Contract De Credit Falsificat De Catre Banca Millennium – Instanta Penala Anuleaza Actul Aditional Iar Banca Il Executa Silit Pe Debitor -Avocat Cuculis

Cazul Incredibil Al Unui Debitor Executat De Catre Banca In Baza Unui Act Aditional Fals!

Bancile au trecut deja la un alt nivel atunci cand s-au apucat de falsificat actele aditionale ale unui imprumutat in franci elvetieni.

Motivul pentru care au falsificat actul este acela de a creste dobanda de la 4.9%/an la o dobanda de aproape dublu dupa primul an de creditare, transformand astfel dobanda in 6.6 PP marja fixa plus indicele de referinta libor la 3 luni in anul 2009.

Ceea ce au incercat sa ascunda, a fost de fapt, un comision de administrare de 0.29% aplicat la soldul creditului, comision ce totaliza la creditul luat de 79000 CHF un cuntum lunar de 190 chf/luna, banca spunandu-i ca nu-l va mai percepe incepand cu 2009. Asa a si fost, din 2009 dupa ce banca a semnat actul in fals, i-au eliminat comisionul de administrare si au dublat dobanda, urmand ca dupa ani de zile de lupta cu plata ratelor, sa nu mai poata plati, iar pentru un rest de dobanda de 56 chf sa fie executati silit IN BAZA UNUI ACT ADITIONAL FALS!

Solutia Instantei?

Dupa expertiza criminialistica efectuata in dosarul penal, instanta a dispus in cele din urma desfiintarea inscrisului contrafacut.

Dosarul de la judecatoria Sectorului 1 2359/299/2015

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SECTOR 1 BUCUREŞTI Petent
JACOTĂ XENIA SORINA Intimat
JACOTĂ CRIN ALEXANDRU Intimat
BANCA MILENNIUM SA Intimat

Admite cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art.5491 alin.3 lit.b C.proc.pen. Admite propunerea privind desfiinţarea înscrisului formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti prin Ordonanţa de clasare nr.15169/P/2013 din data de 30.09.2014. Dispune desfiinţarea Actului adiţional nr.1 din 15.06.2009 la contractul de credit nr.0807040012. În temeiul art.275 alin.3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 06.03.2015.

http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000498738&id_inst=299

Materialul de mai jos este complet si ofera toate explicatiile.

Daca si dvs. sunteti in prezenta unui asemenea abuz completati formularul de mai jos:

Formular Plangere Penala Credite Exportate Pentru Care S-au Incasat Dobanzi Bancare Ilegale De Catre Recuperatorii De Creante – Avocat

avocat Cuculis Adrian

avocat@indrumari-juridice.eu

 

2 comments to “Contract De Credit Falsificat De Catre Banca Millennium – Instanta Penala Anuleaza Actul Aditional Iar Banca Il Executa Silit Pe Debitor -Avocat Cuculis”
  1. Dacă am casa ipotecata la banca pt fiul meu ,pot sa fac contact de vânzare-cumpărare cu uzufruct viager fiicei fiului meu ,cum sa procedam cu împrumutul ipotecar ,pot să plătesc eu ratele mai departe ,ce șanse am mulțumesc

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume, email si telefon)

Adresa ta de email si telefonul nu vor fi publicate. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.