Daca Ati Pariat Online, Sunteti Susceptibil De A Primi Amenda – 50.000 De Romani Vor Fi Amendati Pentru Ca Au Pariat Online – Daca Primiti Un Astfel De Proces Verbal Il Puteti Contesta Doar In Instanta – Avocat Cuculis

Avand in vedere ca pe 13 octombrie, ONJN a anulat dreptul de functionare si pentru bet365.com in Romania. Cel mai mare site din lume a refuzat sa se licentieze pe piata din tara noastra. Astfel, toti cei care au jucat vor primi amenzi de 5000 pana la 10000 de lei.

Vedeti ce trebuie sa faceti pentru a NU plata amenda.

 

Click – Formular de inscriere pentru Contestarea Amenzii –

Pentru a Putea Contesta Procesul Verbal De Contraventie completati formularul.

 

In aceasi masura, cel are primeste o amenda pentru o astfel de contraventie, nu face altceva decat sa ii fie incalcat dreptul la liberul acces, fiindca este imoral si ilegal sa amendezi un consumator ca intra intr-un magazin, pe cand in esenta ar trebui sa inchizi magazinul respectiv, pentru a nu mai putea consumatorul sa intre intr-un spatiu ce nu este autorizat(fie el si online).

Incepand din aceasta vara, site-urile ce nu sunt autorizate de ONJN nu mai au voie sa accepte jucatori romani si nici jucatorii romani nu mai au voie sa parieze. Cei 50.000 ce risca acum amenzi sunt acuzati ca au continuat sa parieze in ciuda acestei decizii.

„In data de 13 a fost anulat dreptul de operare in Romania a unui mare operator de jocuri de noroc online. Acestuia i s-a pus in vedere sa nu mai accepte jucatori romani si sa restituie banii jucatorilor in termen de 30 de zile.

In ipoteza in care ati primit o asemenea contraventie, ea este una abuziva si poate fi desfiintata in instanta, av Cuculis Adrian

Mai jos, va prezentam si un proces verbal de contraventie:

proces verbal onjn

avocat@indrumari-juridice.eu

11 comments to “Daca Ati Pariat Online, Sunteti Susceptibil De A Primi Amenda – 50.000 De Romani Vor Fi Amendati Pentru Ca Au Pariat Online – Daca Primiti Un Astfel De Proces Verbal Il Puteti Contesta Doar In Instanta – Avocat Cuculis”
 1. Buna seara! Ar trebui sa faceti o rectificare in acest articol. Siteul Bet365 nu a refuzat sa se licentieze, din contra, a achitat datorii de circa 40 de mil de euro catre statul roman si a depus si dosarul de licentiere. Mai mult de atat, a primit o hotarare in data de 07.09.2015, prin care le era aprobat dreptul de operare, doar ca acest isi producea efectele incepand cu data de 01.10.2015. Se pare ca ilegalitatea consta in faptul ca din data de 10 sept si pana pe 30 sept ar fi functionat in ilegalitate. Ce este urat, e faptul ca pt asta platesc oamenii care au pariat 50 de lei, 100 de lei, etc si vorbim de niste amenzi de-a dreptul nesimtite, fara avertisment, fara nimic. Cu atat mai mult cu cat in data de 9 sau 10 sept, un director de la Oficiu a spus in presa( se poate verifica) ca Bet365 a achitat datoriile catre statul roman si se va licentia. Normal ca majoritatea pariorilor care au citit aceasta informatie au fost indusi in eroare si au crezut ca e legal sa parieze. Plus de asta, nu a fost facuta nici o informare in presa si la tv, cum ar fi fost normal pentru o lege noua care are un potential impact asupra unui numare mare de oameni; Este un foarte mare abuz ceea ce se intampla.

 2. o intrebare pt onjn: casele de pariuri au acum nu licente, ci “drept de operare temporar”, un termen care nu apare nicaieri in lege, ci e inventat de onjn. Amenzile au fost data pe baza prevederilor din lege (acea cu valabilitatea LICENTELOR de la 1 ale lunii). Licente nu exista, ci doar drepturi temporare de operare! Pe ce prevederi legale au fost asimilate aceste drepturi cu licentele ???

  • Buna ziua. Pentru cei care au pariat am un scurt rezumat:

   Oug 92/2014 prin art. 36. La articolul 22 din legea 77/2009, dupa alineatul (4) se introduc doua noi alineate, alineatele (5) si (6), cu urmatorul cuprins: (6) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul Romaniei la activitati de jocuri de noroc la distanta, asa cum sunt definite la art. 10 alin. (1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.”
   De asemenea se retine in procesul verbal ca in data de 10.09.2015 pana la 30.09.2015 petentul a fost depisatat ca participant pe site-ul de pariuri online si astfel a incalcat dispozitiile mai sus mentionate.
   In acelasi proces verbal, in fila 2, la capitolul obiectiuni, petentul noteaza ca nu a avut cunostiinta despre faptul ca site-ul functioneza ilegal neexistand niciun fel de mentiune pe site-ul ONJN si nici pe site-ul de pariuri online http://www.bet365.com cu privire la acest aspect. De asemenea conform legislatiei in vigoare “lista neagra” pe care ONJN avea obligatia sa o mentina, nu regasea pe ea niciun fel de mentiune cu privire la site-ul amintit mai sus.

   Toti cei care sunt amendati trebuie sa conteste amenzile in termen de 15 zile si le vor anula in instanta.
   Cu stima, av Cuculis 0722298011

 3. Am fost si eu invitat la sediul ONJN Constanta, ma puteti ajuta in vreun fel? Va las si numarul meu de telefon pentru ca altfel nu stiu cum pot lua legatura cu dumneavoastra. 0748142xxx

  • Buna ziua, valabil pentru toata lumea este ca trebuie sa semneze de primire, sa raspunda intrebarilor adresate si ulterior sa le conteste in instanta. Se vor anula in instanta si le-am si cerut daune. Cu stima, av Cuculis 0722298011

 4. Multumesc frumos, m-a contactat cineva de la cabinetul dvs in legatura cu asta. Din ce am mai cautat si eu informatii majoritatea sunt foarte optimisti ca putem castiga contestand amenzile. Dar nu stiu cat de mult sa cred in asta, vreau sa ma lupt pentru ca eu unul m-am simtit abuzat, vanat.

 5. Am fost azi la onjn….am explicat faptul ca am vandut contul ca prostu unei persoane pe 2 mil….nu era nici o lege data…azi mi s-a spus ca baiatul rulase 45000 de lire oe contul meu…..bineinteles k mi-am luat amenda de 5000 lei…. inspectorii mi-au dat dreptate dar amenda tot am luat-o…..in procesul verbal scrie exact ce am declarat….ce e de facut ???

Lasa un comentariu si un avocat raspunde (Completati cu nume si email)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.