Despagubiri Angajati Petrom – Fostii Angajati Petrom Pot Obtine Despagubiri – Guvernul Nu Le-a Vandut Actiunile

Sunteti fost angajat Petrom ? Aveti de incasat sume colosale de bani de la Guvern – 250000 de euro pentru fiecare angajat

Despagubiri Angajati Petrom – Toti fostii angajati Petrom S.A sunt vizati de catre solutia pronuntata in mod definitiv de catre instanta cea mai inalta de la noi din tara si anume ICCJ ( Inalta Curte de Casatie si Justitie ).

Pe scrut, aveti de primit sute de mii de euro si multi nici nu stiu asta!

Astfel, desi nici nu stiau,fostii angajati Petrom S.A au dreptul la despagubiri de zeci de mii de euro( sute de mii de euro mai bine zis ) insa au fost realmente INSELATI ( in intelesul consumatorului care nu a stiut ce a cumparat ) dar posibil si in sensul legii penale, prin tot felul de contracte de cesiune de creante care le promiteau plata a 1000 de lei si 10000 de euro dupa punerea in executare silita a unei decizii definitive insa in realitate fiecare angajat in parte are de incasat peste 250000 de euro.

In prezentul articol va spunem exact ce trebuie sa faceti pentru a primi aproximativ 250000 de euro din despagubirile pe care Guvernul Romaniei trebuie sa vi le achite fiindca nu au pus in executare o hotarare definitiva.

Sa incepem!

Sunteti fost angajat al PETROM S.A ? Completati formularul de mai jos:

Despagubiri Pentru Angajatii Petrom

            Foștii salariați ai Societății Naționale a Petrolului ”PETROM” S.A. au dreptul să achiziționeze acțiuni ale societății până la limita de 8% din capitalul social, la același preț cu care s-au vândut acțiunile în cadrul procesului de privatizare.

Cu toate acestea, până la momentul de față, foștii salariați nu și-au putut valorifica drepturile, ca urmare a faptului că statul român a rămas în pasivitate și nu a creat cadrul legal necesar.

Guvernul României a fost obligat de către Înalta Curte de Casație și Justiție prin Decizia civilă nr. 2370 din data de 08.05.2019, pronunțată în dosarul nr. 1442/2/2015, să adopte o hotărâre de guvern pentru punerea în aplicare a dispozițiilor art. 9 din anexa 1 a OUG nr. 49/1997, astfel cum a fost modificată prin O.G. nr. 55/2003, în vederea vânzării de acțiuni ale OMV Petrom S.A., până la limita de 8% din capitalul social, la același preț la care au fost vândute acțiunile în cadrul procesului de privatizare.

Penalitati de 1000 de lei pe ziua de intarziere din 2019 si pana in 2022 – 1095 zile x 1000 de lei 1.095.000 lei

Totodată, prin decizia menționată cei care au dat în judecată Guvernul României au dreptul la penalități de 1000 lei pe fiecare zi de întârziere de la data pronunțării și până la executarea obligației.

Astfel, foștii angajați ai Petrom S.A. care au dat în judecată Guvernul României în cadrul dosarului nr. 1442/2/2015 au dreptul la penalități în cuantum de 1.095.000 lei (până la acest moment), urmând să curgă în continuare penalități pentru fiecare zi în care Guvernul României refuză să emită Hotărârea de Guvern.

Instanța supremă a considerat faptul că Guvernul României a stat o perioadă foarte lungă de timp în pasivitate și că trebuie impus un mecanism de constrângere pentru ca acesta să își îndeplinească obligațiile legale.

Mai mult decât atât, Înalta Curte de Casație și Justiție a menționat că penalitățile nu sunt doar un mijloc de constrângere a autorității publice, în speță Guvernul României, cio garanție pentru fiecare persoană vătămată în parte că se vor restabili și respecta drepturile legitime ale acestora. Prin urmare fiecare fost angajat care a dat în judecată Guvernul României are dreptul la plata de despăgubiri în cuantum de 1000 lei pe fiecare zi de întârziere de la data pronunțării (08.05.2019) și până la adoptarea unei hotărâri de guvern.

Decizia civilă în cauză este susținută și de jurisprudența Curții Constituționale, care a statuat că: “Faptul că prevederile de lege criticate nu conțin un termen rezonabil înăuntrul căruia Guvernul să fie obligat a emite o hotărâre pentru ca salariații Societății Comerciale “Petrom” – S.A. să intre în posesia acțiunilor nu înseamnă că acestea sunt neconstituționale, ci poate fi interpretat ca neîndeplinirea de către Guvern a unei obligații de a face, astfel încât persoanele interesate pot promova o acțiune în justiție”. (Decizia nr. 1421 din 20 octombrie 2011).

Astfel, fiecare fost angajat al Petrom S.A., care are calitatea de reclamant sau intervenient în dosarul nr. 1442/2/2015, poate pune în executare decizia, solicitând adoptarea unei hotărâri de guvern și plata de despăgubiri substanțiale.

            În cauză, Judecătoria Sector 1, printr-o Încheiere finală, a încuviințat executarea silită efectuată în baza Deciziei civile nr. 2370/08.05.2019, a autorizat creditorul să execute Guvernul României pentru suma de 1.077.000 lei + 1000 lei/pe zi de întârziere + obligația de a emite Hotărârea de Guvern + cheltuielile de executare.

Conform dispozițiilor Codului de procedură civilă, dreptul de a obţine executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel, iar termenul curge de la data pronunțării decizie amintite.

În aceste condiții, cei care doresc punerea în executare a Deciziei civile nr. 2370/08.05.2019, obținerea penalităților de întârziere și obligarea Gurvernului României la emiterea Hotărârii de Guvern pentru achiziționarea acțiunilor SNP ”PETROM”, trebuie să acționeze până cel târziu la data de 08.05.2022.

8 IULIE 2022 Ultima zi in care fostii angajati PETROM S.A isi pot recupera cei 250000 de euro

Despagubiri Angajati Petrom – Termenul a fost prelungit cu inca 2 luni de zile avand in vedere ca in 2021 , in perioada celor 2 luni de stare de urgenta decretata pe tot teritoriul Romaniei insa trebuie actionat rapid in contextul in care nepunerea in executare silita impotriva statului, ar duce la pierderea dreptului dvs. de a va recupera acesti bani.

Cititi si :

O parte dintre fostii angajati PETROM S.A au obtinut incuviintarea de executare silita – Despagubiri Angajati Petrom

Este important sa faceti acest pas pana in data de 08.07.2022 fiindca altfel creanta de 250000 de euro pe care o aveti fata de Guvernul Romaniei , se prescrie.

Mai jos, aveti un exemplu de incuviintare a executarii silite ( adica solutie definitiva ) prin care se arata clar cat are de recuperat de la Guvernul Romaniei , cel ce a cumparat de la un fost angajat al PETROM S.A

Despagubiri Angajati Petrom

Practic, dupa punerea in executare silita este posibil sa va asteptati din partea statului roman la o contestatie la executarea silita.

Asta inseamna de fapt ca veti avea nevoie de aparare pentru a respinge cererea de contestatie la executare silita si evident pentru a va lua banii la care aveti dreptul.

Nu uitati – este dreptul dvs. de a recupera acesti bani de la PETROM S.A sun forma de actiuni respectiv 8% din ele sunt ale dvs. de drept iar pentru faptul ca Guvernul nu a pus in practica decizia de a emite HOTARAREA DE GUVERN, dvs. sunteti indreptatiti inca din 2019 la plata sumei de 1000 de lei / ziua de intarziere pana in 2022 si pe viitor.

Am estimat că fiecare fost salariat ar avea dreptul să cumpere 61.200 de acțiuni OMV Petrom la prețul de 0,2165 lei/titlu, cu un cost de 13.314 lei. Vândute la 0,48 lei, aceste acțiuni ar aduce încasări de 29.376 lei și, deci, un profit de 16.062 lei, din care fostul angajat Petrom ar lua 8.031 lei.

Av. Drd. Cuculis Adrian

Str. Vaselor Nr. 16 Sectorul 2
Bucuresti
Romania
158 comments to “Despagubiri Angajati Petrom – Fostii Angajati Petrom Pot Obtine Despagubiri – Guvernul Nu Le-a Vandut Actiunile”
 1. Am fost angajat Petrom în perioada 1990-2008, doresc recuperarea in instanta a tutror drepturilor. Va multumesc.

 2. De unde stiti ca la momentul in care Guvernul va da Hotararea valoarea unei actiuni Petrom va fi tot 048 ? Nu credeti ca va scadea in momentul in care un nr f mare de actiuni vor fi scoase la vanzare ?

  • Ce trebuie să fac pentru recuperarea acestor drepturi,ce documente sunt necesare,de unde le pot obține, unde trebuie să le trimit și care sunt costurile aferente. Menționez că am fost angajat al societății comerciale SNP Petrom în perioada 1996-2009, moment în care s-a desființat B.A.P.S. Câmpina ( baza de aprovizionare a SNP Petrom).

  • Sunt angajat Petrom.Am fost in proces pentru actiuni.Se mai poate face ceva ,pentru cei ce nu am cesionat?Ne puteți reprezenta ,dacă mai există o cale pentru a recupera despagubirile?

 3. Persoanele care nu au dat în judecata guvernul ce pot face pentru a întra în posesia acțiunilor și a drepturilor ce li se cuvin din vânzarea Petrom către OMV

 4. Multumesc pentru implicare. Eu am lucrat in OMV Petrom incepand cu anul 1978 si pana in 2015 cand am iesit la pensie.
  M-as bucura sa pot beneficia si eu de drepturile mele!
  Cu stima,

  Ileana Cosmescu

 5. Bună seara!
  Am fost în procesul câștigat de foștii salariați Petrom, prin Decizia data de ICCJ.
  Va rog sa mi confirmați, dacă trebuie să mă adresez către BEJ pt punerea în aplicare a Decizie.
  Menționez ca nu am cedat dreptul câștigat.

 6. Eu că fost angajat Petrom (1990-2017)care nu am dat în judecată în dosarul 1442 ce trebuie să fac pentru a beneficia?
  Mulțumesc!

 7. Am fost angajat la petromar constanta din 1987 până în 2003 cum pot să-mi recuperez acțiunile.

  • Am fost angajată Petrom din perioada 1990 până în 2019 .Si eu doresc mai multe informatii .Am dat bani pt procese de câte ori a fost nevoie dar nu sa materializat nimic niciodata. Vreau să îmi spuneți ce e de facut. Am.muncit la SUPLACU DE BARCAU BIHOR
   Va rog sa ma lămuriți
   Va multumesc anticipat.

 8. Buna seara.
  Si cei care nu am dat in Judecata mai avem vreun drept?..
  Nu se intelege din explcatiile dumneavoastra.
  Va multumesc,
  Irina V.

  • Sunt o fosta angajata Petro perioada 1982-2008 spuneti mi va rog daca pot beneficia de aceste despagubirii nu am intentat proces .multumesc, anticipat

 9. Pentru foști angajați Petrom care nu sunt parte din proces cine îi reprezintă. Au și ei dreptul la aceste acțiuni?

 10. Buna ziua.As avea si eu niste acțiuni la fostul Petrom.SA.
  Cum as putea intra în legătură cu dumneavoastra.Ce sfaturi puteti sa.mi oferiți.
  Multumesc

 11. ce mi place de avocatii astia milosi de fostii angajati petrom , dati le bani ca va da ei inapoi mai multtttttttttttttttttttttt o sa ne umplem de bani de la eiiiiiiiii , de la avocati. dc cand stateam in ploaie , in vant , in soare nu si au adus aminte de noi ? dc ? 12 ore pe zi ? de ce? eu am pierdut bani cu ei si nu mai vreau sa aud de asa ceva , luatii voi prietenii mei , colegii meii , luati voi baniii care vii promit oameniii astia de bine cum se considera ei va spun ca inainte de a va da banii astia care promit ei , o sa va ceara alti bani , o sa vedeti voi , pierdere usoara la bani ptr fraierii care cred tot Vândute la 0,48 lei, aceste acțiuni ar aduce încasări de 29.376 lei și, deci, un profit de 16.062 lei, din care fostul angajat Petrom ar lua 8.031 lei.si restul de 8000 cine l ia , nu avocatul , plus multe ale taxe ,NU MAI FITI FRAIERI SONDORI …

 12. Mulțumesc pentru informații! Am, totuși, o întrebare. Ca fostă angajată PETROM, care am avut procese cu ei, cât și pt drepturile salariale, unele neîncasate (“nu sunt bani la Guvern”), cum pot afla dacă fac parte din aceste ultime procese, deoarece avocatul pe care l-am avut inițial a decedat în urmă cu 10 ani? Sau … ce ar trebui să fac, ținând cont că sunt pensionată de 6 ani, deci nu prea mai am contact, sau nu sunt contactată….?! Vă mulțumesc!

 13. Cine se ocupă pentru a prelua cazul ,mă refer la mine personal,ce acte trebuie depuse sau cum m-ar putea reprezenta în instanță

 14. Am fost angajata la PETROM in perioada ianuarie 1982 – aprilie 2007. La angajare ma numeam Moraru Agripina iar din august 1985 Purcarea Agripina (dupa casatorie). Ce trebuie să fac ? Multumesc

 15. Și eu și t angajat la Petrom și nu i am dat în judecată ce pot face ptr a mi recupera bani

 16. Buna ziua, sunt fost angajat al SNP Petrom, din august 1995 pana in ianuarie 2012. Va rog sa-mi spuneti ce pot face pentru a beneficia de acele actiuni si cat m-ar costa asistenta dv. in recuperarea acelor sume de bani.

 17. Mă numesc Guţu Elena Rodica şi am fost angajată la Petrom între anii 1986 – 2006. Nu am avut cunoştinţă de acea acţiune şi nu am fost parte în acel dosar nr. 1442/2/2015. Ce pot să fac în această situaţie?

  • Sunt fostă angajată a Petrom OMV cum trebuie procedat pentru recuperarea banilor pentru că Depozitatul Central nu răspunde , plătesc onorariul avocatului pentru rezolvarea acestei situații, menționez că am fost înștiințată și dețin acea înștiințare de la Depozitarul central.
   Vă mulțumesc.

 18. Sunt unul dintre fostii angajati Petrom, in perioada 1989-2004, care nu a formulat cerere de chemare in judecata si nici nu a depus cerere de interventie in dosarul cu 8%din actiuni.
  La acest moment exista o alta actiune avand acest obiect?

 19. Buna ziua,
  Am dori sa stim, daca am iesit la pensie in 2001( fosti angajati Petrom) putem beneficia de a este drepturi?!

  Daca, ne inscriem la dvs trebuie platit un onorariu inainte sau completam decat formularul respectiv si il trimitem?!

  Va multumim anticipat!

  • Bună ziua? Sunt fost salariat la Petrom,am văzut un articol cum că vroiau să voteze ca foștilor angajați să li se vindea doar 1 la sută din acțiuni.Oare mai primim ceva? O zi bună!

  • Bună ziua!
   Ma numesc,Angelescu Alisa și am lucrat în Petrom în perioada 12.10.1994 până pe data se 16.01.2017.
   Vă rog frumos să-mi comunicați cum trebuie să procedez pentru drepturile mele.
   Cu stimă și respect.
   Angelescu Alisa

 20. Bună ziua!
  Mă numesc,Angelescu Alisa și am lucrat în Petrom din data de 12.10.1994 până pe 16.01.2017.
  Vă rog frumos să-mi comunicați ce am de făcut pentru recuperarea banilor din cei 8 la sută din acțiuni

  Cu stimă și respect.
  Angelescu Alisa

  • Bună ziua.
   Am văzut că din vară a intrat prescripția. Recunosc, nu am știut acest amănunt ca fost angajat al SNPPetrom din 1987 până au vândut în 2004, navele către Grup Servicii Petroliere Constanța.
   Din răspunsurile dv înțeleg că există posibilitatea de a fi deschide o acțiune în justiție. Mă puteți reprezenta?
   Mircea Lungu

 21. Bina ziua ! Sunt fosta angajata Petrom pana in data 2006 . Ma incadre in aceasta categorie si ce ar trebui sa fac in acest caz? Multumesc

 22. Sunt fost salariat Petrom (GAP Targu Jiu) in perioada 1982 -2014 cand am fost preluati de IREM SpA, iar in 2020 am fost preluati de J. Christof Services, dar nu am dat in judecata statul pentru aceste actiuni . Mai pot face ceva pentru a beneficia de ele? Pe cine trebuie sa contactez pentru detalii? Multumesc pentru un eventual raspuns.

 23. Dacă nu am acționat în instanță functioneaza jurist prudență?
  Ce se poate face in continuare av in vedere ca am iesit la pensie in 2020 ?

 24. Hristos a înviat,
  Sunt fost angajat !
  Care sunt condițiile și comisionul pretins de dv.?
  Mulțumesc!

 25. Salariații care nu au făcut parte din dosarul în care sa castigat dreptul la penalități mai au posibilitatea, ca pana la termenul de 8 Iulie să facă demersuri pentru a putea beneficia și ei de penalități? Salariații din situația de mai sus ,ptr a întra în posesia acțiunilor ce trebuie să faca?r

 26. Ce se poate face , ptr a beneficia de actiunile petrom , ca fost angajat de 30 de ani . Si xa valoare , cat ar fi cu aproximatie . Mulrumesc anticipat . Mentionez , nu am facut niciun deners .

 27. Buna ziua ,domnule avocat,sunt fost salariat Petrom puteti sa ma ajutati in recuperarea celor 8% actiuni petrom. Va multumesc.

 28. Bună ziua
  Am fost angajata la Petrom din 1990 pana 2002 va rog sa îmi spuneți dacă am dreptul la cei 8% va mulțumesc

 29. Am lucrat la B.A.Floresti jud.Prahova din anul 1971 pana am iesit la pensie 2009.Sper ca domnul Cuculis sa ne ajute,asa cum il cunoastem de la televizor cred ca este o persoana serioasa. MULTUMESC.

 30. Cred ca faceti o confuzie domnule avocat, acesti bani nu se recupereaza de la Petrom SA asa cum sustineti ! Va rog sa faceti corectura necesara ptr a nu induce oamenii in eroare, multumesc !

 31. Buna seara,
  Eu am mai scris un email pe aceasta tema dar nu am primit un raspuns.
  Am fost angajata PETROM inca din1977 la Schala Ticleni si din 1978 pana in anul 2015, cand am iesit la pensie am fost subinginer si sef birou mentenanta la Baza de Aprovizionare Floresti.
  Am completat formularul si doresc sa particip la recuperarea sumei .
  Va multumesc.
  Ileana Cosmescu

 32. Buna , Eu am fost angajat SNP PETROM SA , in perioada 2001-2006
  Beneficiez de suma respectiva?
  Va multumesc

 33. Buna ziua,
  Ma numesc Salasan Maria si va scriu in legatura cu actiunile fostilor angajati PETROM.
  Va rog sa ma ajutati pentru a intra in posesia contravalorii actiunilor PETROM.Mentionez ca inca 11-12 fosti colegi doresc acelasi lucru si m-au rugat sa va scriu si in numele lor.
  Multumesc!

 34. Buna ziua,
  Si eu sunt angajata Petrom din anul 1997 si doresc sa particip la recuperarea sumei.
  Va rog sa ma indrumati.
  Va multumesc!

 35. Am fost salariat la raf. Petrobrazi(inclusa in Petrom)in perioada 1987-2019.
  Va rog sa-mi comunicati in ce conditii pot beneficia de actiuni la pret redus
  Deasemeni sunt parte in dosarul FNI nr.24632,sentinta penala nr423/20.03.2007,pg4324,cu 318unitati de fond pe numele Salajan Daniel Gratiel
  Si in acest caz va rog sa-mi spuneti ce pot face pentru a beneficia de dreptul obtinut prin instanta

  • Am trimis un mesaj la dv. in legatura cu despăgubirile de la Petrom si nu am primit nici un raspuns!
   Va rog frumos sa ma ajutati.
   Va multumesc.

 36. Buna ziua.AM FOST SALARIAT PETROM DIN ANUL 1988-2012.DORESC SA STIU CE SE INTIMPLA CU ACESTE ACTIUNI!!!!!MENTIONEZ CA AM PRIMIT DE LA D-NL AV.ANTON ROBERT CEVA LISTE DAR NU MA REGASESC PE ACELE LISTE.CUM SA PROCEDEZ IN ACEST CAZ???
  Am dat in judecata cu Av.CHEPEA AMALIA-de la Tg.JIU.cu salariatii de la Intreprinderea BA.Floresti PH.
  Va multumesc.

 37. Buna ziua!
  Am fost angajata PETROM, din1984 pana in 2006 cand PETROM nea- obligat sa ne dam demisia si sa ne angajam la statiile PETROM gestionate de PFA, moment in care trebuia sa primim o despagubire data prin Ordonanta de Guvern, dar am primit doar jumatate din aceasta despagubire plus ca mi s-au taiat toate sporurile: de vechime, de noapte etc.
  Din 2006 lucrez la statii PETROM gestionate de PFA, mai am 5 ani pana la pensie dar nu am beneficiat de mariri de salariu si de sporuri asa cum perevede legea pentru angajatii PETROM.
  Sper ca prin acest proces, sa primesc macar cealalta jumatate a despagubirii data prin Ordonanta de Guvern.

 38. Buna ziua,
  Am lucrat in Petrom in perooada 01.12.1987-30.04.2007,
  va rog din suflet sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a beneficia de drepturile care mi se cuvin,dupa aproape 20 de ani de munca in Petrom.Multumesc anticipat.

  • Buna. Am văzut și eu acum pe internet discuțiile referitoare la drepturile ce ni se cuvin. Mentionez ca si eu am lucrat la omv petrom în perioada 1990 2019.Acum sunt pensionară. A-ti putea sa ma lămuriți ce demersuri se pot face ? Locuiesc în Spania. nr.de tel 642196771 sau 0728317017. Va multumesc.

 39. Buna ziua,
  Domnule avocat, soțul meu a lucrat până în 2005 la Petrom, peste 25 de ani, acum e pensionar, si nu stim daca si el este pe lista cu despăgubiri! Cum as putea sa stim, si daca ne puteti ajuta!?
  Dupa cum va cunosc de la televizor, glasul si indrumarile bune cu mult respect pentru toți cei care va pun întrebări, as înclina ca ma puteti ajuta si pe noi.
  P.S. Cineva i-a luat si lui copii după actiuni si ce a mai trebuit, dar nu ne-a anunțat nimeni.
  Va multumesc, cu mult respect.

  • Caraban Costachi fac parte din proces câștigat. cum vom recupera drepturile ce se cuvine cu stima mă ajutați Moinești

 40. Detin actiuni Petrom si sunt fost salariat,as dori sa stiu cum pot recupera sau beneficia de acest drept.

 41. Buna ziua ,
  Ma numesc Nemeti Francisc am lucrat incepand cu anul 1983 si pana la pensionare in anul 2016 iunie 01.(33 ANI LUCRATI) DORESC SA AFLU CUM POT SA-MI RECUPEREZ DREPTURILE CUVENITE . MENTIONEZ CA AM PARTICIPAT IN DOSARUL CU NR. 1442/2/2015 , DORESC SA STIU CE AM DE FACUT PENTRU A INTRA IN POSESIA ACESTOR DREPTURI . VA MULTUMESC

 42. Buna ziua!
  Va scriu in numele fostului salariat Petrom Geacar Gheorghe, eu fiind fiica si singurul mostenitor al acestuia. As dori sa stiu care sunt procedurile pentru a putea intra in posesia sumei cuvenite.Geacar Nela Georgiana
  Multumesc!

 43. Buna ziua! A lucrat la PETROM din 1987 pina in 2006 .Nu am aplicat nici o procedura.Ce trebuie sa fac? Multumesc

 44. AM FOST ANGAJAT PETROM INTRE 1981 – 2005 CAND S-A INCHEIAT PROCESUL DE PRIVATIZARE, OMV-UL A DEVENIT POSESORUL PACHETULUI MAJORITAR DE ACTIUNI, 51%, IAR MIE MI S-A REPARTIZAT UN NUMAR DE ACTIUNI CU PROMISIUNEA CA VOI FI INFORMAT CE SE VA HOTARI CU ELE . A TRECUT MULTI ANI SI EU NU MAI STIU CE-AU FACUT CU ACTIUNILE MELE SI PRECIZEZ CA N-AM PRIMIT NICIUN DIVIDENT. CUM POT DA DE URMA ACTIUNILOR MELE ?

 45. BUNA ZIUA

  AM FOST ANGAJAT PETROM INTRE 1981-5005 SI STIU CA NI S-A PROMIS UN NR DE ACTIUNI , IN URMA PRESIUNILOR FACUTE DE SINDICAT. AM FOST ASIGURAT CA VOI FI INFORMAT CU TOATE NOUTATILE DAR PANA-N PREZENT NU SPUNE NIMENI NIMIC . AM DAT PESTE DVS SI SPER CA VOI PUTEA AJUNGE SI EU IN POSESIA ACTIUNILOR CE MI SE CUVIN.
  VA ROG SA-MI SPUNETI CE DEMERSURI TREBUIE SA FAC , CU TOATE CA SE PARE CA AM PIERDUT PRIMUL TREN.
  O ZI FRUMOASA SI LA MULTI ANI!

  • Dosar Nr 6481/299/2017 și dosar10979/299/2018 unde a fost admisă cererea executări silite cu penalități antre 100lei și 1000 lei pe zi

   • Buna ziua,
    Am fost si eu angajata a Petrom din 1984 pana in 2005,as vrea SA stiu ce demersuri trebuie sa intreprind pentru a mi putea revendica dreptutile asupra actiunilor promise la vremea respective de companie . Am vazut CA a existat UN dosar in instanta referitor la aceasta problema, care obliga compania la despagubiri. Multumesc, astept raspunsul dv.

 46. Sunt fost salariaț ai Societății Naționale a Petrolului ”PETROM” S.A. (Am lucrat din 1.09.1983 pana in 1.08 2022).Care este procedura de achiziționare acțiuni ale societății până la limita de 8% din capitalul social, la același preț cu care s-au vândut acțiunile în cadrul procesului de privatizare din 23.07.2004 ?

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.