu orar al avocatului ?

(2) Onorariul orar este stabilit pe ora de lucru, respectiv o sumă fixă de unităţi monetare cuvenită avocatului pentru fiecare oră de servicii profesionale pe care le prestează clientului.

Ce inseamna onorariu fix al avocatului ?

(3) Onorariul fix (forfetar) constă într-o sumă fixă cuvenită avocatului pentru un serviciu profesional sau pentru categorii de astfel de servicii profesionale pe care îl prestează ori, după caz, le prestează clientului.(4) Onorariul orar şi fix (forfetar) se datorează avocatului indiferent de rezultatul obţinut prin prestarea serviciilor profesionale.

(5) Avocatul poate să primească de la un client onorarii periodice, inclusiv sub formă forfetară.

Ce inseamna onorariu de succes al avocatului ?

(6) Avocatul are dreptul ca în completarea onorariului fixat să solicite şi să obţină şi un onorariu de succes, cu titlu complementar, în funcţie de rezultat sau de serviciul furnizat.

Onorariul de succes constă într-o sumă fixă sau variabilă stabilită pentru atingerea de către avocat a unui anumit rezultat. Onorariul de succes poate fi convenit împreună cu onorariul orar sau fix.

(7) În cauzele penale, onorariul de succes nu poate fi practicat decât în legătură cu latura civilă a cauzei.

Vreau sa vorbesc cu un avocat

Sca Cuculis&Asociatii sunt printre cle mai prietenoase firme de avocatura si mai ales in mediul online unde informatia trebuie primita rapid.

Astfel, va punem la dispozitie formularul de mai sus cu privire la cotatia onorariilor dar mai jos aveti si contact rapid de Whatzap! unde ne puteti scrie intrebarile dvs.

Nu va pierdeti drepturile prin necunoasterea legii. Avocatul este partenerul dvs. de afaceri si cel care va da cele mai bune sfaturi uitandu-se din exterior spre interior si analizand obiectiv situatia prin care treceti.

Av. DRD. CUCULIS ADRIAN

Str. Vaselor Nr 16 Sectorul 2
Bucuresti
59 comments to “Cat Costa Un Avocat Ca Sa Te Reprezinte In Instanta ?”
    • Bunaziua, eu am cumparat un appartament inainte sa ma casatoresc cu sotia mea si l-am trecut pe numele ei ,dupa 2 ani ne -am casatorit, eu am investit 15 000 € in appartament ,dupa 20 ani de casnicie vrem sa divortam, vreau sa stiu daca am drept la acest appartament, va multumesc

      • Buna seara. Ma numesc Diac Anișoara, sunt din Sibiu și după un an de așteptare, in 2022 am primit Decizia privind drepturile de moștenitor de prizonier dupa
        tatal meu Baca Petru conform Legii 118/1990 actualizata și e luat în calcul aproape un an jumătate și suma de 518 lei. Sora mea Cretu Marioara a depus mult mai târziu dosarul deoarece soțul ei a murit și a fost prin spital Între timp s-a schimbat conducerea AJPIS Sibiu și implicit comisia de stabilire a drepturilor cu legea 118 și s-au întors la dosarul meu și l-a revizuit și mi-a tăiat o jumătate de an și am rămas cu 390 lei.Am întrebat ce se intampla , jurista a fost foarte ostila și nu a avut un răspuns ptr aceasta, iar în decembrie 2023 au mai emis încă o Decizie care îmi taie toate drepturile pe motiv ca nu sunt eligibila. Casa de pensii a luat act de aceasta și îmi trage banii înapoi. Va rog din suflet sa ma îndrumați cum sa fac sa mi recapăt drepturile și cât costa onorariul avocatului , menționez ca am o pensie de 1440 lei.
        Va mulțumesc cu respect și consideratie@

    • Am încheiat un contract de asistență juridică pe o sumă fixă. Din contract nu-mi dau seama până unde aceasta acoperă asistența. Am primit înștiințare de la procuror că plângerea mea a fost clasată fără că acesta să urmeze calea unei instanțe dar am dreptul la contestație. Întrebarea este până unde se întinde asigurarea asistenței juridice a avocatului in această situație. Vă mulțumesc anticipat!

  1. Daca in 2018 am semnat un contract cu cei de la Telekom,nu trebuia prescris suma datorata?mentionez ca din 2018 nu mi-a venit nicio instintare de plata pana astazi,cand a venit somatia de la biroul executoresc,nu este un lucru abuziv?dupa atata timp sa imi vina direct somatie de la biroul executoresc.Ce este de facut in aceasta situatie?

      • Buna seara.Problema mea e ca parintii mei au un apartament de stat de pe vremea lui Ceausescu pe care l au cumparat Din pacate in ziua cand trebuia sa achite prima rata si sa primeasca actele tata a decedat si apartamentul a fost trecut doar pe numele mamei care bineinteles la achitat singura.In urma cu 7..8 ani mama a facut acte de donatie pe numele nepotului meu cu conditia sa aiba grija de ea (mancare,facturi,medicamente,inclusiv cheltuieli de inmormantare)Dar dupa ce s-au facut actele nepotul a parasit-o pe mama ,s-a mutat la Constanta (mama locuind in Tulcea)iar acum mama locuieste singura fiind cardiaca si batrana(85de ani)Mentionez ca eu as vrea partea mea din partea tatalui …credeti ca as avea vreo sansa sa deschid un proces daca mama l-a achitat singura?Va multumesc frumos si astept un raspuns can aveti timp si pentru mine .O seara buna

      • Buna ziua,eu trăiesc in străinătate și soțul meu a băgat divorțul in România și am primit o notificare de desfacere a divorțului ,eu m-am căsătorit in Germania și nu doresc acolo sa divortez deoarece am de pierdut, ce trebuie sa fac acum?

    • Buna ziua,soțul meu a fost arestat pe data de 24 octombrie la Brasov,plângerea fiind făcută de o femeie care practica prostituția,o perioadă de 2 ani jumătate ei au fost iubiti,cum s ar spune,au fost plecati impreuna,si toti banii ce ii făceau ii jucau,el este arestat preventiv pentru 30 de zile,pentru inlesnirea prostituție!ce trebuie facut?cum trebuie procedat?

  2. Am o antrenare,tot a mi fericit somații pe parte imobiliara.eu plătesc lunar datoriile către eos…

  3. Bună ziua!
    Am o cunoștință care s-a sustras pedepsei cu inchisoarea de 6 ani iar prin adunare cu o pedeapsă mai veche au mai fost adaugate inca 8 luni , cu executare( deci total 6 ani si 8 luni) pentru complice la înșelăciune.. După noul cod penal, a facut o cerere de reducere a pedepsei și in loc de 6 ani, a rămas cu 5 ani. Asta a fost in 2014, luna iunie.. Cand se prescrie această pedeapsă? Mulțumesc frumos!

  4. Bună ziua!Am un credit ipotecar în CHF făcut la Bank Post în 2008,acum creditul este preluat de FirstBank plătesc ratele la ei. Anul trecut am divorțat la notar fostul soț vrea sa iasă din credit și sa preiau eu pe mai deparre creditul , de un an aștept acordul băncii și tot ma duc cu vorba cât mar costa un avocat sa se ocupe de acest dosar sa se rezolve mai repede?

  5. Am nevoie de consultanta juridica pentru succesiune. Am din partea mamei o cincime 1/5 din bunurile ramase de la părinții mamei. Cum pot sa îmi dobindesc eu aceasta cincime. Sintem patru părți fiecare avem dreptu la 1/5. Eu am făcut succesiunea. Dar cum trebuie sa procedez mai departe?

      • Buna ziua
        Mama mea a decedat pe 11 mai 2022.
        Am aflat la inmormintare ca ea a facut contract de intretinere cu fiica mea care a locuit cu ea din 2014. Eu locuiesc in Franta si am acceptat ca fiica mea sa stea cu ea (la inceput mi-a zis ca e provizoriu) sa aibe grija de mama, dar nu m-am asteptat sa-I lase casa pe numele ei cu totul, stiind ca eu mai am 3 baieti care ar fi putut si ei sa mosteneasca.
        Tin sa subliniez ca aceasta casa eu am construit-o pe banii mei, si am intretinut-o pe mama ani de-a rindul, pina fiica mea cu ginerele s-au mutat cu ea, Fiica mea nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine de vreo 3,4 ani si a intors-ô si pe maica-mea contra mea, nu mai imi raspundea la telefon. Déci totul a fost facut intentionat, in dosul meu, eu nu am stiut ca mama era bolnava(din ianuarie si pina in mai) 3 luni inainte sa moara, si ca fiica mea à incheiat act de proprietate cu ea.
        De altfel nici nu am vazut actul, ca a refuzat sa mi-l arate.

        Intrebarea mea este daca pot sa o atac in instanta, sa anulez contractul, care dupa spusele lui fiica mea e inatacabil. Ce sanse am.
        Va multumesc anticipat

  6. scurt: Civil.Am platit niste rate PT.o casa 2.300€ de lá O pers privát.Apoi Nu a vrut sa mai Vanda casa.Sa facuta doar un precontract intre női fára Nótár.Nici pana azi Nu mi a trimis banii inapoi.Casa a vandut O cu pret mai ridicat decat ne intelesesem női.A zis cand O vinde Imi Da banii.Casa a vandut O dar banii Nu I ám primit.Astept de peste un an.

  7. Bună ziua ! Pe titlul de proprietate al tatălui meu mort de 26 ani ,mai sunt și doi frați ai sai ,care și dumnealor au murit ,25 ani și 20 ani de la decesul dumnealor .Pina acum nu a apărut niciun descendent al lor ,eu am plătit impozitele pe toată perioada acestor ani și bineînțeles am îngrijit aceste terenuri .Cum pot proceda pt a întra în posesia de moștenire și a fraților tatălui meu .Cum pot acționa pe partaj succesoral ?sau pe uzucapiune ,sau ce îmi sugerați. VA MULTUMESC !

  8. Un caz de mutilare în urma unei operații estetice făcută de un medic care desii are foarte multe eșecuri cu urmări foarte grave ,continua sa profeseze în România.

  9. După decesul părinților mei frați miau cedat partea lor mie.
    Eu am vîndul apartamentul și miam cumpărat o casă .
    Casa este trecută pe numele meu .
    Apoi mam căsătorit si port numele soțului.
    Am trei copii majori.
    Vreau să știu dacă divorțez soțul are drept la casă .?
    Pot trece casa pe numele la un copil.?

  10. Buna ziua, am cumparat o casa si gradina in 1990, in suprafata de 3000 mp, dar in acea perioada nu aveam voie sa detinem mai mult de 1000 mp.Diferenta de gradina (2000mp) a ramas in folosinta noastra de atunci. Proprietarii sunt decedati. Se poate invoca uzucapiunea ?
    Fac mentiune ca in zona se desfasoara cadastru sistematic, ma poate ajuta si acesta in a rezolva problema mea ?

  11. Buna seara!
    Am niste buletine falsificate pe numele meu, ma lupt cu morile de vant de ani de zile, amenzi din toata Europa, conturi blocate, etc…
    Politia nu face nimic, ANAFul nu ma iarta, desi au copii dupa buletinele false, tot a trebuit sa platesc ca sa mi se ridice poprirea de pe salariu!
    Consider ca e un caz de infractiune Internationala si nu mai stiu ce sa fac…
    Va rog ajutati-ma, viata a devenit un calvar!
    Multumesc!

  12. Buna ziua. Acum o seara prietenul meu a fost oprit de către poliția rutieră, dat jos din mașina cu câtuși puse forțându-l sa facă testul antidrog. Testul a ieșit in mai puțin de 3 minute cu rezultatul de pozitiv la benzodiazepine un medicament prescris pentru oamenii cu depresie, anxietate, stări de panica, nu se poate numi drog. Acest rezultat a fost schimbat de către agenți de poliție, iar când prietenul meu a văzut ca schimba testele in portbagajul mașinii lor le-a atras atenția, iar răspunsul lor a fost :” pleacă bă de aici” și a fost împins. A fost dus la INML pentru testul de sânge iar după la udriste pentru a i se face dosar penal. Numai spun ca a fost tratat ca ultimul criminal. L-au dus la criminalistica sa i se facă poze și luate amprente din concluzia domnului agent de acolo care tocmai se trezise din somn, ca dansul parca l-a mai vazut pe prietenul meu acum câteva zile cu nu stiu ce banda. După ce am terminat cu toată procedura am fost la o clinica privată pentru a face propriul test antidrog, a cărui rezultat a fost negativ la toate tipurile de droguri. Cei de la INML ne-au spus ca rezultat la acel test luat prin sânge urmează sa vina in 3-4-5 luni nu știe nimeni sigur. Acuma întrebarea mea este, cum este posibil sa schimbi rezultatul unui test unui om nevinovat care nici nurofen când e racit nu ia. Nu stiu dacă cineva a mai pățit așa ceva, doar ca noi dorim sa i se facă dreptate iar rezultatul la testul lor de la INML sa vina mai repede deoarece prietenul meu depinde de acest carnet de conducere, munca lui esta ca și sofer. Va rog sa ne ajutați deoarece nu este normal ce se întâmpla in aceasta țara de atâția ani ne conduc Hoții și corupții, distrugând viitorul unor copii nevinovați. Va mulțumesc .

  13. Am un proces, obiectul dosarului – constatare nulitate act juridic, piritului i s-a comunicat apelul joi 12.01.2023, avem TRANZACTIE cu invoiala intre parti redactata sub forma autentica notariala, avem nevoie de redactarea INTIMPINARII piritului ( la care sa atasam TRANZACTIA),in 15 zile de la comunicarea apelului piritului ( maxim pina in 27.01.)
    Cit ne costa si cind puteti sa ne programati cit mai urgentsa aducem actele?
    Va rog sunati-ma.

  14. Am baiatul inpenitenciar laMiercurea -Ciuc de vreo 2 ani.Este acuzat de omor calificat.Acum a facut recurs la Curtea de Apel din tg,Mures.Avinf avocat din oficiu treburile nu au mers prea bine sNumele baiatului e Nichifor Mihai-Richard ni amhotarit sa angajez un avocat privat,Este nascut in16/01/1981 in loc. BRASOVPot sa am lista avocatilor care sa se ocupe cu penali

  15. buna am cumparat o casa sa fie gata in noiembrie am platito,eu plec din tara ,las un prieten sa=mi ia casa de la constructor, cum procedez daca casa nu e executata dupa schita si cum trebuie pana la sfarsitul lui noiembrie ?.multumesc

  16. Casa mea făcea parte dintr-un duplex(un perete și acoperișul comun).noilor proprietari(vecini) le-am dat acordul pentru demolare și construire pe vechiul aliniament, dar să rezulte tot un duplex. Dar n-au construit un duplex, acoperișul ne mai fiind comun. IJC SIBIU MI-AU RĂSPUNS CĂ NU REIESE, DIN ACTE, CĂ TREBUIA SĂ FIE DUPLEX. Autorizația de construire, eliberată de primărie este valabilă ?

  17. Buna ziua. Doresc o lamurire privitor la aspectul urmator, in data de 31.01.2024, am fost chemat la HR si mi-au comunicat ca incepend cu data de 01.02.2024 imi inceteaza CIM pe motivul lipsei activitatilor specifice postului, fiindu-mi luate din atributii,si date altor colegi, urmand desfintarea postului posibil.Lucrez de 5 ani, nu mi sa oferit un alt post in aceasta firma.Doresc sa stiu daca se poate sa contest DECIZIA de incetare CIM.
    O zi buna!

  18. Buna ziua. Doresc o lamurire privitor la aspectul urmator, in data de 31.01.2024, am fost chemat la HR si mi-au comunicat ca incepand cu data de 01.02.2024 imi inceteaza CIM conform art 55 lit. b pe motivul lipsei activitatilor specifice postului, fiindu-mi luate din atributii,si date altor colegi, urmand desfintarea postului posibil.Lucrez de 5 ani, nu mi sa oferit un alt post in aceasta firma.Doresc sa stiu daca se poate sa contest DECIZIA de incetare CIM.
    O zi buna!

  19. Buna ziua. Doresc o lamurire privitor la aspectul urmator, in data de 31.01.2024, am fost chemat la HR si mi-au comunicat ca incepand cu data de 01.02.2024 imi inceteaza CIM conform art 55 lit. b pe motivul lipsei activitatilor specifice postului, fiindu-mi luate din atributi,si date altor colegi, urmand desfintarea postului posibil.Lucrez de 5 ani, nu mi sa oferit un alt post in aceasta firma.Doresc sa stiu daca se poate sa contest DECIZIA de incetare CIM.
    O zi buna!

  20. Daca sunt parat intr-un dosar, obiect: obligatia de a face (reclamantul doreste sa elimin cosul de fum care este prea aproape de gardul comun). Cu siguranta voi pierde. Ce doresc sa aflu este: reclamantul poate cere orice suma ca si cheltuieli de judecata sau este limitat de o anumita lege? Temerea mea este ca, reclamantul care ma uraste atat de mult, incat il plateste regeste pe avocat, stiind ca suma respectiva o va recupera de la mine. Desi este un proces simplu, care a durat 1 an.

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.