Contestatie Decizie Puncte Anrp – Avocat Contestatii Anrp

Contestatie decizie puncte Anrp.

Un alt caz incredibil prin care Autoritatea Pentru Restituirea Proprietatilor sau mai bine spus. CNCI in acronim, subevalueaza cu de peste 10 ori suma pe care o are de achitat prin decizia de valitare si compensare, unor mostenitori.

Practic, in ceea ce vedeti mai jos, in urma formularii acestei contestatii decizie punct Anrp, de la 377.500 de puncte, in echivalent 1 punct anrp egal cu 1 Leu, am ajuns in urma pronuntarii hotararii la 2.709.151 puncte ceea ce echivaleaza cu de peste 8 ori suma pe care au indicat-o in decizia de compensare, cei de la ANRP.

Problematica celor ce asteapta aceste decizii trebuia transata inca din 2019 luna Mai, insa in continuare exista inca zeci de mii de dosare nesolutionate.

In urma formularii cererii de chemare in judecata, am solicitat instantei sa dispuna efectuarea unei expertize, prin care sa se stabileasca in mod concret care este valoarea imobilului si nu bataia de joc administrata la nivelul ANRP, cu o subevaluare vadita.

Vizualizati si :

Expertiza din cadrul dosarului a relevat suma de mai jos.

Contestatie Decizie Puncte Anrp

Practic, dupa obtinerea expertizei ce a fost depusa la dosar, instanta de judecata nu a facut nimic altceva decat sa dea sens expersiei expertizei tehnice si sa dispuna obligarea comisiei la emiterea unei noi decizii de compensare, cu o suma echivalenta de 2.709.151 puncte ANRP.

Decizia instantei de mai jos cu privire la Contestatie decizie puncte Anrp.

31.01.2020 Ora estimata: 08:30
Complet: F 2
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite in parte cererea.

Anuleaza decizia de compensare nr. 20129/10.05.2018 emisa de parata. Obliga pe parata sa emita in favoarea reclamantilor decizie de compensare prin 2.709.151 puncte pentru imobilul situat in str. …, mun. Tulcea, jud. Tulcea.

Se pune problema ca multi dintre mostenitori nu mai au puterea necesara sa se adreseze instantei de juedcata si astfel se ajunge de cele mai multe ori, atunci cand nu reusesc sa primeasca aceste despagubiri in cuantumul normal si legal si daca nu le contesta, sa fie prejudiciati practic, desi dreptul lor era unul mult mai mare.

Av.Drd. Cuculis Adrian

One comment to “Contestatie Decizie Puncte Anrp – Avocat Contestatii Anrp”
  1. retroactiv se poate face contestatie?mentionez ca soacra mea a luat despagubiri acum cativa ani,dar valoarea a fost mica in comparatie cu bunurile despagubite din Ucraina

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.