Clauze Abuzive Transilvania Credit Auto Moto

A imprumutat 20000 de lei si are de platit 70000 de lei din pricina clauzelor abuzive – Vedeti cum a scapat!

Clauze abuzive la Transilvania Credit Auto Moto. Daca va vine sa credeti sau nu, creditul a fost de 20000 de lei iar comisionul de intarziere ajunsese la 36000 de lei , lucru care a facut in cele din urma ca valoarea creditului acordat de catre un SRL, sa fie nu dublat ci triplat!

Putem sa spunem din nou ca #DOSARELE-PRIND-VIATA . Deja stiti ca noi aici la SCA CUCULIS&ASOCIATII suntem apropiati de cei care vin si cauta ajutorul nostru profesional in zona executarilor silite mai ales dar si in majoritatea domeniilor centrale ale dreptului roman si nu privim clientul ca pe un numar de dosar ci ca pe un partener sau mai bine zis o persoana cu grave situatii de viata si care ulterior ramane prietenul nostru.

Astfel, in materialul nostru de astazi o sa dezbatem problematica faptului ca si in 2022 avem contracte cu clauze abuzive in interiorul lor si asta pentru ca in general cei care dau imprumuturi cu dobanda, incearca sa incaseze sume de doua sau de trei ori mai mari de la debitori.

Cum va aparati? Vedeti mai jos.

Sa incepem!

Aveti un contract de imprumut? Completati formularul de mai jos si depistam pentru dvs. clauzele abuzive.

Transilvania Credit Auto Moto Un SRL acorda imprumuturi cu dobanzi colosale si apoi executa silit un debitor desi in contract sunt clauze abuzive

Da, da ati vazut bine, Transilvania Credit Auto Moto ESTE un SRL nici macar IFN. Legislatia stim ca permite insa cu o simpla autorizare la BNR orice SRL, peste noapte devine o institutie tip BANCA sau IFN si care va poate vine si casa in baza unor clauze abuzive care fac din contract o bomba cu ceas.

Cazul familiei Porumboiu din FOCSANI Vrancea este unul dintre ele.

Practic, a luat in 2020 un imprumut de la Transilvania Credit Auto Moto SRL in valoare de 24000 de lei pe care l-a tot platit pana cand a ajuns in imposibilitatea de plata.

Desi OUG 52/2016, am mai spus asta, impune acestor tipuri de institutii sa permita unui debitor aflat in dificultate sa-si plateasca cu dobanda redusa creditul pentru o anumita perioada de timp , se pare ca au preferat Clauze Abuzive Transilvania Credit Auto decat o invoiala cinstita.

Vedeti si :

Clauze Abuzive Transilvania Credit Auto Moto – Comision de intarziere de 1%/zi

In conditiile din contract, apare scris cu litere foarte mici si comisionul de intarziere de 1% pe ziua de intarziere.

Retineti va rog ca s-a discutat inca de la inceput, imprumutul nu depasea 24000 de lei iar in scurt timp , debitorii au avut de platita 73600 de lei din pricina acestei clauze abuzive a comisionului de intarziere, inserat in contractul de credit.

Clauze Abuzive Transilvania Credit Auto

Cititi si :

Transilvania Credit Auto Moto SRL vrea sa ii ia casa debitorului pentru un imprumut de 5000 de euro care a ajuns la 15000 de euro si il executa silit pe debitor pentru de 3 ori suma pe care a imprumutat-o

Executat silit de executorul Cretu Ciprian Corneliu, la cererea evidenta a creditorului TRANSILVANIA CREDIT AUTO MOTO observam ca executorul a emis o somatie imobiliara prin care ii pune in vedere debitorului executat silit ilegal, ca daca nu plateste in 15 zile suma colosala de 3 ori calculata in mod ilegal si pe baza unor comisioane ce deriva din clauze abuzive, imobilul debitorului urmeaza sa fie scos la licitatie si vandut.

Stiti cati debitori si-au pierdut casele fiindca nu au formulat o contestatie la executarea silita si nu au stiut cum sa se apare!!

ATENTIE – Chiar daca nu ati girat ( garantat ) cu imobilul dvs. asta nu inseamna ca nu va poate executa silit pe el.

Clauze Abuzive Transilvania Credit Auto Moto

23900 Datorie si 37000 de lei comiison de intarziere – Clauza abuziva care iti arunca in aer creditul

Daca cititi cu atentie in partea de sus a somatiei imobiliare se arata intr-un mod cinic ca datoria debitorului este de aproape 68000 de lei si este formata din

  • comision de asteptare de 1198
  • comision contractual de 5700 de lei
  • comision de intarziere de 36000 de lei!!!!
  • pe cand debitul desi platit o lunga perioada de timp a ramas tot atat cat a fost la momentul acordarii creditului, ceea ce este ilegal.

Cand imi dau seama daca am sau nu comisioane abuzive in contract ? Pot scapa de executarea silita ?

V-am dat mai sus un exemplu de comision abuziv sau in la modul general spus de clauza abuziva care a dinamitat contractul de credit in asa fel incat prin simplul procent de 1% la Transilvania Credit Auto Moto, executorul judecatoresc Cretu Ciprian Corneliu a ajuns sa execute silit o suma nu dubla fata de suma imprumutata ci tripla si totul prin inserarea inca de la inceputul colaborarii cu acest SRL care a acordat imprumutul a unor clauze de natura abuziva.

Ceea ce este mai grav se refera si la faptul ca debitorul daca nu ar fi contestat aceste sume ar fi ramas bun de plata si poate ca SRL-ul care i-a acordat imprumutul i-ar fi luat si casa fiindca datoria crescuse de la 5000 la 15000 de euro in scurt timp.

Puteti sa va dati seama daca aveti clauze abuzive in contracte in conditiile in care creste rata inexplicabil ori in contract aveti niste comisioane care pur si simplu nu fac nimic insa tot le platiti ori daca datoria creste in loc sa scada.

Av. Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
4 comments to “Clauze Abuzive Transilvania Credit Auto Moto”
  1. Bună ziua! Am avut un contract de achiziție marfă pt.construcții cu 0,25% penalități zi de întârziere care au generat în doi ani 250000lei . După care mi-au introdus un bilet la ordin în alb lăsat drept garanție. Penalitățile au depășit cu mult debitul principal. Am de plată 250000 penalități și 150000 contravaloare marfă. Ce pot face vă rog pt.că m-au executat silit. Mulțumesc!

  2. Bună ziua! Dacă am un contract de credit la IFN HAPPY CREDIT luat în 2019, pe 5 ani, suma de 300.000 lei ,am achitat 190.000lei și acum mi-au dat notificare de reziliere cu suma de 430.000 lei și vor da drumul la executare silită pe casă fiind garanție,dacă nu achit suma integrală.credeți că au clauze abuzive? Și ce pot face? Mulțumesc!

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.